Tailàndia, el país del somriure

El Club del Viatger viatja un cop més al sud-est asiàtic, aquest cop per a conèixer una de les grans joies d’aquesta zona: Tailàndia, el país del somriure i la diversitat!

Prepareu-vos per submergir-vos en un món on l’espiritualitat s’entrallaça amb la modernitat. On l’exuberant naturalesa es combina amb la rica història i la cultura vibrant us donarà la benvinguda a cada pas del camí.

Des dels bulliciosos carrers de Bangkok, on la vida nocturna brilla amb intensitat i els mercats ambulants desperten els sentits, fins als antics temples que s’alcen majestuosos en l’horitzó. Tailàndia ofereix una experiència que captiva i sorprèn a cada pas.

En aquest viatge explorarem la tranquil·la serenitat dels temples budistes. Aquests ens maravellarem amb la bellesa natural dels seus paissatges. A més, ens submergirem en la deliciosa gastronomia tailandesa, famosa per la seva explosió de sabors i aromes.

Uneix-te a nosaltres en aquesta aventura única mentre descobrim els tresors ocults de Tailàndia. Perquè ens submergirem en la seva fascinant cultura i crearem records que perduraran tota la vida. Prepareu-vos per deixar-vos portar per la màgia de Tailàndia!

Itinerari

Camí cap a Bangkok
Dimecres 27 de Novembre

Sortida en autocar des dels diferents punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar via una ciutat d’enllaç fins a Bangkok. Àpats i nit a bord.

Arribada a Bangkok
Dijous 28 de Novembre

Arribada a Bangkok on ens estarà esperant el nostre guia castellanoparlant.

Ens traslladarem fins al nostre hotel, on soparem, i descansarem aquesta nit.

Bangkok – Sopar pel riu Chao Phraya
Divendres 29 de Novembre

Esmorzarem a l’hotel i després ens recollirà el nostre guia per a començar a descobrir aquest país. Ens dirigirem fins al “Buda d’or” o Wat Traimit, al cor del barri de Chinatown de Bangkok. Aquest buda és una de les representacions de la religió budista més importants de Tailàndia ja que es tracta d’una estàtua d’or d’unes 5,5 tones, i per tant d’un valor incalculable.

Després arribarem fins a l’esplèndid Palau Reial i el temple del buda Maragda, que es troben en el mateix recinte, i on començarem visitant el Wat Phra Kaew on veurem el buda Maragda, fet d’una peça única tallada de jade. Veurem també el Palau Reial, orgull dels tailandesos i on van viure els reis fins al segle XIX.

Després d’aquesta visita veurem el “Wat Pho” o el temple del buda reclinat, que va ser la primera escola de medicina tradicional i massatge Tailandès, i és considerada la primera universitat del país.

Dinarem en un restaurant local i durant la tarda tindrem una mica d’estona lliure per a descansar o fer un passeig per la ciutat.

Al vespre farem un creuer pel riu Chao Phraya on ens serviran el sopar, mentre naveguem tranquil.lament.

A l’acabar tornarem a l’hotel.

Bangkok, mercat sobre la via i mercat flotant
Dissabte 30 de Novembre

Després d’esmorzar sortirem per a conèixer el mercat sobre la via del tren o “Talad Rom Huup”. Es tracta d’un mercat local on els habitants de la província acudeixen diàriament per a realitzar les seves compres. Sis cops al dia, aquestes compres són interrompudes per un tren que travessa el mercat. Si tenim sort i el tren té un funcionament normal, podrem veure com els venedors desmunten el mercat en un temps rècord per deixar pas a aquest antic tren. Increïble i surrealista! Podrem també, explorar el mercat i la seva gran oferta de productes.

Després arribarem fins al mercat flotant de Damnoen Saduak. En arribar pujarem en una barca i farem un passeig tranquil mentre els venedors ens ofereixen productes locals, com fruites i menjar tailandès.

Continuarem fins a Kanchanburi on dinarem en un restaurant local.

Després de dinar coneixerem el famós pont que surt a la pel.licula “El pont sobre el riu Kwai”. Visitarem també el museu i el cementiri dedicats a la II Guerra Mundial. Per sorprenent que ens sembli tenint en compte l’actual bellesa del lloc, durant la guerra, milers de soldats aliats, van morir en treballs forçosos sota les ordres dels japonesos, mentre construïen la via que havia de portar provisions a Birmania, des-de on els japonesos intentaven entrar a la Índia, que per aquella època era colònia dels anglesos. La desnutrició, els maltractaments, i les malalties de la selva tropical, van causar milers de morts entre els treballadors esclaus.

Arribarem a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

Kanchanaburi – Pas Infernal – Parc Nacional Erawan
Diumenge, 1 de Desembre

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem cap al conegut Museu del Pas Infernal, un pas de muntanya que els presoners aliats van construir durant la II Guerra Mundial, obligats per l’exèrcit imperial japonès. Molts presoners asiàtics van perdre la vida durant la construcció d’aquest pas, i per això el van batejar amb el nom de Pas Infernal. Es deia que durant la nit quan els treballadors seguien il.luminats per les torxes de foc, l’escenari semblava el mateix infern. Visitarem el petit museu i baixarem unes escales que ens acostaran fins al bosc, i després d’uns 15 minuts arribarem al pas infernal.

Després anirem fins al Parc nacional de Erawan on ens podrem banyar en les seves piscines naturals d’aigües turqueses, creades pel riu en el seu pas per la selva. Caminant una miqueta més podrem arribar fins a la cascada de Erawan.

Dinarem en un restaurant local, i després de dinar continuarem el nostre recorregut fins a Ayutthaya.

Un cop arribem, ens dirigirem a l’hotel per sopar i descansar.

Ayutthaya - Ruines de Ayutthaya - Khao Kho
Dilluns 2 de desembre

Esmorzarem a l’hotel, i avui serà dia per a descobrir l’antiga capital del regne de Siam: Ayutthaya. Es creu que aquesta ciutat va arribar a tenir un milió d’habitants quan les principals ciutats europees eren bastant més petites. Hi van governar ambaixadors de les principals nacions del món de l’època: Portugal, Espanya, Anglaterra, França, Xina i Índia.

Explorarem el seu parc històric, patrimoni mundial per la UNESCO i visitarem els seus quatre temples més famosos: el Wat Mahathat, el Wat Yai Chai Mongkol, el Chai Wattanaram i el Wat Para Sri Sanphet. Al Wat Mahathat podrem veure el famós cap d’una estàtua de buda que un arbre ha fet seva i ha protegit amb les seves arrels.

Tots aquests temples estan semi-destruïts després de l’atac birmà de 1767 que va forçar als siamesos a abandonar la ciutat i a traslladar-se més al sud fundant la ciutat de Bangkok i l’estat de Tailàndia. Les ruïnes són dels segles XIV al XVIII. Són unes de les més fotogèniques i importants del país. En acabar dinarem en un restaurant local.

Després de dinar ens traslladarem fins al parc nacional de Khao Kho, a la província de Phetchabun.

Soparem a l’hotel i allotjament.

Wat Pha Sorn Kaew – Sukhothai – Wat Sri Chum
Dimarts 3 de Desembre

Després d’esmorzar sortirem per visitar l’impressionant temple de Wat Pha Sorn Kaew, que es va començar a construir l’any 2005 i l’arquitectura del qual ens recordarà a l’estil trencadís de Gaudí. Aquí veurem molts budes, ja que la imatge de Buda més gran del temple consisteix en 5 budes blancs col.locats de major a menor grandària, un davant de l’altre, creant una escena religiosa gens habitual en el budisme tailandès. Des-de aquest temple tindrem  també unes precioses vistes de les muntanyes de la zona.

Seguirem fins a Sujhothai, i en arribar anirem a dinar a un restaurant local.

Després de dinar visitarem el màgic temple de Wat Sri Chum, un temple situat fora del parc històric de Sukhothai, que és sense dubte, un dels més especials de la zona. Es va construir fa més de 700 anys i compta amb una gran imatge de Buda de 11 metres d’altura.

Un cop acabem la visita arribarem a l’hotel per sopar i descansar.

Parc històric de Sukhothai – Chiang Mai
Dimecres 4 de Desembre

Començarem el dia visitant el fantàstic parc històric de Sukhotai, la que va ser la primera capital de Tailàndia el segle XIII. Sukhothai és avui en dia una petita ciutat del centre de Tailàndia amb uns 40 mil habitants, però hi va haver una època, fa uns 800 anys, en la que va ser la capital d’un imperi: El regne de Sukhothai. Aquest regne va existir de 1238 fins a 1438, quan va ser absorbit per l’altre gran regne tailandès, el regne d’Ayutthaya. El regne de Sukhothai és vist com el naixement de la nació tailandesa, però el nom de Tailàndia no es va establir fins a 1948. Aquest parc també és Patirmoni Mundial per la UNESCO.

Després seguirem el nostre camí cap a Chiang Mai i anirem a dinar a un restaurant local que trobarem a la nostra ruta.

A la tarda arribarem al nostre hotel de Chiang Mai on soparem i ens allotjarem.

Chiang Mai – Parc Nacional Doi Inthanon
Dijous 5 de Desembre

Després d’esmorzar sortirem cap al Parc Nacional de Doi Inthanon on es troba el cim més alt de Tailàndia, que es troba a 2565 metres sobre el nivell del mar. Un cop dins el parc, visitarem la bonica cascada de Wachirathan, la més famosa del parc i de la província. Després agafarem una furgoneta per arribar fins a les dues enormes pagodes que es van construir en honor als reis de Tailàndia. Des de aquest punt podrem tenir unes espectaculars vistes del parc nacional.

Dinarem en un restaurant local, i després passarem per un mercat local. Un cop vist el mercat farem una excursió de 1:30h/2h, apte per tots els públics, pel bosc, on veurem petites cascades, i camps d’arròs, i on ens acompanyarà un guia d’una aldea tribal local. Acabarem el dia en un poble Karen, on podrem degustar un cafè cultivat a la zona.

Arribarem a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

Kanta Elephant - Wat Phra Singth - Doi Suthep
Divendres 6 de Desembre

Esmorzarem ben aviat i sortirem per a viure una de les experiències més impressionants del viatge. Després de travessar muntanyes, boscos i camps d’arròs arribarem al Kanta Elephant Sanctuary, on coneixerem els elefants asiàtics de ben a prop. Els hi donarem menjar en el seu hàbitat natural, i aprendrem tot el que cal saber sobre aquests magnífics animals. Els acompanyarem fins al riu perquè facin el seu bany diari, i si volem, ens podrem fins i tot banyar amb ells. En aquest parc no es puja a dalt dels elefants. En acabar farem un cafè i unes fruites i ens acomiadarem d’aquests majestuosos animals.

Dinarem en un restaurant local i havent dinat seguirem rumb a Chiang Mai, on, en arribar, visitarem el “Wat Phra Singh, el temple més important del centre històric de la ciutat. També pujarem a la muntanya Doi Suthep, des-de el que obtindrem unes genials vistes de la província de Chiang Mai i on visitarem el temple que hi ha al cim.

Al vespre anirem a un Khantoke, un restaurant tradicional del nord de Tailàndia, on gaudirem d’un espectacle de danses mentre sopem.

En acabar, ens traslladarem fins a l’hotel per allotjar-nos.

Wat Huay Pla Kang - Temple Blau - Temple Blanc
Dissabte 7 de Desembre

Després d’esmorzar sortirem cap a Chiang Rai, i en arribar visitarem el temple blau o el “Wat Rong Suea Ten”, la nova joia de Chiang Rai. Es tracta d’un temple recentment acabat de construir (any 2016), en el que el color blau domina l’espai. A l’interior trobarem una gran imatge de Buda en color blanc, una cosa també inusual. Després visitarem el temple blanc, o “Wat Rong Khun”, un temple molt diferent a la resta de temples budistes que podrem veure a Tailàndia. Amb el seu disseny totalment trencador, les estranyes figures que el decoren i el seu blanc immaculat, que representa la puresa de Buda, desperten admiració a tothom qui el visita. Va començar a ser construït l’any 1997 i encara no té data de finalització.

Dinarem en un restaurant local.

Després de dinar encara tindrem temps de visitar un temple més, el temple Wat Huay Pla Kang, que destaca per la seva enorme estàtua de la deessa de la pietat, la Bodhisattva Guan Yin. Podrem pujar fins el nivell més elevat de l’extravegant pagoda de 9 pisos per gaudir d’unes espectaculars vistes de la ciutat de Chiang Rai i els seus voltants.

Arribarem a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

Chiang Rai – Camp de tè – Triangle d’or
Diumenge 8 de Desembre

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem cap a un camp de te on podrem degustar te fresc de la seva plantació. Després ens dirigirem cap al triangle d’or, el lloc on s’uneixen el riu Mekong i el riu Ruak i on es separen les fronteres de Laos, Birmania i Tailàndia. Històricament, la zona havia sigut mundialment famosa per al cultiu i tràfic d’opi. Avui en dia les persones que treballaven l’opi, desenvolupen altres cultius gràcies a projectes governamentals o treballen en el turisme.

Farem un petit passeig en una barqueta pel riu on gaudirem de la fauna de la zona, i que ens deixarà a prop del restaurant on dinarem avui.

Havent dinat farem el camí de tornada cap a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

Chiang Rai – Poble chinès Mae Salong
Dilluns 9 de Desembre

Després d’esmorzar a l’hotel ens recolliran amb unes furgonetes, ja que al poble de Mae Salong no hi poden arribar autocars, a causa del tipus de carreteres. Arribarem al poble de Mae Salong també conegut com a Santikhiri. Aquest poble es troba a la zona muntanyosa del nord del país i és un enclavament únic a Tailàndia, perquè tot i ser territori tailandès, i trobar-se a menys de 10 km de la frontera birmana, sembla que suigui Yunnan, China, i és que la població és majoritàriamnet descendent d’un batalló de l’exèrcit nacionalista xinès, que, al perdre la guerra, es va refugiar aquí. Només arribar anirem fins al mercat local que hi ha cada matí i en el que diferents grups ètnics intercanvien diversitat de béns.

Després pujarem fins al temple Prathat Santi Khiri, un temple de la vessant budista Mahayana. Més enllà de la seva arquitectura d’estil xinès, és especialment recomanable per les seves excel.lents vistes, gràcies a la seva ubicació al cim d’un turó boscós que s’aixeca just al centre del poble.

Dinarem a un restaurant local, i tornarem cap a l’hotel per a descansar i on soparem i ens allotjarem.

Chiang Rai – Vol a Bangkok
Dimarts 10 de Desembre

Esmorzarem i anirem fins a l’aeroport de Chiang Rai, per agafar un vol fins a Bangkok. Un cop arribem a Bangkok, anirem a dinar a un restaurant local. Després de dinar, anirem fins a l’hotel i tindrem temps lliure fins a l’hora de sopar, que farem un últim sopar de comiat en un restaurant local.

Tornarem a l’hotel on ens allotjarem.

Tornada a casa
Dimecres 11 de Desembre

Després d’esmorzar trasllat fins a l’aeroport de Bangkok, per agafar el nostre vol de tornada a casa.

Arribada a Barcelona, on el bus del Club del Viatger ens tornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Trasllats amb l’autocar del Club del Viatger a l’aeroport de Barcelona i de tornada a casa.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Facturació d'una maleta de 23kg.
 • Vols a Bangkok via una ciutat europea o dels països àrabs anada i tornada.
 • Vol de Chaing Rai a Bangkok.
 • Totes les taxes i impostos aeris.
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge.
 • Guies locals castellanoparlants per totes les visites indicades a l’itinerari, excepte en el santuari d’elefants on tindrem un guia de parla anglesa.
 • 2 nits a l’hotel Holiday Inn Silom 4* o similar a Bangkok.
 • 1 nit a l’hotel River Kwai Resotel 4* o similar a Kanchanaburi.
 • 1 nit a l’hotel Classic Kameo 4* o similar a Ayutthya.
 • 1 nit a l’hotel Sirinati Ban Thung Samo 4* o similar a Khao kho.
 • 1 nit a l’hotel Sriwilai 4-5* o similar a Sukhothai.
 • 3 nits a l’hotel Bodhi Serene 4* o similar a Chiang Mai.
 • 3 nits a l’hotel Le Patta 4* o similar a Chiang Rai.
 • 1 nit a l’hotel Holiday Inn Silom 4* o similar a Bangkok.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Durant els àpats, refresc, cervesa o aigua (Excepte als parcs nacionals que només serà aigua inclosa).
 • Les visites especificades en el programa amb les entrades incloses.
 • Totes les activitats especificades en l’itinerari.
 • Visat d’entrada.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Obsequi del Club del Viatger per a cada habitació.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • En alguns indrets fan pagar per l’ús de càmeres o vídeos.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • Assegurança opcional de cancel•lació: Preu i condicions a consultar.

Documents de la pòlissa