Escapada musical a Berlín i Potsdam

Berlín és una ciutat vibrant amb una gran varietat d’espectacles musicals. Un lloc on gaudirem  d’una òpera, a l’Òpera Estatal, considerada una de les més antigues del món!

Primer, descobrirem el seu centre històric, el mur de Berlín, els seus museus, pujarem fins a la cúpula del conegut Reichstag i ens endinsarem als joves barris de la ciutat. També coneixerem la bellesa i l’encant de Potsdam i els seus palaus, declarats Patrimoni de la Humanitat.

És capital alemanya, data del segle XIII. Els elements que recorden la turbulenta història de la ciutat en el segle XX inclouen: El Monument de l’Holocaust i les restes del Mur de Berlin amb grafitis.

Després de dividir-se durant la Guerra Freda, la Porta de Brandenburg del segle XVIII es va convertir en un símbol de la reunificació.

La ciutat és coneguda pel seu ambient artístic i els llocs geogràfics moderns. La Filharmònica de Berlín, construïda en 1963, n’és un exemple pel color daurat i el disseny de panells que es desprenen del seu sostre.

L’actual capital d’Alemanya, engloba el període comprès des de la seva primera colonització humana en la prehistòria fins a l’actualitat.

No et perdis aquest viatge de la mà del Club del Viatger, carregat d’experiències que costaran d’oblidar! 

Itinerari

Barcelona – Berlín
Dissabte, 9 de març

A l’hora acordada, sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts habituals de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar directe cap a Berlin. Avui farem una visita panoràmica pel Berlín Occidental on veurem el palau de Charlottenburg, l’església Gedächtniskirche i el parc central Tiergarten. Acabarem a la porta de Brandemburg il·luminada, una de les millors postals per donar-nos la benvinguda!

Sopar i allotjament a l’hotel.

Potsdam
Diumenge, 10 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la veïna ciutat de Potsdam, capital de l’estat federal de Brandemburg. Potsdam destaca per haver estat la ciutat d’estiueig i residència de la família Hohenzollern, els reis de Prússia i els Emperadors d’Alemanya des del segle XVII fins al segle XX.

Visitarem el centre històric de Potsdam amb el seu característic barri holandès i la seva arquitectura barroca i ens deixarem encisar pels jardins barrocs i romàntics del conjunt imperial, amb els seus palaus, tals com el palau de Sanssouci i el Cecilienhof. Visitarem els interiors del Palau de Cecilienhof, conegut per haver estat el lloc on es celebrà el 1945 la Conferència de Potsdam, la darrera i gran conferència de les forces aliades durant la Segona Guerra Mundial.

Dinar i retorn a l’hotel. Al vespre, assistirem a la Staatsoper Unter den Linden per veure “Tosca” de Giacomo Puccini amb les millors entrades al parquet.

Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

 

Berlín històric
Dilluns, 11 de març

Esmorzar bufet a l’hotel i seguim amb les visites de Berlín. Avui veurem la catedral protestant i l’illa dels Museus i seguirem per l’avinguda Unter den Linden, tot descobrint els seus monuments, d’entre els quals destaquen la Universitat Humboldt i l’Òpera de Berlín a més d’altres edificis imperials com la Porta de Brandemburg. Després d’una pausa i deixant enrere el Berlín més clàssic ens endinsarem a la trista història del segle XX, tot veient l’antic ministeri nazi de la Luftwaffe, els desastres de la guerra, el monument a l’Holocaust als jueus i la tràgica ferida de la divisió de la ciutat, amb fragments intactes del mur de Berlín.

Així mateix, la Potsdamer Platz ens parlarà de la reconstrucció de Berlín després de la Reunificació d’Alemanya l’any 1989. Dinar a un restaurant. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Barri Jueu i Museu
Dimarts, 12 de març

Esmorzar a l’hotel i visita guiada per Berlín, començarem la visita per l’emblemàtica Alexanderplatz, mosaic cultural i històric de la ciutat i continuarem posteriorment  cap al Barri Jueu de Berlín per descobrir-ne la seva sinagoga, els patis modernistes, el cementiri jueu i el museu d’Otto Weidt.

A mig matí visitarem un dels museus  més macos de la ciutat substituint la visita del museu de Pèrgam que lamentablement ha decidit tancar uns quants anys.

Dinar a un restaurant. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Berlín de l’Est – Tornada a Barcelona
Dimecres, 13 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Berlín Est per veure-hi l’Alexanderplatz, l’arquitectura soviètica i la East Side Gallery, el darrer tros del mur de Berlín d’aproximadament 1 km  i que està completament pintat de grafittis artístics. Molts consideren aquest indret la galeria d’art a l’aire lliure més gran del món.

A mig matí anirem fins al jove barri de Kreuzberg, tradicionalment el barri turc de la ciutat, per endinsar-nos en alguns dels seus carrers més típics i tradicionals i visitar el seu mercat local, Marheineke Markthalle, on hi dinarem, abans d’empendre el camí cap a l’aeroport per volar directament a Barcelona. Un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

 

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu.
 • Guia acompanyant i local del Club del Viatger.
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats.
 • Vols directes Barcelona – Berlín – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos.
 • Facturació d’una maleta de 23 Kg per persona .
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari.
 • 4 nits d’allotjament a l’hotel Maritim ProArte Berlin de 4* o similar .
 • Autocar privat durant tot el viatge.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins al dinar del darrer.
 • Begudes incloses: aigua i copa de vi.
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari: visita al Pergamon Museum, al Museu de Otto Weidt, al Palau de Cecilienhof i la Cúpula del Reichstag.
 • Entrades de bona categoria per a una òpera o concert de música clàssica. En el moment que publiquin la programació informarem.
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines
 • Assegurança opcional de cancel•lació. Preus i condicions per persona a consultar amb el Club del Viatger.

Documents de la pòlissa