Vietnam, un tresor amagat

Vietnam és l’autèntica Àsia i un dels països més interessants per visitar de tot el continent. És impressionant observar l’evolució que el país ha fet en els darrers trenta anys en què ha passat de ser un poble pobre i sotmès a assolir un més que considerable desenvolupament social i econòmic que malauradament no ha arribat a tot el territori nacional.

L’esperit treballador i l’instint de supervivència dels vietnamites els ha convertit en un país de comerciants i emprenedors i ha canviat el panorama sobretot a les ciutats mentre les zones rurals encara conserven tot l’encant de les tradicions, dels paisatges i, sobretot, de la gent d’aquest magnífic país que us fascinarà amb els seus grans contrastos.

Tots els serveis  que el Club del Viatger us ofereix en aquest viatge són de la millor qualitat que es pot trobar per grups i la selecció d’hotels i restaurants és molt acurada. Un viatge emocionant en què pràcticament tot està inclòs. Acompanyeu-nos i experimenteu una Àsia única i inoblidable!

Vietnam​, és un país sobirà del Sud-est Asiàtic, el més oriental de la península la Indoxina. Amb una població estimada de 98 milions, és el setzè país més poblat del món, el vuitè d’Àsia i el més poblat dels 5 països que componen la la Indoxina.
En 1986 el govern va iniciar la senda reformista, que va posar a Vietnam en el camí de la integració amb l’economia global9​ i cap a l’any 2000 el país ja tenia relacions diplomàtiques amb la major part de nacions. En el segle xxi el creixement econòmic de Vietnam ha estat dels més alts del món,9​ un èxit econòmic que va resultar en l’ingrés del país en l’Organització Mundial del Comerç en 2007.
T’animes a venir?
 

Itinerari

Volem a Hanoi
Dilluns, 22 de gener

A primera hora del matí, sortida des dels diversos punts de recollida habituals del Club del Viatger cap a l’aeroport de Barcelona des d’on volarem cap a Hanoi amb una escala intermitja. Els equipatges seran facturats directament fins a Hanoi. Àpats i nit a bord.

Hanoi i el teatre de les marionetes d’aigua
Dimarts, 23 de gener

Arribada a Hanoi. Després dels tràmits de passaport i duana, ens trobarem amb el nostre guia local i ens traslladarem cap al nostre hotel del centre de la ciutat on ens allotjarem les dues properes nits. A l’arribada a l’hotel ens estaran esperant per canviar moneda local a les persones que així ens ho hagin sol·licitat i ens lliuraran una targeta telefònica vietnamita a cadascun de nosaltres que ens permetrà tenir internet durant tota la nostra estada al país. En acabat, pujarem a les nostres habitacions i després de descansar una estona anirem a veure un tradicional espectacle al teatre de marionetes d’aigua davant del llac Hoan Kiem.

En acabat, anirem a sopar a un restaurant. Retorn a l’hotel per descansar.

Hanoi – Temple de la Literatura – Delta del Riu
Dimecres, 24 de gener

Després de l’esmorzar, sortirem en autocar per visitar la ciutat de Hanoi que començarà amb els exteriors del Mausoleu d’Ho Chi Minh, un lloc molt important de peregrinació pels vietnamites. Al costat del mausoleu veurem també la casa “de les cames llargues” d’Ho Chi Minh, anomenada així pels pilars de la seva base i que conserva l’estil arquitectònic de les minories ètniques de Vietnam.

En els tranquils i verds jardins que envolten la casa, visitarem també la pagoda d’una sola columna, construïda en fusta al segle XI sobre una única columna de pedra i que s’assembla a la flor de lotus. Continuarem cap al Temple de la Literatura, la primera universitat nacional de Vietnam. Aquest temple va ser fundat l’any 1070 per l’emperador Ly Thanh Tong i en els seus orígens va ser dedicat a Confuci i als homes de més saviesa del país.

Després de dinar a un dels restaurants local, visitarem la pagoda Tran Quoc, una de les més antigues de Hanoi. A continuació, farem una passejada pel barri antic on podrem experimentar la vida quotidiana dels habitants de la ciutat. També podrem contemplar el llac Hoan Kiem i la Torre de la Tortuga.

Acabarem la tarda fent un petit recorregut en un taxi tricicle pel cor de la ciutat antiga en mig del garbuix d’aquesta vibrant ciutat. Sopar a un restaurant.

Nota: s’ha de tenir en compte que per algunes visites del dia d’avui s’ha d’anar vestit amb les espatlles i els genolls tapats i que per entrar a les pagodes ens haurem de descalçar.

Hoa Lu – Pagoda de Bich Dong
Dijous, 25 de gener

Després d’esmorzar i ja amb les maletes, sortirem cap a Hoa Lu, una antiga ciutadella on visitarem el temple dedicat a l’emperador Dinh Tien Hoang de la dinastia Dinh (anys 968-980).

A continuació, farem un recorregut en barca pel riu Ngo Dong per gaudir del paisatge de Tam Coc, un dels llocs més famosos de Ninh Binh.  Tindrem oportunitat de visitar les boniques coves i fer magnífiques fotos en un romàntic trajecte en una barqueta, guiat per la gent local.

Després de dinar al restaurant local, continuarem fins a la pagoda de Bich Dong on el Club del Viatger us ofereix dues opcions d’activitat per triar: una passejada en bicicleta o un passeig en una carreta o cotxet. En tots dos casos podrem experimentar la vida quotidiana d’aquesta zona rural del país mentre veiem exuberants arrossars, passem per estrets camins de pagès i respirem l’autèntica atmosfera del camp vietnamita. A mitja tarda arribarem al nostre hotel de la regió de Ninh Binh, on soparem i ens allotjarem aquesta nit.

Badia d’Halong
Divendres, 26 de gener

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la badia d’Halong, un dels llocs d’obligada visita durant un viatge a Vietnam. Quan arribem al moll, ens portaran en unes llanxes fins al nostre vaixell i embarcarem.

Després de rebre les instruccions de seguretat, dinarem a bord i començarem la navegació per les aigües de la badia, envoltats de meravellosos i icònics paisatges.  Passarem per un poble de pescadors i per platges i el vaixell s’aturarà a una petita illa on els que vulguin podran nedar i refrescar-se.  A continuació, aquells que ho vulguin podran fer un recorregut en caiac per les tranquil·les aigües.

De retorn al vaixell, el xef de cuina ens oferirà una petita classe de cuina vietnamita i els que vulguin, podran preparar ells mateixos una amanida típica del país. Després de sopar a bord, aquells que ho vulguin podran participar en la pesca del calamar nocturn.  Nit a bord.

Cova Dark & Bright – Hoi An
Dissabte, 27 de gener

Avui podrem començar el dia amb un exercici de Tai Chi a la coberta del vaixell per poder veure com surt el sol sobre la badia.  Després d’un petit i lleuger desdejuni, farem una petita excursió en barques locals per visitar una bonica cova de pedra calcària anomenada Dark & Bright Cave (la cova fosca i brillant).

Retornarem al vaixell i gaudirem d’un brunch que avui ens servirà de dinar. Una mica abans del migdia, acabarem el creuer i les llanxes ens portaran al moll des d’on tornarem per carretera a la ciutat d’Hanoi i seguirem fins al seu aeroport per prendre el vol cap a Danang. A l’arribada ens traslladarem cap al nostre hotel a la bonica i animada ciutat d’Hoi An on passarem les tres properes nits. Sopar i allotjament.

Santuari de My Son i l’espectacle de “La memòria
Diumenge, 28 de gener

Després de l’esmorzar sortirem per carretera cap a l’antic santuari de My Son i un cop allà, visitarem el centre Tra Kieu que havia sigut el centre administratiu del Regne de Champa. Descobrirem les ruïnes de My Son que inclouen unes antigues torres construïdes al segle IV.

Retorn a Hoi An i dinar a un restaurant. A la tarda, farem una visita d’aquesta encantadora ciutat que barreja amb molta gràcia els diferents estils xinès, japonès i una mica d’europeu. Entre altres coses, visitarem el pont cobert japonès de quatre-cents anys d’antiguitat, l’Assemblea de Phuc Kien i l’antiga casa de Tan Ky. La ciutat ens ofereix nombroses galeries d’art i museus i és coneguda per les seves sastreries on fan roba a mida en un temps rècord.

Aquest vespre anirem a veure un espectacle a l’aire lliure de gran categoria anomenat “La memòria d’Hoi An”. Gairebé 500 ballarins i actors professionals ens oferiran un artístic i emocionant viatge a través de la història d’Hoi An en una posada en escena gairebé comparable a la cerimònia d’inauguració d’un gran esdeveniment esportiu.  Aquest és actualment l’espectacle més impressionant de tot Vietnam i la nova gran atracció de la ciutat d’Hoi An.

Acabat l’espectacle anirem a sopar a un restaurant local i tornarem a l’hotel per descansar.

Classe de cuina tradicional amb vistes a Bay Mau
Dilluns, 29 de gener

Avui serà el dia més tranquil i relaxant. Després de l’esmorzar sortirem cap al mercat central per comprar ingredients frescos de la cuina tradicional vietnamita i després farem un relaxant passeig en barca d’uns 40 minuts per arribar a la nostra classe de cuina a l’aire lliure amb vistes al bosc Bay Mau i al riu. Un xef local ens ensenyarà a preparar alguns plats de la cuina local mentre gaudim de la brisa fresca i un tranquil ambient. Avui dinarem el que hàgim preparat nosaltres mateixos…  Després de dinar retornarem al centre d’Hoi An i farem un recorregu en barca pel riu Hoai d’aproximadament una hora i tindrem l’oportunitat de gaudir del Festival de fanalets de la lluna plena, una tradició cultural i una de les característiques més atractives d’aquesta ciutat. Sopar en un restaurant i retorn a l’hotel.

Camí cap a Hue
Dimarts, 30 de gener

Després d’esmorzar sortirem ja amb les maletes cap a Hue per carretera.  Durant el trajecte pararem al pas de muntanya d’Hai Van conegut també com el pas del mar de núvols, el més espectacular de tot Vietnam i les excepcionals vistes que tindrem ens compensaran sobradament les abundants corbes al llarg de la ruta.

Des del dalt del pas podrem veure el mar de l’est i una part de la ciutat de Danang. En el nostre recorregut farem també una parada a les Muntanyes de Marbre, un lloc famós pels seus impressionants paisatges, les seves coves naturals i les artesanies de pedra tallada. Durant la baixada del pas, gaudirem d’unes magnífiques vistes sobre la platja de Lang Co mentre respirem aire fresc de la muntanya. Arribarem a Hue per dinar a un restaurant local i després al nostre hotel on passarem aquesta nit. Tindrem un parell d’hores lliures a Hue i a les 18 h ens portaran al nostre hotel uns vestits tradicionals de rei i reina del Vietnam perquè ens els posem i a continuació ens traslladaran en rickshaw (tricicle) fins a un restaurant traicional per gaudir d’un sopar d’estil reial i escoltar la mateixa música que gaudia l’emperador. Retorn al nostre hotel per descansar.

Creuer pel riu Perfum i trasllat a Ho Chi Minh
Dimecres, 31 de gener

Esmorzar i sortida per embarcar en un romàntic creuer pel riu Perfum.  Visitarem l’antiga i sagrada pagoda de Thien Mu (pagoda de la dama celestial).

Continuarem cap a la tomba de Minh Mang que combina l’arquitectura tradicional amb la natura que l’envolta i consisteix en 40 construccions entre palaus, temples i pavellons i acabarem la visita a la Ciutadella Imperial de Hue que és el palau de la dinastia Nguyen (1802-1945), la darrera del Vietnam. Aquest recinte imperial està situat davant del riu Perfum i està envoltat d’una muralla de 10 km de perímetre amb 10 portes que donen accés a 10 ponts sobre la fossa que envolta la ciutadella. Aquest és sense dubte el lloc més emblemàtic de Hue.

Després de dinar en un restaurant, ens traslladarem a l’aeroport d’Hue per volar cap a la ciutat d’ Ho Chi Minh, ja al sud del país. A l’arribada, ens traslladarem cap al nostre hotel on ens allotjarem les dues properes nits. Sortirem plegats per sopar a un restaurant local i tornarem a l’hotel per descansar.

 

Ho Chi Minh – Túnels de Cu Chi
Dijous, 1 de febrer

Després d’esmorzar començarem la visita de la ciutat d’Ho Chi Minh, l’antiga Saigon. Farem una parada a la Catedral de Notre Dame i a l’oficina central de correus per observar els edificis d’arquitectura francesa construïts durant l’època colonial. Veurem també el Palau de la Reunificació (l’antic palau presidencial) construït l’any 1962 i famós per haver sigut atacat pels tancs el 1975, significant aquest atac la caiguda de Vietnam del sud.

Continuarem la visita al punyent Museu de les restes de la Guerra que documenta d’una manera molt eloqüent els estralls de la llarga guerra entre Vietnam i els Estats Units d’Amèrica. Després de dinar a un restaurant, anirem en llanxa ràpida cap als Túnels de Cu Chi, una immensa i impressionant xarxa de túnels connectats sota terra que van ser utilitzats per l’Exèrcit Revolucionari Vietnamita (Vietcong) durant la guerra contra els Estats Units, coneguda mundialment com la Guerra del Vietnam. Amb més de 200 km d’allargada i fins a 12 m de profunditat, els túnels van servir d’amagatall, rutes de comunicació, magatzem de menjar i d’armament, hospital, etc. En l’excursió d’avui podrem comprendre una mica el caràcter perseverant del poble vietnamita i l’esperit de sacrifici de la seva gent.  Després d’aquesta apassionant visita, tornarem a Ho Chi Minh.  Sortida cap al moll per gaudir del sopar a bord d’un vaixell sobre el riu Saigon mentre gaudim de les llums nocturnes de la ciutat. Acabat el creuer, retorn a l’hotel per descansar.

Ben Tre – Recorregut riu Mo Cay -Can Tho
Divendres, 2 de febrer

Esmorzar i sortida cap a Ben Tre, ciutat situada a 85 km al sud d’Ho Chi Minh, en el delta del riu Mekong que avui explorarem. Farem un recorregut en sampan a través del riu Mo Cay per visitar el mercat flotant de coco Thom i conèixer la vida quotidiana dels locals sobre els rius que formen aquest delta.

Pel camí, veurem la gran activitat d’aquestes aigües gràcies al comerç del coco, el principal cultiu de la zona. Seguirem navegant pel riu Con Chien fins a Con Ho on visitarem una casa local i dinarem al retaurant familiar. Després de dinar podrem fer una passejada pels voltants i observar com viuen i treballen els seus habitants. En acabat, retornarem en barca al moll i continuarem per carretera fins a la ciutat de Can Tho on aquesta nit ens allotjarem a un hotel a prop del riu i del centre de la ciutat. Temps per descansar, visitar el mercat nocturn o gaudir de les instal·lacions de l’hotel on també soparem.

El mercat flotant de Cai Rang
Dissabte, 3 de febrer

Avui ens llevarem ben d’hora per poder gaudir en tot el seu esplendor el mercat flotant de Cai Rang, el més gran i famós de tot el delta del Mekong. A dalt d’una barca tindrem l’ocasió d’endinsar-nos en el complicat sistema de canals per veure el mercat de primera mà.

Farem una parada a una petita fàbrica de fideus d’arròs on podrem participar en la seva elaboració. A continuació, visitarem l’antiga casa Binh Thuy, la més bonica de l’oest del Vietnam, amb més de 140 anys d’història i molt coneguda per haver sigut l’escenari de la pel·lícula L’amant, basada en l’autobiografia de Marguerite Duras. Retorn a Ho Chi Minh per carretera. Deixarem els equipatges a les habitacions del nostre hotel i tindrem temps per refrescar-nos abans de sortir plegats cap a un bonic restaurant de moda on farem el sopar de comiat d’aquest viatge. Retorn a l’hotel per descansar.

Ens acomiadem de Vietnam
Diumenge, 4 de febrer

Després d’esmorzar disposarem de temps lliure per fer les últimes compres o passejar per la sempre animada Ho Chi Minh.  Abans del migdia sortirem de l’hotel amb els equipatges i anirem a dinar a un restaurant. Després de dinar continuarem cap a l’aeroport d’Ho Chi Minh per facturar els equipatges directament a Barcelona i prendre el vol de retorn a casa via amb una escala intermitja. Àpats i nit a bord.

Arribada a Barcelona
Dilluns, 5 de febrer

A mig matí aterrarem a l’aeroport de Barcelona. Després de passar control de passaports i recollir els equipatges, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.  Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Vols internacionals en classe turista amb totes les taxes i impostos inclosos amb una companyia aèria de renom i qualitat.
 • Vols interiors a Vietnam en classe turista amb companyies aèries vietnamites.
 • Taxes i impostos aeris inclosos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • Guies vietnamites castellanoparlants durant tota l’estada a Vietnam.
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge.
 • Totes les visites, permisos i entrades segons l’itinerari.
 • Allotjament a hotels de Primera Categoria (categoria local), tots ells amb bones puntuacions a Google i Tripadvisor.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer. Els àpats seran una barreja equilibrada de cuina vietnamita i internacional.
 • Begudes incloses: una cervesa o un refresc a cada dinar i sopar.
 • Propines pels guies locals i els conductors d’autocars durant el viatge són molt esperades al Vietnam i gairebé obligatòries. D’aquesta manera podem dir que el viatge està pràcticament tot inclòs.
 • Targeta SIM vietnamita pel telèfon mòbil amb connexió a internet.
 • Canvi d’Euros a Dongs vietnamites sense cobrar cap comissió a l’arribada a Vietnam, només per les persones que ens ho hagin sol•licitat amb uns dies d’antelació.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge de la companyia Axa o Ergo.
 • Qualsevol altra beguda durant els àpats excepte les que consten en l’apartat “aquest viatge inclou”.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Suplement per volar en classe Business que poden consultar a les nostres oficines.
 • Assegurança de cancel•lació. Preu: Preus i condicions per persona a consultar amb el Club del Viatger.

Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat.

Documents de la pòlissa