Vietnam, un tresor amagat

T’agradaria viure l’experiència de viatjar per l’autèntica Àsia i descobrir Vietnam?

Actualment, és considerat un dels països més interessants per visitar de tot el continent.  Després de l’horrible guerra del 1955, la població, gent abatuda que estava vivint una de les pitjors crisis humanitàries i econòmiques del territori, es va posar a treballar ràpidament en la reconstrucció del país. Ara tenim la sort d’observar la gran evolució que ha fet el país en els darrers trenta anys en que han passat de ser un poble pobre i sotmès a assolir un més que considerable desenvolupament social i econòmic que malauradament no ha arribat a tot el territori nacional.

L’esperit treballador i l’instint de supervivència dels vietnamites els ha convertit en un país de comerciants i emprenedors i ha canviat el panorama sobretot a les ciutats mentre les zones rurals encara conserven tot l’encant de les tradicions, dels paisatges i, sobre tot, de la gent d’aquest magnífic país que us fascinarà amb els seus grans contrastos.

Tots els serveis d’aquest viatge són de molt bona qualitat amb una cuidada selecció d’hotels i de restaurants. Volem ressaltar especialment l’assistència a diversos espectacles tradicionals de gran categoria que ens deixaran bocabadats.  Un viatge emocionant que de segur que no etdeixarà indiferent.

Descobreix el Vietnam amb el Club del Viatger i experimenta una Àsia única i inoblidable!

Itinerari

Volem a Hanoi
Dilluns, 30 de gener

A primera hora del matí, sortida des dels diversos punts de recollida habituals del Club del Viatger cap a l’aeroport de Barcelona on facturarem els equipatges directament fins a Hanoi. Cap al migdia, sortida del nostre vol cap a Vietnam.

Àpats i nit a bord.

Hanoi i el teatre de les marionetes d'aigua
Dimarts, 31 de gener

A primera hora de la tarda aterrarem a Hanoi.  Després dels tràmits de passaport i duana, ens trobarem amb el nostre guia local i ens traslladarem cap a l’hotel Oriental Jade, un establiment de 4 estrelles tipus boutique on ens allotjarem les dues properes nits. A l’arribada a l’hotel ens estaran esperant per canviar moneda local a les persones que així ens ho hagin sol•licitat i ens lliuraran una targeta telefònica vietnamita a cadascun de nosaltres que ens permetrà tenir internet durant tota la nostra estada al país.

Pujarem a les nostres habitacions i després de descansar una estona anirem a veure un tradicional espectacle al teatre de marionetes d’aigua davant del llac Hoan Kiem.

En acabat, ens recolliran amb uns cotxes elèctrics i descobrirem la ciutat de Hanoi mentre es va fent fosc. El nostre dia acabarà al restaurant Quan An Ngon on soparem. Retorn a l’hotel per descansar.

Ho Chi Minh - Temple de la literatura- Riu Vermell
Dimecres, 1 de febrer

Després de l’esmorzar, sortirem en autocar per visitar la ciutat de Hanoi que començarà amb els exteriors del Mausoleu d’Ho Chi Minh, un lloc molt important de peregrinació pels vietnamites.  Al costat del mausoleu veurem també la casa “de les cames llargues” d’Ho Chi Minh, anomenada així pels pilars de la seva base i que conserva l’estil arquitectònic de les minories ètniques de Vietnam.

En els tranquils i verds jardins que envolten la casa, visitarem també la pagoda d’una sola columna, construïda en fusta al segle XI sobre una única columna de pedra i que s’assembla a la flor de lotus.  Continuarem cap al Temple de la Literatura, la primera universitat nacional de Vietnam. Aquest temple va ser fundat l’any 1070 per l’emperador Ly Thanh Tong i en els seus orígens va ser dedicat a Confuci i als homes de més saviesa del país.

Després de dinar a un dels restaurants locals de la cadena Duong, visitarem la pagoda Tran Quoc, una de les més antigues de Hanoi.  A continuació farem una passejada pel barri antic on podrem experimentar la vida quotidiana dels habitants de la ciutat.  També podrem contemplar el llac Hoan Kiem i la Torre de la Tortuga.

Retorn a l’hotel per descansar una mica i a les 18 h sortida per anar a gaudir d’un espectacle anomenat Quinta Essència de Tonkin durant el qual podrem contemplar elements tradicionals de la cultura vietnamita presentats d’una manera contemporània i innovadora.  Aquest fabulós espectacle de gran nivell ens oferirà una exploració única i memorable del Delta del riu Vermell, el cor del nord de Vietnam. Acabat l’espectacle anirem a sopar al bonic restaurant Cau Go.

Després del sopar retornarem a l’hotel per descansar.

Hoa Lu - Pagoda de Bich Dong
Dijous, 2 de febrer

Després d’esmorzar i ja amb les maletes, sortirem cap a Hoa Lu, una antiga ciutadella on visitarem el temple dedicat a l’emperador Dinh Tien Hoang de la dinastia Dinh (anys 968-980).

A continuació farem un recorregut en barca pel riu Ngo Dong per gaudir del paisatge de Tam Coc, un dels llocs més famosos de Ninh Binh.  Tindrem oportunitat de visitar les boniques coves i fer moltes boniques fotos en un romàntic trajecte en una barqueta, guiat per la gent local.

Després de dinar al restaurant local Chez Loan, continuarem fins a la pagoda de Bich Dong on el Club del Viatger us ofereix dues opcions d’activitat per triar: una passejada en bicicleta o un passeig en una carreta tirada per búfals. En tots dos casos podrem experimentar la vida quotidiana d’aquesta zona rural del país mentre veiem exuberants arrossars , passem per estrets camins de pagès i respirem l’autèntica atmosfera del camp vietnamita. A mitja tarda arribarem a l’hotel Hidden Charm de Ninh Binh, un establiment de 4 estrelles on soparem i ens allotjarem aquesta nit.

Badia de Halong
Divendres, 3 de febrer

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la badia d’Halong, un dels llocs d’obligada visita durant un viatge a Vietnam. Quan arribem al moll, ens portaran en unes llanxes fins al luxós vaixell de la companyia Era Cruises i embarcarem.

Després de rebre les instruccions de seguretat, dinarem a bord i començarem la navegació per les aigües de la badia, envoltats de meravellosos i icònics paisatges.  Passarem per un poble de pescadors i per platges i el vaixell s’aturarà a una petita illa on els que vulguin podran nedar i refrescar-se.  A continuació, aquells que ho vulguin podran fer un recorregut en caiac per les tranquil•les aigües.

De retorn al vaixell, el xef de cuina ens oferirà una petita classe de cuina vietnamita i els que vulguin, podran preparar ells mateixos els típics “Nems vietnamites”.  Després de sopar a bord, aquells que ho vulguin podran participar en la pesca del calamar nocturna.  Nit a bord.

Cova Dark & Bright - Hoi An
Dissabte, 4 de febrer

Avui podrem començar el dia amb un exercici de Tai Chi a la coberta del vaixell per poder veure com surt el sol sobre la badia.  Després d’un petit i lleuger desdejuni,  farem una petita excursió en barques locals per visitar una bonica cova de pedra calcària anomenada Dark & Bright Cave (la cova fosca i brillant).

Retornarem al vaixell i gaudirem d’un brunch que avui ens servirà de dinar. Una mica abans del migdia, acabarem el creuer i les llanxes ens portaran al moll des d’on tornarem per carretera a la ciutat de Hanoi i seguirem fins al seu aeroport per prendre el vol cap a Danang.  A l’arribada ens traslladarem cap a l’hotel Allegro, un establiment de 4 estrelles situat a Hoi An on passarem les tres properes nits. Sopar al mateix hotel i allotjament.

My son i espectacle "Memòria de Hoi An"
Diumenge, 5 de febrer

Després de l’esmorzar sortirem per carretera cap a l’antic santuari de My Son i un cop allà, visitarem el centre Tra Kieu que havia sigut el centre administratiu del Regne de Champa. Descobrirem les ruïnes de My Son que inclouen unes antigues torres construïdes al segle IV.

Retorn a Hoi An i dinar al restaurant The Dao Tien River Side. A la tarda farem una visita d’aquesta encantadora ciutat que barreja amb molta gràcia els diferents estils xinès, japonès i una mica d’europeu. Entre altres coses, visitarem el pont cobert japonès de quatre-cents anys d’antiguitat, l’Assemblea de Phuc Kien i l’antiga casa de Tan Ky.  La ciutat ens ofereix nombroses galeries d’art i museus i és coneguda per les seves sastreries on fan roba a mida en un temps  rècord.

Aquest vespre anirem a veure un fabulós espectacle a l’aire lliure de gran categoria anomenat “La memòria de Hoi An”.  Gairebé 500 ballarins i actors professionals ens oferiran un artístic i emocionant viatge a través de la història d’Hoi  An en una posada en escena gairebé comparable a la cerimònia d’inauguració d’un gran esdeveniment esportiu.

Aquest és actualment l’espectacle més impressionant de tot Vietnam i la nova gran atracció de la ciutat d’Hoi An. Acabat l’espectacle anirem a sopar al restaurant local Morning Glory i tornarem a l’hotel per descansar.

Classe de cuina tradicional amb vistes a Bay Mau
Dilluns, 6 de febrer

Avui serà el dia més tranquil i relaxant de tot el viatge. Després de l’esmorzar sortirem cap al mercat central per comprar ingredients frescos de la cuina tradicional vietnamita i després farem un relaxant passeig en barca d’uns 40 minuts per arribar a la nostra classe de cuina a l’aire lliure amb vistes al bosc Bay Mau i al riu.

Un xef local ens ensenyarà a preparar alguns plats de la cuina local mentre gaudim de la brisa fresca i un tranquil ambient.

Avui dinarem el que hàgim preparat nosaltres mateixos…  Després de dinar retornarem a l’hotel per descansar, gaudir de les instal·lacions de l’hotel o fer una passejada. Cap a les 18 h anirem cap al centre d’Hoi An per passejar pels animats carrers de la ciutat vella, plens de fanalets, botiguetes, tallers artesanals i restaurants i ens convencerem que aquesta és una de les ciutats definitivament més atractives de tot el país.

Camí cap a Hue
Dimarts, 7 de febrer

Després d’esmorzar sortirem ja amb les maletes cap a Hue.  Durant el trajecte pararem al pas de muntanya d’Hai Van conegut també com el pas del mar de núvols, el més espectacular de tot Vietnam i les excepcionals vistes que tindrem ens compensaran sobradament les abundants corbes al llarg de la ruta.

Des del dalt del pas podrem veure el mar de l’est i una part de la ciutat de Danang. En el nostre recorregut farem també una parada a les Muntanyes de Marbre, un lloc famós pels seus impressionants paisatges, les seves coves naturals i les artesanies de pedra tallada.

Durant la baixada del pas, gaudirem d’unes magnífiques vistes sobre la platja de Lang Co mentre respirem aire fresc de la muntanya. Arribarem a Hue per dinar a un restaurant local i després anirem a l’hotel Saigon Morin, un establiment de 4 estrelles amb un estil molt  vietnamita on passarem aquesta nit.

Tindrem un parell d’hores lliures a Hue i a les 18 h ens portaran al nostre hotel uns vestits tradicionals de rei i reina del Vietnam perquè ens els posem i a continuació ens traslladaran en rickshaw (tricicle) fins al moll on pujarem a una barca per gaudir d’un sopar d’estil reial i escoltarem la mateixa música tradicional de la qual gaudia l’emperador.  Retorn al nostre hotel per descansar.

Creuer pel riu Perfum i trasllat a Ho Chi Minh
Dimecres, 8 de febrer

Esmorzar i sortida per embarcar en un romàntic creuer pel riu Perfum.  Visitarem l’antiga i sagrada pagoda de Thien Mu (pagoda de la dama celestial).

Continuarem cap a la tomba de Minh Mang que combina l’arquitectura tradicional amb la natura que l’envolta i consisteix en 40 construccions entre palaus, temples i pavellons i acabarem la visita a la Ciutadella Imperial de Hue que és el palau de la dinastia Nguyen (1802-1945), la darrera del Vietnam. Aquest recinte imperial està situat davant del riu Perfum i està envoltat d’una muralla de 10 km de perímetre amb 10 portes que donen accés a 10 ponts sobre la fossa que envolta la ciutadella. Aquest és sense dubte el lloc més emblemàtic de Hue.

Després de dinar al restaurant Les Jardins de la Carambole, ens traslladarem a l’aeroport per volar cap a la ciutat d’ Ho Chi Minh, ja al sud del país. A l’arribada, ens traslladarem cap a l’hotel Liberty Central Saigon Riverside on ens allotjarem les dues properes nits.  Sortirem plegats per sopar a un restaurant local i tornarem a l’hotel per descansar.

Ho chi Minh - Túnels de Cu Chi
Dijous, 9 de febrer

Després d’esmorzar començarem la visita de la ciutat d’Ho Chi Minh, l’antiga Saigon. Farem una parada a la Catedral de Notre Dame i a l’oficina central de correus per observar els edificis d’arquitectura francesa construïts durant l’època colonial. Veurem també el Palau de la Reunificació (l’antic palau presidencial) construït al 1962 i famós per haver sigut atacat pels tancs el 1975, significant aquest atac la caiguda de Vietnam del sud.

Continuarem la visita al punyent Museu de les restes de la Guerra que documenta d’una manera molt eloqüent els estralls de la llarga guerra entre Vietnam i els Estats Units d’Amèrica.

Després de dinar al restaurant Hoa Tuc, anirem en llanxa ràpida cap als Túnels de Cu Chi, una immensa i impressionant xarxa de túnels connectats sota terra que van ser utilitzats per l’Exèrcit Revolucionari Vietnamita (Vietcong) durant la guerra contra els Estats Units, coneguda mundialment com la Guerra del Vietnam. Amb més de 200 km d’allargada i fins a 12 m de profunditat, els túnels van servir d’amagatall, rutes de comunicació, magatzem de menjar i d’armament, hospital, etc.

En l’excursió d’avui podrem comprendre una mica el caràcter perseverant del poble vietnamita i l’esperit de sacrifici de la seva gent.  Després d’aquesta apassionant visita, tornarem a Ho Chi Minh.  Sortida cap al moll per gaudir del sopar a bord del creuer Bonsai Cruise sobre el riu Saigon mentre gaudim de les llums nocturnes de la ciutat.

Acabat el creuer, retorn a l’hotel per descansar.

Ben tre - Recorregut en barca pel riu Chet Say
Divendres, 10 de febrer

Esmorzar i sortida cap a Ben Tre, ciutat situada a 85 km al sud d’Ho Chi Minh, en el delta del riu Mekong que avui explorarem.  Farem un recorregut en barca a través del riu Chet Say que ens permetrà conèixer la vida quotidiana dels locals sobre els rius que formen aquest delta.

Pel camí farem diverses parades per contemplar el processament del coco, veure els forns on es couen les totxanes fetes a mà, els forns de carbó de closca de coco i altres peculiars activitats de la zona.  Entrarem també al canal Cai Son on veurem el sistema de pesca fluvial que utilitzen els pescadors locals i visitarem un forn on ens obsequiaran amb les pastes de coco, fruita i te de mel mentre tenim ocasió de conèixer una mica més els habitants del delta.

Seguirem camí fins al poblat de Nhon Thanh, conegut pels tallers de teixir estores i acabarem el matí fent un passeig en bicicleta o en carreta (podrem triar) fins al senzill restaurant familiar Hai Ho on dinarem a base de cuina local. Retorn al moll Hung Vuong en barca i continuació per carretera fins a la ciutat de Can Tho on aquesta nit ens allotjarem a l’hotel Victoria Can Tho de 4 estrelles.

Temps per descansar o gaudir de les instal·lacions de l’hotel on també soparem.

El mercat flotant de Cai Rang
Dissabte, 11 de febrer

Avui ens llevarem ben d’hora per poder gaudir en tot la seva esplendor el mercat flotant de Cai Rang, el més gran i famós de tot el delta del Mekong. A dalt d’una barca tindrem l’ocasió d’endinsar-nos en el complicat sistema de canals per veure el mercat de primera mà.

Continuarem el recorregut a través d’un camí rural per contemplar el magnífic paisatge i conèixer una vegada més la fascinant gent local i les seves rutines diàries. Visitarem també jardins de fruites tropicals com mangos, papaies i pinyes.  Dinar al restaurant Sao Hom i retorn a la ciutat d’Ho Chi Minh per carretera.

Aquesta darrera nit al Vietnam ens tornarem a allotjar a l’hotel Liberty Central Saigon Riverside. Deixarem els equipatges a les habitacions i tindrem temps per refrescar-nos abans de sortir plegats cap al restaurant Shri on farem el sopar de comiat d’aquest viatge. Aquest restaurant i la seva terrassa estan de “moda” a la ciutat i estan situats a dalt de tot d’un edifici des d’on admirarem per darrera vegada en aquest viatge les espectaculars vistes de la nit de Saigon.

Retorn a l’hotel per descansar.

Ens acomiadem de Vietnam
Diumenge, 12 de febrer

Després d’esmorzar disposarem de temps lliure per fer les últimes compres o passejar per la sempre animada Ho Chi Minh.  Abans del migdia sortirem de l’hotel amb els equipatges i anirem a dinar al restaurant Ngon Villa Sai Gon.

Després de dinar continuarem cap a l’aeroport d’Ho Chi Minh per facturar els equipatges directament a Barcelona i prendre el vol de retorn a casa via una ciutat europea o de l’Orient Mitjà.

Àpats i nit a bord.

Arribada a Barcelona
Dilluns, 13 de febrer

A mig matí aterrarem a l’aeroport de Barcelona. Després de passar control de passaports i recollir els equipatges, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.  Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l'itinerari definitiu
 • Trasllats a/des de l'aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat
 • Vols internacionals en classe Turista via una ciutat europea o de l'Orient Mitjà
 • Vols interiors a Vietnam de la companyia Vietnam Airlines o similar en classe Turista.
 • Taxes i impostos aeris inclosos
 • Facturació d'una maleta de fins a 20kg per persona
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Guies vietnamites castellanoparlants durant tota l'estada a Vietnam
 • Totes les visites, permisos i entrades segons l'itinerari
 • 2 nits a l'hotel The Oriental Jade Hotel & Spa de 5* o similar a Hanoi
 • 1 nit a l'hotel Hidden Charm Hotel & Resort de 4* o similar a Ninh Binh
 • 1 nit a bord del luxós vaixell de la companyia Era Cruises per la badia de Halong
 • 3 nits a l'hotel Allegro Hoi An de 4* o similar a Hoi An
 • 1 nit a l'hotel Saignon Morin de 4* o similar a Hue
 • 3 nits a l'hotel Liberty Central Saigon Riverside de 4* o similar a Ho Chi Minh
 • 1 nit a l'hotel Victoria Can Tho de 4* o similar a Can Tho
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer.
 • Begudes incloses als àpats (aigua, cervesa o refresc)
 • Propines pels guies locals i els conductors d'autocars
 • Targeta SIM vietnamita pel telèfon mòbil amb connexió a internet
 • Canvi d'Euros a Dongs vietnamites sense cobrar cap comissió a l'arribada a Vietnam, només per les persones que ens ho hagin sol·licitat amb uns dies d'antelació
 • Assegurança bàsica d'assitència en viatge
 • Qualsevol altra beguda durant els àpats excepte les que consten l'apartat "aquest viatge inclou"
 • Qualsevol servei no especificat a l'itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu 225€ per persona
 • ASSEGURANCES BÀSIQUES I DE CANCEL·LACIÓ

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 150.000 € (cent cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 16 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

 • En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,
 • El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total del import del viatge

Documents de la pòlissa