Creuer per l’Elba: Praga, Dresde i els Castells de Bohemia

Ens embarquem en un creuer exclusiu per l’Elba per a descobrir els tresors ocults de Bohemia. Ens deixarem captivar per la navegació i les excursions a llocs on la naturalesa mostra tots els seus encants al llarg dels rius Elba i Moldava. Podrem visitar les ciutats de Dresde i Praga, dues ciutats amb un ric passat cultural i arquitectònic. També veurem els castells de Bohemia, símbol de la noblesa i l’aristocràcia, propietat de les il·lustres famílies Lobkowicz i Schwarzenberg, en les quals s’hi poden trobar nombroses obres d’art.

El Club del Viatger hem inclòs en aquest viatge totes les visites que aquesta ruta amb creuer per l’Elba ens ofereix. A dalt del vaixell també ho tindrem pràcticament tot inclòs. De manera que, només ens haurem de preocupar de gaudir de cada minut del viatge.

Itinerari

Barcelona – Praga
Dissabte, 13 de juliol

Sortida en autocar cap a l’aeroport de Barcelona per prendre el vol cap a Praga on embarcarem al nostre creuer, el vaixell  MS Elbe Princesse II 5*. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Soparem a bord.

Praga – Melník
Diumenge, 14 de juliol

Esmorzar i matí de navegació en direcció a Melník.

Abans d’arribar a Mélnik, pararem per visitar el castell de Nelahozeves un dels castells renaixentistes més conegut de Bohemia on van viure 23 reines i princeses. El castell magnificament decorat a l’estil italià amb estucs i frescos especialment apreciats per la gran aristocràcia de l’època, també alberga una rica col.lecció privada de mobles i pintures, entre les quals trobem obres de Rubens, Velazquez i molts d’altres. Descobrirem com era la luxosa vida de la noblesa bohèmia en el període barroc. Al final d’aquesta visita podrem degustar una selecció de vins de la mateixa finca.

Nelahozeves és també el lloc de naixement de D’antonin Dvorak que fou un compositor bohemi del romanticisme. Visitarem la seva casa natal per conèixer la vida i obra d’un dels més grans compositors del segle XIX, autor de la famosa “Simfonia del nuevo Mundo”.

Arribarem a Melník i farem sopar i allotjament al vaixell.

Melník – Dresde – Praga
Dilluns, 15 de juliol

Esmorzar a bord i sortirem amb autocar per arribar a Dresde, i aprofitar el matí per a conèixer la ciutat, d’origen Eslau i germanitzada més tard al segle XII. Ens trobarem amb un enlluernador patrimoni arquitectònic i artístic que converteixen la ciutat en un dels centres turístics més importants d’Alemanya. Veurem la plaça Theaterplatz, el palau Reial o l’església de Nostra Senyora entre d’altres.

Dinarem en un restaurant local i havent dinat visitarem l’antiga residència dels prínceps Saxons i dels reis de Sajonia. Es tracta d’un castell d’estil renaixentista que alberga avui la famosa Boveda Verda que conté la majoria dels tresors de la monarquia saxona. Tornarem amb autocar cap al vaixell, que ens estarà esperant al moll de Praga.

Depenent de l’hora d’arribada tindrem una estona per fer una passejada per Praga.

Sopar i allotjament a bord.

Praga – Slapy – Stechovice
Dimarts, 16 de juliol

Esmorzar a bord i matí de navegació pel riu Moldava cap a la presa Slapyen on els turons boscosos, les lleres del riu i les siluetes dels castells dibuixen paisatges característicament romàntics. Arribarem a la presa de Spalyen, un popular racó per a les vacances dels habitants de Praga i que ofereix diverses activitats aquàtiques i de relax. Dinarem.

A la tarda agafarem un autocar cap al castell de Konopiste. Aquesta fortalesa del segle XIII i completament renovada el segle XVIII va ser la residència de caça de la família Habsburgo. Recorrerem les diferents sales del castell i podrem descobrir magnífiques col.leccions de mobles, escultures, quadres i trofeus de caça.

Tornarem al vaixell en autocar. Sopar i animació a bord.

Stechovice – Praga
Dimecres, 17 de juliol

Dia de navegació per a la tornada a Praga pel riu Moldava, on podrem tornar a admirar les grans vistes que ens proporciona aquest indret boscós al llarg del riu.

Arribarem a Praga a mitja tarda on tindrem una mica d’estona lliure per fer un passeig per la ciutat abans de tornar al vaixell per a sopar. Avui tindrem una nit de Folklore a bord.

Allotjament

Praga
Dijous, 18 de juliol

Esmorzar i sortida per a conèixer el casc antic de Praga a peu. Stare Mesto, que és el nom que rep aquest barri del casc antic, és un dels llocs més importants de la història de Bohemia. Podrem passejar per als carrerons estrets de la ciutat, on descobrirem el barri jueu, l’ajuntament amb el seu famós rellotge astronòmic, l’església de Nostra senyora de Týn, i el pont de Carlos.

Després d’aquesta visita tornarem al vaixell per dinar.

La tarda la dedicarem a fer una visita per al barri del castell, on podrem trobar palaus, esglésies i convents que conviuen harmoniosament amb el castell que domina tota la ciutat. Descobrirem també la Catedral de San Vito, una de les catedrals gòtiques més prestigioses d’Europa així com el palau reial i la ruelle d’or.

Sopar i nit de gala al vaixell.

Tornada cap a Barcelona
Divendres, 19 de juliol

Esmorzar a bord i desembarcament.  Trasllat cap a l’aeroport de Praga per prendre el nostre vol de retorn a Barcelona.  A l’arribada al Prat, recollida de maletes i trasllat en l’autocar del Club del Viatger cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida.
 • Vols fins a destí i tornada.
 • Taxes i impostos inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
 • 6 nits d’allotjament en cabina PRINCIPAL, exterior situada al pont principal del vaixell MS Elbe Princesse II de 5 àncores.
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim dia
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi i cafè)
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins)
 • Totes les visites amb guies castellanoparlants i entrades, segons l’itinerari: Praga, Slapy, Stechovice, Mélnik, Dresde.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caràcter personal
 • Assegurança de cancel•lació. Preu per persona a consultar.

Documents de la pòlissa