Austràlia, terra de cangurs

Una vegada més anem a l’altra banda del planeta, a Austràlia, per gaudir d’un viatge inoblidable, descobrirem una gran varietat de paisatges, recursos naturals immensos, geografia variada i plena de riqueses naturals. Una nació-continent d’extraordinària bellesa, amb diversos llocs reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els veurem per terra i des del cel amb tres vols en helicòpter sobre tres punts màgics:  Els Dotze Apòstols, Ayers Rock “el centre vermell” i la  Gran Barrera de Corall.

Austràlia és un país jove. Ho veurem en l’arquitectura de les seves ciutats i el caràcter dels seus habitants alegre i festiu, declarat per l’organització de les Nacions Unides com el segon millor país del món per viure-hi, per la seva qualitat de vida. Des del Club del Viatger us presentem un país altament desenvolupat, amb un excel·lent sistema d’educació, salut i seguretat social, per això és un dels països més segurs del món i mancat d’extrema pobresa. Una societat tolerant i multicultural, amb absolut rebuig a la discriminació racial.

Itinerari

Comença la nostra aventura volant a Melbourne
Dimarts, 12 de novembre

Sortida en autocar des dels diferents punts de recollida en direcció a l’aeroport de Barcelona per volar a Melbourne. Nit a bord. Tot i que tindrem una bona combinació de vols, viatgem cap a l’est i el canvi horari ens farà arribar un dia més tard.

Arribada a Melbourne
Dimecres, 13 de novembre

Arribada a l’aeroport de Melbourne a la nit. Després dels tràmits d’entrada i la recollida de l’equipatge, trobarem el nostre guia local que ens acompanyarà durant l’estada a Melbourne. Trasllat al nostre hotel on ens allotjarem les tres nits vinents. Allotjament

Melbourne, fundada per colons lliures
Dijous, 14 de novembre

Esmorzar a l’hotel i visita de Melbourne per conèixer l’antiga capital del continent fundada per colons lliures el 1835, 47 anys després del primer assentament europeu. Actualment, és la segona ciutat del país. Escollida com la millor ciutat del món per viure, reconeguda com la capital de l’esport i la cultura d’Austràlia i seu de diversos dels esdeveniments esportius. Notable per la seva barreja d’arquitectura victoriana i contemporània, la seva extensa xarxa de tramvies, els seus jardins i parcs victorians, així com la seva variada i multicultural societat.

Veurem els Jardins Flagstaff, la universitat, el Parlament, l’estació de Flinders Street, la Catedral de Sant Pau i St. Patrici i els jardins de Fitzroy. Acabarem la visita amb unes espectaculars vistes des de l’edifici més alt del país, la Torre Eureka on  tindrem una vista de 360 graus des del pis 88.

Dinar en un restaurant local durant la visita i abans de sopar ens quedarà una estona lliure per passejar per la ciutat. Sopar en un restaurant local a prop de l’hotel.

Gran ruta de l’oceà (vol en helicòpter)
Divendres, 15 de novembre

Esmorzar a l’hotel. Viatjarem a través de la Gran Carretera de l’Oceà, que s’obre camí entre impressionants caps, baixant fins a gairebé tocar platges desertes, creuant les desembocadures de cabalosos rius i a través de densa vegetació i de petites i encantadores viles, oferint colpidores vistes a cada revolt.

Farem curtes parades al llarg del camí, com al far de Split Point, Lorne i Apollo Bay. La carretera està excavada en escarpats precipicis que arriben a l’oceà. Des d’Apollo Bay, la carretera s’allunya de la costa durant uns quilòmetres, per creuar el Great Otway National Park. Dinar en ruta.

Seguirem per la carretera fins a arribar a la formació rocosa més famosa de la Great Ocean Road, la col·lecció de formacions rocoses, coneguda com els Dotze Apòstols, que han estat esculpits gràcies a la feroç acció de les onades i del vent de l’oceà del sud. Però les vistes i l’emoció de veure aquest paisatge serà més gran des de l’helicòpter, un recorregut d’uns 15 minuts que sobrevolarà els Dotze Apòstols i l’anomenat “London bridge”, que sembla imitar un pont.

Retorn al nostre hotel. Sopar en un restaurant local i allotjament.

Melbourne – Ayers Rock – Uluru-Kata Tjuta
Dissabte, 16 de novembre

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per volar fins a Ayers Rock. En arribar, trasllat al nostre hotel on passarem les pròximes 2 nits.

El Parc d’Uluru i Kata Tjuta, són els noms de les dues muntanyes que apareixen en mig d’un desert i que ara se’ls anomena pel seu nom aborigen, però encara se’ls anomena comunament d’Ayers Rock i Mount Olga. Avui en dia s’utilitzen els dos noms i ambdues formacions geològiques es caracteritzen per la seva espectacularitat en dominar la vasta plana sorrenca del centre d’Austràlia. A més, l’immens monòlit d’Uluru i les cúpules rocoses de Kata Tjuta, situades a l’oest del parc, formen part del sistema ancestral de creences d’una de les societats humanes més antigues del món, el poble aborigen dels Anangu, que és el propietari ancestral d’Uluru-Kata Tjuta.

Dinarem i per tal que el record d’aquest paisatge tan inhòspit ens quedi a la nostra memòria per sempre farem un vol de 15 minuts en helicòpter per contemplar Uluru i les Olges. Hem de tenir en compte que Uluru és lloc sagrat pels aborígens.

A continuació, tindrem temps lliure per descansar fins a mitja tarda quan sortirem per gaudir del magnífic sopar “Sorolls del Silenci”, una experiència única a l’aire lliure sota les estrelles del desert mentre gaudim d’un sopar especial. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Ayers Rocks – Explorant el desert d’Austràlia
Diumenge, 17 de novembre

Ens llevarem d’hora per contemplar l’alba sobre l’Uluru i continuarem la ruta cap a les muntanyes Olgas, on quedarem meravellats de les formes de color ocre de les 36 formacions rocoses disseminades en una àrea de més de 20 km. Caminarem entre aquestes intrigants i hipnotitzadores roques i dinarem en un restaurant local.

A mitja tarda, sortirem de nou per ser aquesta vegada espectadors de la posta de sol sobre aquest famós monòlit, observant el canvi de llums i colors.

Després de la posta de sol, tornarem a l’hotel a sopar.

Ayers Rock – Sydney
Dilluns, 18 de novembre

Esmorzar a l’hotel. Avui volem cap a Sydney, la ciutat més gran i poblada d’Austràlia i Oceania, amb una població que supera els 4 milions i mig d’habitants. Va ser l’assentament de la primera colònia britànica a Austràlia i compta amb innombrables atractius naturals, com bells jardins públics, illes a la badia i costes verges.

Arribada a la ciutat a la nit. Després de recollir els equipatges, ens traslladarem cap al  nostre cèntric hotel on ens allotjarem les 3 nits vinents. Allotjament.

Descobrint Sydney: La més antiga i animada
Dimarts, 19 de novembre

Esmorzar. Avui dedicarem tot el dia a Sydney, la capital de Nova Gal·les del Sud i l’assentament de la Primera colònia Britànica, fundada el 1788, la més antiga del país, i on ben segur quedareu seduïts per la meravellosa bellesa natural i el captivador estil de vida dels seus habitants.

Gaudirem d’una gran varietat d’atractius com The Rocks, veurem la catedral de Santa Maria, la casa del parlament i pararem al port Darling. Posteriorment, arribarem al cosmopolita barri de Kings Cross i finalment encara tindrem temps d’aturar-nos a la platja de Bondi o “Bondi Beach”, la més destacada de les més de setanta que podríem descobrir prop de Sydney. Amb una llargada aproximada d’un quilòmetre de longitud és el punt de trobada de nombrosos surfistes, famílies, locals i turistes, i actualment és el lloc preferit dels veïns de Sydney des de 1882, ja que abans era una propietat privada.

Dinar en un restaurant local.

A la tarda, tindrem una estona lliure abans de trobar-nos de nou per sortir plegats a sopar a bord d’un catamarà de la companyia “Starlight Cruises” tot navegant  per la Badia de Sydney  amb unes meravelloses vistes de la ciutat. Retorn a l’hotel per dormir.

Sydney
Dimecres, 20 de novembre

Esmorzar a l’hotel i sortida a peu en direcció al Jardí Botànic de Sydney on aprendrem algunes nocions sobre quins són els aliments silvestres indígenes tradicionals i coneixerem com aquests s’han adaptat a la nova cuina més moderna, trobant-se actualment en moltíssims mercats de la ciutat.

Acabada aquesta activitat, continuarem caminant per arribar a l’espectacular Opera House, on visitarem l’interior d’aquesta casa de música declarada Patrimoni de la Humanitat. Aquí ens desvetllaran com va ser de complicada la seva construcció, descobrirem el seu funcionament i veurem les seves sales i vestíbuls.

Dinarem a un restaurant local prop de l’Opera House. Avui tindrem la tarda lliure per fer un passeig per la ciutat, tornar a aquells llocs que ens hagin agradat més o fer algunes compres.

A l’hora acordada, sortirem a sopar a un restaurant proper a l’hotel. Allotjament.

Sydney – Cairns
Dijous, 21 de novembre

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per volar a Cairns. Situada al nord-est d’Austràlia, a l’estat de Queensland, és una destinació popular pel seu clima tropical i per la seva proximitat a la Gran Barrera de Corall que està a menys d’una hora amb vaixell.

La ciutat de Cairns es va formar per servir als miners que anaven en direcció a la mina d’or del riu Hodgkinson, però va experimentar una reculada en el seu desenvolupament pel descobriment d’una ruta més fàcil per Port Douglas. Més tard es va convertir en port important per a l’exportació de canya de sucre, or, metalls, minerals i productes agrícoles dels voltants i les zones costaneres de la regió. Darrerament, han utilitzat el seu entorn natural com un avantatge, amb la construcció de diversos parcs temàtics dirigits al turisme.

En arribar anirem a fer un sobrevol de 30 minuts per la Gran Barrera de Corall, una experiència que recordarem sempre més.

Trasllat al nostre hotel on ens allotjarem tres nits. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

Creuer pels esculls de la Gran Barrera de Corall
Divendres, 22 de novembre

Esmorzarem i avui descobrirem la Gran Barrera de Corall, caminarem de l’hotel al port on embarcarem en un bonic vaixell que ens portarà fins a l’entorn únic, un ric entramat de sorra envoltat d’un escull amb franges de corall. L’activitat inclou un dinar en el mateix vaixell, equipament per fer snorkel amb el vestit de neoprè per submergir-nos en les aigües poc profundes protegides per l’escull i l’observació del corall en un petit vaixell amb els fons de vidre.

En acabar l’activitat, tornarem a port i d’allà caminant cap al nostre hotel. Sopar a un restaurant local.

Parc Nacional de Daintree
Dissabte, 23 de novembre

Esmorzar i sortida cap al nord de Port Douglas on trobem el parc nacional de Daintree, llar del poble aborigen Kuku Yalanji, guardià de la zona i els seus voltants. Els germans Kubirri Warra ens rebran a  Kuyu Kuyu (platja de Cooya) on continuen practicant les seves activitats tradicionals  i mantenen  viu el seu patrimoni cultural en aquest hàbitat únic on conviuen tres diferents ecosistemes: platja, manglars i esculls coral•lins.

Coneixerem la importància cultural del seu territori i ens ensenyaran les seves tècniques de pesca, durant un passeig a peu per la platja, ens explicaran l’ús tradicional de les plantes tant per menjar com medicinal.

Seguirem cap al nord per la ruta escènica fins a Mossman. Les terres agrícoles contrasten amb el paisatge marí mentre ens apropem al majestuós riu Daintree, on pujarem en un creuer fluvial amb la missió d’observar alguns dels enormes cocodrils d’estuari,  que viuen en aquests manglars. Aquí aprendrem com s’han desenvolupat les plantes i la fauna salvatge per poder sobreviure entre aigües dolces i salades.

El dinar serà en un jardí tropical, on ens oferiran un tast de fruites tropicals. A la tarda, entrarem a wildlife park per veure animals autòctons de la regió, tals com cocodrils, cangurs, coales, emús o casuaris entre altres.

Acabada l’activitat, tornada a Cairns per sopar en un restaurant local. Allotjament.

 

Cairns – Adelaide
Diumenge, 24 de novembre

Esmorzar pícnic i trasllat a l’aeroport per volar fins a Adelaide. Avui farem un dinar lleuger en un restaurant i a continuació, ens traslladarem fins a Cape Jervis on agafarem el ferri que ens portarà fins a Kangaroo Island (aproximadament 45 min de trajecte).

Kangaroo Island és un refugi per a la fauna australiana en el seu ambient natural, sense l’amenaça dels depredadors. Aquests dies, a través dels diferents hàbitats coneixerem la gran riquesa aviària, vegetal i animal d’aquest país, dels que destaquem equidnes, cangurs, rèptils i flors silvestres. També és la llar d’unes 250 espècies d’aus, moltes de les quals, a través de l’aïllament del continent, han desenvolupat les seves pròpies subespècies i, per tant, són exclusius d’aquesta illa.

En arribar a l’illa, ens traslladarem fins al nostre hotel on passarem dues nits. Sopar i allotjament.

Kangaroo Island
Dilluns, 25 de novembre

Esmorzar a l’hotel. Visitarem el Parc Nacional de Flinders Chase per veure l’Admirals Arch, un bell arc de roca natural modelat pel poderós Oceà Austral i les roques de granit esculpides conegudes com a Remarkable Rocks. Dinar.

Havent dinat, continuarem fins al santuari de vida salvatge de la badia de Hanson per a una exclusiva caminada guiada entre coales; una experiència fantàstica, on podrem veure una població sostenible de coales en estat salvatge.

Al final de l’activitat trasllat al nostre hotel a l’illa pel sopar i allotjament.

Kangaroo Island – Cape Jervis – Adelaide
Dimarts, 26 de novembre

Avui al matí, després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’espectacular parc Seal Bay, llar de foques australianes i lleons marins, on farem un passeig inoblidable al llarg de la platja.

Acabada l’activitat farem un dinar lleuger abans de tornar cap a la ciutat d’Adelaida on farem la visita de la ciutat, capital de l’estat d’Austràlia Meridional, ciutat costanera situada a la part sud de l’oceà Índic. Fundada el 1836, va prendre el seu nom de la Reina Adelaida, consort del Rei Guillem IV del Regne Unit. Aviat, Adelaida es va convertir en la “ciutat de les llibertats”, amb llibertat de triar religió, progressisme polític i llibertats civils, que va liderar les grans reformes mundials.

Soparem en un restaurant local i ja serà hora de traslladar-nos cap a l’aeroport per volar de tornada a casa. Nit a bord.

.

Arribada a Barcelona
Dimecres, 27 de novembre

Arribada a Barcelona cap al migdia, on l’autobús del Club del Viatger ens tornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos acordats.
 • Vols internacionals .
 • Vols domèstics durant el recorregut.
 • Guies locals castellanoparlants per totes les visites indicades a l’itinerari.
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge.
 • 3 nits a l’hotel Vibe Hotel Melbourne 4* o similar a Melbourne.
 • 2 nits a l’hotel Sails in the Desert 5* o similar a Ayers Rock
 • 3 nits a l’hotel Amora Hotel Jamison 5* o similar a Sydney.
 • 3 nits a l’hotel Crystalbrook Bailey 5* o similar a Cairns
 • 2 nits a l’hotel Mercure Kangaroo Island Lodge 4* o similar a Kangaroo Island
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge, excepte els dinars que coincideixen amb el vols.
 • Sopar “Sounds of Silence” sota les estrelles a Ayers Rock.
 • Les begudes als àpats (aigua, 1 refresc o 1 cervesa).
 • Les visites especificades en el programa amb les entrades incloses a:
 • Visita a la ciutat de Melbourne.
 • Recorregut per el Great Ocean Road.
 • Programa complet de tres dies/dos nits a Ayers Rock.
 • Visita de la ciutat de Sydney i a l’interior de l’Òpera.
 • Visita de la Gran Barrera de Corall amb el catamarà “Ocean Spirit”.
 • Excursió Bama Cultural Daintree tour i Mossman Gorge.
 • Visita panoràmica d’Adelaida .
 • Programa complet de dos dies/una nit a Kangaroo Island.
 • Vol en helicòpter de 15 minuts sobre els Dotze Apòstols i l’anomenat “London bridge”
 • Vol en helicòpter de 15 minuts amb vistes de Uluru i les Olges
 • Vol en helicòpter de 30 minuts per visitar la Gran Barrera de Corall
 • Nota: Si prefereixes no fer els vols en helicòpter, consulta’ns la reducció de preu.
 • Visat d’entrada a Austràlia.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Un obsegui del Club del Viatger per habitació.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • Assegurança opcional de cancel·lació. Preus i condicions per persona a consultar amb el Club del Viatger.

Documents de la pòlissa