Creuer per Croàcia i Montenegro

La costa de Dalmàcia, a Croàcia, ens ofereix alguns dels paisatges costaners més bonics de tota la Mediterrània. Amb aquest viatge us proposem conèixer algunes d’aquestes illes durant el creuer per Croàcia i Montenegro a dalt del vaixell “La Belle de l’Adriatique”. Que us permetrà arribar a ports i racons de la costa on grans vaixells no podrien arribar.

Hem triat la companyia naviliera Croisieurope pel seu elevat confort en els seus vaixells, una cuidada cuina i un agradable ambient a bord.

Des del Club del Viatger us informem que hem inclòs absolutament totes les visites que el Creuer per Croàcia i Montenegro ens ofereix. A més, cada dia coneixerem un port, una ciutat o un monument diferent. A dalt del vaixell també ho tindrem pràcticament tot inclòs de manera que només ens haurem de preocupar de gaudir de cada minut del viatge.

Itinerari

Barcelona - Dubrovnik
Dijous 3 d’octubre

Sortida en autocar cap a l’aeroport de Barcelona per prendre el vol cap a Dubrovnik. A la tarda, embarcarem en el vaixell “La Belle de l’Adriatique” en el port de Dubrovnik i ocuparem les cabines que hem reservat al pont principal del vaixell on passarem les 7 properes nits.  A continuació ens presentaran a la tripulació del vaixell i ens oferiran un còctel de benvinguda. Sopar a bord i allotjament al vaixell (passarem la nit aturats al port de Dubrovnik).

Dubrovnik - Mljet
Divendres 4 d’octubre

Esmorzar i sortida a fer una excursió per conèixer Dubrovnik. Aquesta ciutat es coneix com la “perla de l’Adriàtic” i està situada davant del mar, al peu d’una serralada i és famosa per les seves muralles medievals i els seus nombrosos edificis romans, gòtics, renaixentistes i barrocs. Visitarem el convent dels Dominicans, el palau del Rector i la Catedral, construïda sobre una antiga església romànica.

Retorn al vaixell per dinar. Tindrem la tarda lliure a Dubrovnik per passejar i gaudir del magnífic ambient de la ciutat antiga i, o fer una passejada per les muralles.  Al vespre, retorn al vaixell per sopar. Cap a mitjanit, “la Belle de l’Adriatique” salparà de Dubrovnik. Nit a bord.

Mljet - Korcula
Dissabte 5 d’octubre

Esmorzar i arribada a Mljet a primera hora del matí. Desembarcarem i farem una excursió per una de les illes més boniques de l’Adriàtic, coneguda pels seus dos llacs, el llac Malo Jezero i el llac Veliko Jezero i l’illot que es troba en mig dels dos i on hi ha un monestir Benedictí del segle XII. La nostra visita començarà a peu i continuarà en barca fins al monestir que ens sorprendrà amb una barreja d’estils romànic, renaixentista i barroc. Retorn al vaixell al migdia i dinar a bord mentre naveguem cap a l’illa de Korcula, una de les illes més gran de l’Adriàtic.

L’excursió per Korcula es farà exclusivament a peu i es visitarà la Catedral de Sant Marc (de l’any 1420) amb el seu pòrtic flanquejat per dos lleons i el Museu de la ciutat que conté objectes grecs i romans. A darrera hora de la tarda, retornarem al vaixell per sopar. Nit folklòrica a bord “la dansa del sabre”.

Korcula – Sibenik
Diumenge 6 d’octubre

A primera hora del matí, sortida cap a Sibenik. Esmorzar i matí d’espectacular navegació a través de les illes de Hvar i Brac i la ciutat de Split. Dinar a bord. Arribada al port de Sibenik, enclavat en una magnífica badia enfront de les illes Kornati. Avui farem una excursió per visitar la ciutat de Sibenik i els salts d’aigua del riu Krka.

A Sibenik coneixerem el patrimoni cultural de la ciutat eslava més antiga de l’Adriàtic, tot realitzant un passeig pels laberíntics carrers i carrerons de la ciutat vella que daten dels segles XV I XVI,  i visitarem la Catedral de Saint Jacques abans de continuar en autocar cap al Parc Nacional de Krka, el qual protegeix els trams finals del riu Krka que desemboca a la badia de Sibenik. Ens aproparem fins a l’últim tram del riu on podrem veure com aquest forma una sèrie de salts d’aigua de gran bellesa enmig d’una frondosa vegetació que ens deixarà bocabadats. Retorn a bord per sopar i nit d’animació a bord. Allotjament.

Sibenik – Trogir – Split
Dilluns 7 d’octubre

El vaixell sortirà de port a primera hora del matí. Esmorzar i arribada a Trogir, una petita illa que ens encisarà amb els seus esplèndids monuments.

Al matí desembarcarem per visitar la ciutat de Trogir, una petita joia plena de carrerons, escales i passadissos, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Visitarem la Catedral de Sant Llorenç del segle XIII i d’estil romànic, l’Ajuntament del segle XIII i el nucli antic abans de tornar al vaixell per dinar.

Continuació de la navegació al llarg de la costa Dàlmata per arribar a la ciutat de Split, la segona més gran de Croàcia i veritable cor de la regió de Dalmàcia. Visita de Split i del seu passat romà.  De l’antic palau de Dioclecià de l’època romana només en queden restes relativament conservades i l’antic Mausoleu de Dioclecià va ser convertit en Catedral a finals del segle VII però encara guarda la seva estructura original envoltada de 24 columnes. Visitarem també el Pati del Peristil, el Temple de Júpiter i la Catedral de Sant Domnius.

Retorn a bord al capvespre per sopar. Avui passarem la nit a port i podrem sortir a fer una passejada molt agradable per Split.

Split – Hvar – Vis
Dimarts 8 d’octubre

Deixarem el port de Split a primera hora del matí. Esmorzar i arribada a l’illa de Hvar, un dels grans tresors de Dalmàcia, gràcies al seu clima assolellat i les seves platges. La història de Hvar comença al segle IV aC, quan els grecs la fundaren, tot i que al llarg de l’illa es troben restes del pas dels romans, els bizantins, els reis croates medievals i els venecians que exerciren el seu control entre el 1278 i el 1797.

Aquest matí farem una excursió per la ciutat de Hvar per visitar la plaça principal i la Catedral de Sant Esteve amb el seu campanar, un edifici construït en els segles XVI i XVII sobre els pilars d’una primitiva Catedral destruïda pels turcs.  Continuarem pel port fins al monestir Franciscà del segle XV per visitar el claustre i el refectori amb la seva exposició de monedes, llibres i mapes marítims.

Retorn al vaixell per dinar i continuació de la navegació cap a Vis, l’illa dàlmata més occidental i la menys coneguda perquè va estar tancada al turisme durant molt de temps i on arribarem a primera hora de la tarda.

Vis és una veritable joia amb paisatges intactes i una escarpada costa plena de coves i cales. La ciutat de Vis és una antiga ciutat fundada pels grecs  l’any 390 aC. amb el nom d’Issa.

Tindrem temps lliure per visitar Vis detingudament pel nostre compte i tornarem a bord a darrera hora de la tarda per continuar la navegació cap a Kotor, ja en territori Montenegrí. Avui tindrem un sopar de gala a bord del vaixell.

Kotor – Dubrovnik
Dimecres 9 d’octubre

Esmorzar, navegació i arribada a Kotor, ja a Montenegro. L’entrada a la ciutat és insòlita, ja que el mar penetra al llarg de nombrosos quilòmetres i va formant petites badies. Les abundants pluges i el clima suau d’aquesta regió expliquen la bellesa de la seva vegetació. Dinar a bord del vaixell i a la tarda, visita guiada de Kotor, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco donat el seu centre històric ple de construccions insignes, esglésies i carrerons d’estil medieval. Farem un passeig que ens portarà a peu a la part antiga de la ciutat, el Museu Marítim i la Catedral de Sant Trifó del segle IX.

Retorn a bord i continuarem navegant ja de retorn a Dubrovnik. Sopar a bord i nit de navegació.

Tornada a Barcelona
Dijous 10 d’octubre

Esmorzar a bord ben aviat i desembarcament. Trasllat cap a l’aeroport de Dubrovnik per prendre el nostre vol de retorn a Barcelona.  A l’arribada al Prat, recollida de maletes i trasllat en l’autocar del Club del Viatger cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts del Maresme, Vallès Oriental i Occidental i a la ciutat de Barcelona. Altres punts a consultar.
 • Vols Barcelona – Dubrovnik – Barcelona
 • Taxes i impostos inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 20 kg per persona
 • 7 nits d’allotjament en cabina PRINCIPAL, exterior situada al pont principal del vaixell MS Belle Adriatique de 5 àncores
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim dia
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi i cafè)
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins)
 • Totes les visites amb guies castellanoparlants i entrades, segons l’itinerari: Dubrovnik, Mljet, Korcula, Sibenik i els salts de Krka, Trogir, Palau de Dioclecià a Split, Hvar i Kotor.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança opcional de cancel•lació: Preu i condicions a consultar.

Documents de la pòlissa