Aida a l’Arena di Verona

El Club del Viatger torna a Verona per assistir a un dels festivals de música més importants de l’estiu italià i europeu. Els amants de l’òpera saben que la ciutat de Verona ofereix un dels marcs més espectaculars en el seu amfiteatre romà anomenat Arena di Verona.

Cada any la ciutat organitza un festival d’estiu en el qual s’ofereixen les òperes més famoses i amb les escenografies més espectaculars. Nosaltres hem triat Aida per ser una de les més espectaculars i per la seva impressionant posada en escena a més de la seva qualitat i popularitat. Gaudir d’aquesta representació en un espai amb més de 2000 anys d’història i sota el cel de Verona és una experiència que difícilment oblidarem.

Visitarem les ciutats de Bergamo, Verona i Pàdua, veritables joies d’art i història, navegarem pel llac de Garda i visitarem alguns dels seus pobles més bonics i emblemàtics i també farem un tast d’alguns dels vins més originals i amb més personalitat d’Itàlia, els vins de la regió de la Valpolicella, a prop de Verona. La música, la història i l’art, l’alegre ambient d’estiu al llac i uns bons àpats “a la italiana”, arrodoniran aquesta intensa escapada.

Itinerari

Volem a Milà. Visitem Bergamo
Dimecres, 17 de juliol

Al matí sortida en autocar des dels diferents punts de recollida del Club del Viatger cap a l’aeroport de Barcelona per volar cap a Milà Malpensa. A l’arribada, trobarem el nostre guia local i autocar que ens portarà fins a la ciutat de Bergamo, a la regió de la Lombardia i una de les més elegants i senyorials del nord d’Itàlia.  Deixarem l’autocar a la part baixa de la ciutat i pujarem en un funicular cap a la Bergamo Alta on anirem directament a dinar a un restaurant local.  Després de dinar, farem una visita guiada a peu de la ciutat alta de Bergamo, visitant la Capella Colleoni, la Plaça del rellotge, la Torre Cívica, la Plaça Vittorio Veneto i el Palazzo della Biblioteca entre d’altres.

Acabada la visita, continuarem en autocar cap a Mantua on ens allotjarem les tres properes nits en un bonic hotel de 4 estrelles. Un cop instal.lats sortirem per a sopar en un restaurant local.

Tornarem a l’hotel per a descansar.

Mantua i Aida a l’Arena di Verona
Dijous, 18 de juliol

Esmorzar a l’hotel i sortida acompanyats del nostre guia local per fer una visita guiada de Mantua, declarada Patrimoni de la Humanitat, gràcies a l’ambició de la família Gonzaga que transformarà la ciutat en una verdadera joia d’art. Farem un recorregut a peu que ens portarà fina la Piazza delle Erbe amb la Basílica de Sant Andrea, considerada l’obra mestra de l’arquitecte Leon Battista Alberti i visitarem el magnífic Palau Ducal. Dinarem en un restaurant local.

Després de dinar anirem cap al nostre hotel per refrescar-nos i sortir de nou en direcció a Verona per visitar el centre històric de la ciutat a peu amb el nostre guia que ens mostrarà els racons més emblemàtics i romàntics de la ciutat de Romeu i Julieta tals com la casa de Julieta, la Piazza Bra, la Piazza delle Erbe o la Catedral. Verona és una de les ciutats més visitades de tot Itàlia sobretot durant els mesos d’estiu i especialment durant les representacions operístiques.

Soparem en un restaurant local situat molt a prop de la Piazza Bra i pocs minuts abans que comenci Aida, anirem còmodament a peu cap a l’Arena di Verona on a les 21:00 h començarà la representació de l’òpera en quatre actes AIDA de Giuseppe Verdi.  Aida és una de les obres més estimades a la ciutat, ja que el públic veronès està especialment enamorat de les òperes del compositor i l’escenografia és possiblement la més espectacular de totes les òperes que es representen a l’Arena. Un cop acabada, retornarem en autocar cap al nostre hotel. El trajecte durarà aproximadament 45 minuts.  Allotjament.

Pàdua, la ciutat de Sant Antoni
Divendres, 19 de juliol

Esmorzarem a l’hotel i sortida en autocar i amb el nostre guia local cap a la ciutat de Pàdua, també coneguda com “la ciutat de Sant Antoni”, a mig camí entre Verona i Venècia i que amb els seus 213.000 habitants, és un centre econòmic i industrial, però sobretot, rep als visitants amb un generós patrimoni d’art i cultura dels segles XIII al XV.

Començarem la visita des de l’antic amfiteatre romà que envolta la meravellosa Capella Scrovegni que manté una sèrie de frescos de Giotto (1303-1305) en molt bon estat de conservació i que és visita obligada en tota estada a Pàdua. Seguirem cap a l’església dels Eremites, també del segle XIV i on admirarem el seu sostre de fusta i les tombes monumentals.

Seguirem cap a la Piazza delle Erbe i la Piazza della Frutta per contemplar l’edifici del Palazzo della Ragione, la Catedral i acabarem el recorregut a la Basílica de Sant Antoni que es va començar a construir just després de la mort del Sant el 1231 i que es va acabar a començaments del segle XIV.  La Basílica té 8 torres i la seva construcció és d’inspiració oriental. Aquí es troben les restes de Sant Antoni i és per això que s’ha convertit en lloc de pelegrinatge des de tot el món.  Dinarem a un restaurant de la ciutat i a mitja tarda retornarem en autocar al nostre hotel. A l’arribada tindrem un temps per descansar fins i/o passejar, abans de sortir a sopar a un restaurant local.

Tornarem a l’hotel per a descansar.

El llac del garda i els vins de Soave
Dissabte, 20 de juliol

Després d’esmorzar a l’hotel, i amb les maletes, sortirem cap a la localitat de Sirmione, probablement la població més turística i emblemàtica del llac del Garda, situada sobre una petita península i on tindrem una mica de temps lliure per fer una passejada pels seus carrerons o comprar alguna coseta en alguna de les seves moltes botiguetes.

A l’hora acordada, pujarem a una barca amb la qual travessarem el llac fins a l’Isola de Garda, antiga vila senyorial del segle passat, propietat d’una rica família i de la qual en visitarem una part i els seus jardins. Farem un  passeig i retornarem en barca fins a Sirmione.

Després de dinar en un restuarant local, sortirem en direcció Venècia. Abans d’arribar a l’aeroport, farem una última parada a una bodega, per a fer un petit tast de vins de la denominació d’origen Soave.

Al vespre, arribarem a l’aeroport per facturar les maletes i volar directes a Barcelona.

Després de recollir els equipatges, l’autocar del Club del Viatger ens portarà de retorn als mateixos punts del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per donar els detalls definitius i per conèixer els companys de viatge.
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona en autocar privat (anada i tornada) des dels diversos punts de recollida habituals del Club del Viatger.
 • Vols directes Barcelona - Milà i Venècia - Barcelona amb totes les taxes i impostos aeris.
 • Facturació d’una maleta de màxim 23 Kg persona
 • Autocar privat pel nostre grup durant tota l’estada a Itàlia.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant per totes les visites segons l’itinerari.
 • Entrades a l’Arena di Verona per l’òpera Aida de la categoria “2 Settore Puccini”. Són entrades en una bona situació i amb seient numerat.
 • 3 nits a un bon hotel de 4 estrelles a Mantua.
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia a Bergamo fins al dinar del darrer dia. Tots els àpats tindran lloc a restaurants o a l’hotel amb menús especials pel nostre grup.
 • Begudes a tots els àpats (aigua, refresc o cervesa)
 • Totes les visites especificades en el programa.
 • Assegurança bàsica d’assistència en el viatge
 • Tots els serveis no especificats a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • L’assegurança de cancel·lació opcional. Preu a consultar.

Documents de la pòlissa