Aida a l’Arena di Verona

L’espectacular òpera Aida amb la màgia de l’Arena di Verona

Les ciutats de Bergamo, Verona i Pàdua

El llac de Garda: Bardolino, Sirmione i travessia en barca privada a l’Isola del Garda

 

El Club del Viatger torna a Verona per assistir a un dels festivals de música més importants de l’estiu italià i europeu. Els amants de l’òpera saben que la ciutat de Verona ofereix un dels marcs més espectaculars en el seu amfiteatre romà anomenat Arena di Verona. Cada any la ciutat organitza un festival d’estiu en el qual s’ofereixen les òperes més famoses i amb les escenografies més espectaculars. Nosaltres hem triat Aida per ser una de les més espectaculars i per la seva impressionant posada en escena a més de la seva qualitat i popularitat. Gaudir d’aquesta representació en un espai amb més de 2000 anys d’història i sota el cel de Verona és una experiència que difícilment oblidarem.  Visitarem les ciutats de Bergamo, Verona i Pàdua, veritables joies d’art i història, navegarem pel llac de Garda i visitarem alguns dels seus pobles més bonics i emblemàtics i també farem un tast d’alguns dels vins més originals i amb més personalitat d’Itàlia, els vins de la regió de la Valpolicella, a prop de Verona.

La música, la història i l’art, l’alegre ambient d’estiu al llac i uns bons àpats “a la italiana”, arrodoniran aquesta intensa escapada.

Itinerari

Volem a Milà. Visitem Bergamo
Dissabte, 2 de juliol

Al matí sortida en autocar des dels diferents punts de recollida del Club del Viatger cap a l’aeroport de Barcelona per volar cap a Milà Malpensa. A l’arribada, trobarem el nostre guia local i autocar que ens portarà fins a la ciutat de Bergamo, a la regió de la Lombardia i una de les més elegants i senyorials del nord d’Itàlia.  Deixarem l’autocar a la part baixa de la ciutat i pujarem en un funicular cap a la Bergamo Alta on anirem directament a dinar a un conegut restaurant local.  Després de dinar, farem una visita guiada a peu de la ciutat alta de Bergamo, visitant la Capella Colleoni, la Plaça del rellotge, la Torre Cívica, la Plaça Vittorio Veneto i el Palazzo della Biblioteca entre d’altres.

Acabada la visita, continuarem en autocar cap a la regió del llac de Garda on ens allotjarem les tres properes nits en un bonic hotel de 4 estrelles. Després d’un mica de temps per descansar o fer una passejada per la riba del llac, a l’hora que acordarem, ens trobarem al bar de l’hotel per prendre plegats una copa de benvinguda i seguidament sopar al restaurant de l’hotel

El Llac de Garda i Aida a l'Arena di Verona
Diumenge, 3 de juliol

Esmorzar a l’hotel i sortida acompanyats del nostre guia local  fins al moll on pujarem a una barca privada amb la qual travessarem el llac fins a l’Isola de Garda, antiga vila senyorial del segle passat, propietat d’una rica família i de la qual en visitarem una part i els seus jardins. Després de prendre un aperitiu a una de les terrasses, continuarem en barca fins a Sirmione, probablement la població més turística i emblemàtica del llac, situada sobre una petita península que s’endinsa a les seves aigües. Farem una agradable passejada pels seus carrerons, veurem la fortalesa medieval que li dona el seu caràcter i gairebé segur que no podrem resistir la temptació de comprar alguna coseta a alguna de les seves moltes botiguetes.

Després de dinar continuarem cap al nostre hotel per refrescar-nos i sortir de nou en direcció a Verona per visitar el centre històric de la ciutat a peu amb el nostre guia que ens mostrarà els racons més emblemàtics i romàntics de la ciutat de Romeu i Julieta tals com la casa de Julieta, la Piazza Bra, la Piazza delle Erbe o la Catedral. Verona és una de les ciutats més visitades de tot Itàlia sobretot durant els mesos d’estiu i especialment durant les representacions operístiques.

Soparem en un restaurant local situat molt a prop de la Piazza Bra i pocs minuts abans que comenci Aida, anirem còmodament a peu cap a l’Arena di Verona on a les 21:00 h començarà la representació de l’òpera en quatre actes AIDA de Giuseppe Verdi.  Aida és una de les obres més estimades a la ciutat, ja que el públic veronès està especialment enamorat de les òperes del compositor i l’escenografia és possiblement la més espectacular de totes les òperes que es representen a l’Arena. Un cop acabada, retornarem en autocar cap al nostre hotel al llac de Garda. El trajecte durarà aproximadament 45 minuts.  Allotjament

Pàdua, la ciutat de Sant Antoni
Dilluns, 4 de juliol

Esmorzar bufet i sortida en autocar i amb el nostre guia local cap a la ciutat de Pàdua, també coneguda com “la ciutat de Sant Antoni”, a mig camí entre Verona i Venècia i que amb els seus 213.000 habitants, és un centre econòmic i industrial, però sobretot, rep als visitants amb un generós patrimoni d’art i cultura dels segles XIII al XV.

Començarem la visita des de l’antic amfiteatre romà que envolta la meravellosa Capella Scrovegni que manté una sèrie de frescos de Giotto (1303-1305) en molt bon estat de conservació i que és visita obligada en tota estada a Pàdua. Seguirem cap a l’església dels Eremites, també del segle XIV i on admirarem el seu sostre de fusta i les tombes monumentals. Seguirem cap a la Piazza delle Erbe i la Piazza della Frutta per contemplar l’edifici del Palazzo della Ragione, la Catedral i acabarem el recorregut a la Basílica de Sant Antoni que es va començar a construir just després de la mort del Sant el 1231 i que es va acabar a començaments del segle XIV.  La Basílica té 8 torres i la seva construcció és d’inspiració oriental. Aquí es troben les restes de Sant Antoni i és per això que s’ha convertit en lloc de pelegrinatge des de tot el món.  Dinarem a un restaurant de la ciutat i a mitja tarda retornarem en autocar al nostre hotel. A l’arribada tindrem un temps per descansar fins a l’hora de “l’aperitivo” i posterior sopar a l’hotel

Els vins de la regió de Valpolicella
Dimarts, 5 de juliol

Esmorzar bufet a l’hotel i petit temps lliure per fer la darrera passejada abans de sortir en autocar (i ja amb les maletes) cap a l’aeroport de Milà Malpensa, no sense abans parar a un conegut celler on farem una degustació d’alguns dels millors vins de la regió de la Valpolicella, molt a prop de Verona i on gaudirem d’un generós i deliciós aperitiu italià abans de continuar cap a l’aeroport.  A mitja tarda, sortida cap a Barcelona.  Després de recollir els equipatges, l’autocar del Club del Viatger ens portarà de retorn als mateixos punts del primer dia

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per donar els detalls definitius i la documentació però, sobretot, per conèixer els companys de viatge.
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona en autocar privat (anada i tornada) des dels diversos punts de recollida habituals del Club del Viatger.
 • Vols directes Barcelona-Milà-Barcelona amb totes les taxes i impostos aeris.
 • Facturació d’una maleta de màxim 23 Kg persona
 • Autocar privat pel nostre grup durant tota l’estada a Itàlia.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant per totes les visites segons l’itinerari.
 • Entrades a l’Arena di Verona per l’òpera Aida de la categoria “Poltronina centrale di gradinata ridotta”. Són entrades bàsiques sense numeració, però ja amb seient i estarem situats a les grades de l’amfiteatre. Insistim en el fet que són seients, no haurem de seure a les grades de pedra de l’amfiteatre. Qui desitgi entrades de categories superiors, amb molt de gust l’informarem a les nostres oficines i les aconseguirem sense problema.
 • 3 nits a un bon hotel de 4 estrelles a la zona del llac de Garda.
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia a Bergamo fins a l’aperitiu del darrer dia. Tots els àpats tindran lloc a restaurants o a l’hotel amb menús especials pel nostre grup.
 • Begudes a tots els àpats amb bon vi de la terra, aigües i un espresso i òbviament durant la degustació de vins del darrer dia.
 • Totes les visites especificades en el programa.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia AXA.
 • Tots els serveis no especificats a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • L’assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 70€ per persona

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa