Bordeus i Aquitània

La vibrant ciutat de Bordeus i el seu ric patrimoni, la costa atlàntica d’Aquitània, Saint Emilion i els seus châteaux, gastronomia amb Estrella Michelin i els millors vins.

El Club del Viatger us proposa un viatge a Bordeus, una de les ciutats més boniques i senyorials de França, que en els darrers anys ha sigut objecte de nombroses millores urbanístiques i culturals i que amb el seu magnífic patrimoni històric avui se’ns presenta més atractiva que mai. Amb un clima més agradable del que ens imaginem, amb uns vins excepcionals i amb una vida comercial i cultural molt intensa, Bordeus ens sorprendrà amb el seu centre històric declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO el 2007 i alhora amb una arquitectura futurista fascinant que té com a més espectacular exemple “la Cité du Vin”.

Explorarem també una part de la bonica regió d’Aquitània amb una excursió per conèixer alguns pobles, vinyes i castells de la rodalia de Bordeus i ens aturarem especialment a Saint Emilion, un dels pobles més bonics de França i gran productor d’extraordinaris vins. També anirem cap a la costa atlàntica, anomenada Costa de l’Argent, per visitar la badia d’Arcachon i tastar les seves famoses ostres, admirar la gegantina Duna de Pilat o Muntanya Blanca i posteriorment travessar els frondosos boscos del parc natural regional de les Landes de Gascunya, una increïble massa forestal situada entre el riu Garona i l’oceà.

Com en tots els nostres viatges a França, cuidarem molt la gastronomia i farem un àpat en un reconegut restaurant amb estrella Michelin amb el corresponent maridatge de vins i visitarem un dels Châteaux productors de vins més famosos de la regió.

Itinerari

De camí a Bordeus
Dilluns, 20 de març

Sortida des dels punts de recollida habituals en el confortable autocar del Club del Viatger. Viatjarem en un autocar gran i disposarem de molta comoditat i espai. En ruta se servirà una bossa amb un desdejuni i cap al migdia farem una parada en ruta per dinar en un bon restaurant.

Al llarg del nostre viatge passarem per Béziers, Carcassonne, Toulouse i Agen fins a arribar a Bordeus cap a mitja tarda. Anirem directament al nostre hotel de 4 estrelles on ens allotjarem les 4 pròximes nits i on soparem aquest vespre. Abans de sopar tindrem l’oportunitat de fer una passejada per la ciutat i estirar les cames.

Retorn al nostre hotel per allotjar-nos i descansar.

Coneixem Bordeus i la Cité du Vin
Dimarts, 21 de març

Avui dedicarem el dia sencer a conèixer la ciutat de Bordeus acompanyats d’un guia local. Farem una part de la visita de forma panoràmica en autocar i una altra a peu, bàsicament per dins del centre històric. Bordeus és una ciutat-port en el riu Garona i és la capital de la regió de Nova Aquitània, a més de ser la sisena ciutat més gran de França. Coneixerem el barri de Chartrons, el més verd i amb la vida nocturna més animada; el barri de Bacalan, una zona emergent, més jove i energètica i, per descomptat, el barri de Quinconces, el més monumental de la ciutat i conegut també com a Triangle d’Or.

Al llarg del dia també coneixerem la Plaça de la Borsa i el Mirall d’Aigua, la Catedral de Saint-André, el Gran Teatre, la Plaça de la Comèdia, les portes de Cailhau i de Borgonya que formaven part de la muralla medieval, el Pont de Pedra, la Torre de Pey Berland i la Plaça de Quinconces amb el famós Monument als Girondins, construït per commemorar el primer centenari de la Revolució Francesa.

Podem assegurar que aquesta ciutat ens deixarà bocabadats amb el seu magnífic patrimoni arquitectònic, històric i cultural i amb la seva energia i vitalitat. Dinarem en un bon restaurant de la ciutat i arrodonirem el dia amb una visita al que s’ha convertit en el nou emblema de la Bordeus moderna, “la Cité du Vin“, un impressionant edifici futurista que es va inaugurar el 2016 i que està situat a la riba del riu Garona. Allà hi trobarem diverses àrees temàtiques al voltant del món del vi, museu, exposicions, audiovisuals i una arquitectura avantguardista que ens fascinarà.

En acabar aquest intens dia, tornarem al nostre hotel per refrescar-nos i sortirem a sopar plegats a un restaurant de la ciutat.

Després de sopar, retornarem al nostre hotel per passar la nit.

Arcachon
Dimecres, 22 de març

Després de l’esmorzar i de nou amb el nostre guia local, sortirem en autocar cap a la costa de l’oceà Atlàntic fins a la localitat d’Arcachon, que ens rebrà amb un important patrimoni arquitectònic i marítim on ens sorprendran les nombroses viles amb balcons d’encaix de fusta, extravagants façanes de diversos estils i bonics jardins. Aquesta part històrica d’Arcachon també es coneix com la “Ville d’Hiver” i forma part del llistat de Monuments Històrics de França.

Aquesta ciutat també és famosa per ser la capital francesa de les ostres que avui degustarem durant el nostre dinar a un bon restaurant de la badia. Si la climatologia ens ho permet, farem un petit creuer en barca per la badia d’Arcachon que ens portarà fins al Cap Ferret, a l’extrem de la península que tanca la badia i la protegeix de les aigües de l’Atlàntic. Després de dinar, continuarem en autocar fins a l’espectacular Duna de Pilat, la més alta d’Europa i que ofereix unes vistes extraordinàries sobre el Cap Ferret. Les seves grans dimensions, l’entorn, les seves formes i els seus colors segons la llum del moment ens captivaran i ens deixaran bocabadats.

Acabada la visita tornarem cap a Bordeus per una altra ruta, tot travessant una petita part dels frondosos boscos de la comarca de les Landes de Gascunya.

Arribarem al nostre hotel al capvespre, on soparem i ens allotjarem aquesta nit.

Sauve-Majeure - Saint-Emillion i Estrella Michelin
Dijous, 23 de març

Després d’esmorzar a l’hotel, sortirem en autocar per gaudir del món del vi i de l’alta gastronomia de la regió de Bordeus. Primer de tot anirem a visitar l’antiga abadia benedictina de la Sauve-Majeure, una obra mestra de l’art Romànic inscrita en el Patrimoni Mundial de la UNESCO i famosa pels seus capitells i escultures. L’abadia està envoltada de prats i frondosos arbres en la zona entre els rius Dordonya i Garona. A continuació anirem a visitar un Château que és com es coneixen a la regió les seus dels productors de vi de més prestigi. Nosaltres en visitarem un de conegut, on ens ensenyaran les vinyes, el procés de producció i on farem un tast d’alguns dels seus millors vins de la regió, coneguts i apreciats arreu del món.

A l’hora de dinar gaudirem d’una experiència gastronòmica d’alt nivell a un excel·lent restaurant de la regió guardonat amb una estrella Michelin on farem el seu menú de degustació amb el corresponent maridatge de vins. Acabat el dinar, anirem al poble medieval de Saint-Emilion, un dels més bonics de França i situat al bell mig d’un entorn vinícola únic i encantador. Saint-Emilion forma part del Patrimoni de la Humanitat segons la UNESCO i en sorprendrà amb el seu gran patrimoni, una herència d’una llarga història que va des del seu naixement al segle VIII fins a la Revolució Francesa.

Visitarem els seus principals monuments i ens perdrem pels seus bonics carrers on, de segur, farem alguna compra. A darrera hora de la tarda tornarem a Bordeus.

Avui soparem al nostre hotel per poder descansar després d’aquest dia tan intens.

Retorn cap a casa
Divendres, 24 de març

Després d’esmorzar a l’hotel i carregar les maletes a l’autocar, sortirem de retorn cap a casa. En la nostra ruta cap al sud, farem una parada a prop de Carcassonne per dinar a un bon restaurant i després continuarem el viatge cap a Catalunya.

Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l'itinerari definitiu.
 • Confortable autocar del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Diverses “rondes de Champagne” a bord de l’autocar durant les tirades llargues o en simpàtiques parades espontànies a l’aire lliure durant el viatge.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Guia local castellanoparlant durant tot el viatge.
 • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
 • Visita a la futurista “Cité du Vin”.
 • 4 nits a un hotel de 4 estrelles a Bordeus.
 • Desdejuni bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge, des de l’esmorzar pícnic del primer dia fins el dinar del darrer.
 • Dinar gastronòmic amb maridatge de vins a un restaurant amb una Estrella Michelin.
 • Les begudes durant tots els àpats (vi, aigües minerals i cafè).
 • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.
 • Tots els serveis no especificats a l'itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 90€ per persona.

ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”
NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.
Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.
ABANS DEL VIATGE:
Podrà recuperar els diners del viatge:
• Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
• Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
• A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000€ (cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
• Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
• En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.
Exclusió important per part de l’assegurança:
• No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE
No inclou cancel·lació
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.
Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa