La Romantische Strasse un viatge sorpresa sorprenent !

Aquest és ja el 5è any que realitzem el Viatge Sorpresa del Club del Viatger, gràcies en gran part a la màxima confiança que ens heu dipositat al llarg d’aquest any. Per això i molt més us volem donar les nostres més sinceres gràcies, ja que entre tots hem pogut aconseguir que el destí del viatge sigui el de menys i que el més important sigui la companyia i el fet d’estar tots junts cap a una nova aventura.

Aquest any des de l’equip de marketing i comunicació del Club del Viatger s’ha volgut crear una gran espectació mitjançant les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter. S’han realitzat en forma de joc diverses pistes per tal que tots vosaltres puguessiu endevinar la destinació del viatge sorpresa.

Primerament volem donar-vos les gràcies per confiar cegament any rera any amb el nostre viatge sorpresa i degut a l’èxit que esta tinguen repetim viatge amb dates diferents. Pero. quina serà la destinació final? fins el dia que es desvetllarà el misteri, us donarem algunes petittes pistes per endevinar el destí. la primera és aquesta ? Que tenen en comú totes aquestes destinacions? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials i estigueu atents a les properes pistes. !!  – Dia 11 d’octubre

Aquesta era la primera pista, on el que es volia era descobrir que tenien en comú totes aquestes destinacions. La resposta és que totes les destinacions eren EUROPEES.

Queda una setmana justa per saber la destinació del viatge sorpresa i com en el Mundial, el Club del Viatger també té el seu pop “POL” que endevina viatges. Ell ja té clar que el viatge sorpresa estarà entre aquests vuit països, i tu, que en penses?? Per quin s’aquests països apostes??  –  Dia 15 octubre

Aquesta segona pista mostra 8 països entre els quals hi ha el país de la destinació sorpresa. En aquesta pista ja acotem a únicament 8 països de tot Europa.

 

Et deixem el cap de setmana per intentar saber on serà el viatge sorpresa. Recorda que el proper dia 22 en Toni desvelara la destinació dels viatges sorpresa. Com que a tothom li agraden els costums gastronòmiques pròpies del país, l’última pista t’obrirà la gana. Et donem la pista: …….. Acceptes el repte?? – Dia 19 d’octubre.

Tres pistes abans del dia 22 d’octubre, dia que se sabrà  el Viatge Sorpresa 2018.!


 

Aquest any hem decidit visitar un dels països que ens agrada més i on ens movem més a gust: ANEM A ALEMANYA !!

Es realitzarà un interessant recorregut pel sud del païs que ens permetrà conèixer una de les seves regions més encisadores, “la Ruta Romàntica o Romantische Strasse “amb ciutats tant emblemàtiques com Würzburg o Rothenburg ob der Tauber, una de les ciutats més fotografiada de  tot  Alemanya.

 

WÜRZBURG

La ciutat bavaresa Würzburg, capital de la Baixa Francònia és considerada com l’extrem nord de la Ruta Romàntica i travessada pel riu Main.

El 16 de març del 1945 l’aviació britànica va bombardejar la ciutat que va quedar destruïda en un 90%. Würzburg tenia llavors 107.000 habitants… pel fet que van seguir la política d’extinció de ciutats alemanyes de més de 100.000 habitants.
El seu meravellós centre barroc es va perdre del tot però de mica en mica els alemanys han anat reconstruint rèpliques idèntiques d’alguns dels monuments i edificis més bonics.

El Palau Residencial considerat Patrimoni de la Humanitat de la Unesco des del 1981, és l’obra més important del Barroc de tot el sud d’Alemanya i un dels més importants palaus d’Europa. Només unes parts van sobreviure els bombardejos del març de 1945.

 

DINKELSBÜHL

Dinkelsbühl, un dels principals pobles que formen part de la molt coneguda Ruta Romàntica Alemanya. És ideal per donar un passeig a peu i fer-se una idea de com eren les ciutats del segle XIV, ja que la seva arquitectura pràcticament no ha canviat durant el pas del temps. Compta amb un conjunt monumental medieval molt bé conservat.

Es troba envoltada pel riu Wörnitz, que li proporciona al seu pas un conjunt meravellós, formant estanys que es troben replets d’una variada fauna i envoltats dels molts prats de flors.

Per fortuna, al contrari que Würzburg, Dinkelsbühl no va patir cap desperfecte durant els conflictes armats que han ocorregut al llarg del temps, especialment amb el més, la Segona Guerra Mundial.

 

ROTHENBURG OB DER TAUBER

Rothenburg ob der Tauber, sense dubte la ciutat de la Ruta Romàntica més coneguda i, sobretot, més fotografiada. És coneguda mundialment pel seu ben conservat centre medieval i transmet sensació de romanticisme pur a cadascun dels seus racons.
Les pedres dels seus carrers parlen d’una història de gairebé 1000 anys que tot plegat li confereix un caràcter únic.Alguns llocs de Rothenburg han inspirat fins i tot algunes de les pel.lícules de Disney i el pavelló alemany a Disney World a Orlando.

Els seus principals llocs d’interès són:

Centre històric: Rothenburg ob der Tauber posseeix una arquitectura medieval difícil d’igualar, ja que el seu casc antic està perfectament conservat, amb carrers empedrats i places amb cases d’entramats de fusta. Està considerada com la ciutat prototip alemanya.

Muralles: La ciutat encara conserva el seu recinte emmurallat en forma de vuit, amb dobles baluards, erigits per Leonhard Weidmann. Podemos trobar un gravat en l’última pedra de l’arc de la porta, en la part exterior del mateix, que resa: “Paz als quals entren, prosperitat pels quals surten”. Aquesta inscripció va ser realitzada en llatí per Weidmann l’any 1586

 

MUSEU MERCEDES-BENZ A STUTTGART

L’itinerari pel Museu MercedesBenz ens portarà a fer un recorregut per la història d’aquesta prestigiosa marca d’automòbils i ens anirà mostrant els paral·lelismes amb la història recent d’Alemanya que en molts casos, ha anat de la mà d’aquesta marca.

El Museu Mercedes-Benz és un museu de l’automòbil situat a Stuttgart, Alemanya, en el districte de Bad Cannstatt, on van aparèixer els primers automòbils, la qual cosa s’explica dins del museu. Stuttgart és la llar de la marca Mercedes-Benz i la seu internacional de Daimler Ag. L’edifici està directament fora de la porta principal de la fàbrica de Daimler a Stuttgart-Untertürkheim.

.

Gràcies una vegada més companys, l’èxit de qualsevol viatge sou vosaltres.