Paseamos por Cataluña. Diversa y rica

Llena de historia proveniente de diferentes culturas, que han dejado diferentes estilos arquitectónicos, tradiciones, religiones, gastronomía y lenguas.

 • Presentación de viajes 2021

  Un año diferente nos obliga a hacer una presentación de viajes diferente, este año os presentaremos nuestras propuestas de forma virtual.

  Más info
 • Burdeos y Aquitania

  Del 22 al 26 de marzo

  Us proposem un viatge a Bordeus, una de les ciutats més boniques i senyorials de França que en els darrers anys ha sigut objecte de nombroses millores urbanístiques i culturals i que amb el seu magnífic patrimoni històric avui se’ns presenta més atractiva que mai.  Amb un clima més agradable del que ens imaginem, amb uns vins excepcionals i amb una vida comercial i cultural molt intensa, Bordeus ens sorprendrà amb el seu centre històric declarat Patrimoni Mundial per la Unesco el 2007 i alhora amb una arquitectura futurista fascinant que té com a més espectacular exemple “la Cité du Vin”.

  Más info
 • Crucero por Croacia y Montenegro

  Del 8 al 15 de abril

  La costa de Dalmàcia, a Croàcia, és un meravellós conjunt de milers d’illes que es toquen pràcticament l’una a l’altre i ofereix alguns dels paisatges costaners més bonics de tota la Mediterrània

  Más info

¿Te gusta viajar?

No te pierdas el Blog del Club del Viatger

Form Newsletter - ES