El Conflent

Descobreix amb nosaltres el Conflent, una regió antigament coneguda com a emplaçament militar que ha sabut mantenir la seva autenticitat i meravellosa història. Ens endinsarem per la regió i coneixerem alguns dels pobles considerats dels més bonics de França, com Castelnou o Vilafranca del Conflent.

Ens allotjarem al bonic hotel gastronòmic la Villa Duflot, ubicat al cor d’un parc boscós on competeixen oliveres centenàries, xiprers, eucaliptus i baladres.

A més a més, tal com és tradicional en les nostres sortides Fem Club, us oferim una acuradíssima selecció de bons restaurants.

Engresca’t a compartir amb nosaltres un viatge ple d’història, de natura, de cultura i paisatges sorprenents que, de segur, no et deixarà indiferent.

Itinerari

Sant Pere de Rodes i Cotlliure
Dimecres, 1 de juny

Sortida en autocar des dels diferents punts de recollida i ens dirigirem cap a Sant Pere de Rodes, on visitarem el monestir amb un guia especialista que ens estarà esperant. El Monestir de Sant Pere de Rodes, construït el 878, és una de les joies romàniques de Catalunya i va pertànyer al Comtat d’Empúries. Alçat en un dels cims de la Serra de Rodes, es pot albirar una vista sublim sobre les carenes del Cap de Creus i del Mediterrani. El monestir constitueix un dels nombrosos testimonis que es preserven de l’arquitectura romànica catalana, però la seva construcció és una de les més sofisticades que tenim. Després de dinar en el mateix monestir, continuarem camí fins a travessar la frontera amb França. Arribarem a Cotlliure, un lloc cobejat, per la seva obertura al Mar Mediterrani i els dos sorrals que en faciliten la defensa, raó per la qual fou destinació de nombrosos navegants fenicis, romans i grecs, cosa que en fa un lloc arqueològic molt ric.

Els comtes del Rosselló i els Reis de Mallorca, també van escriure part de la seva història desenvolupant i enfortint Cotlliure i convertint-la en residència d’estiu dels Reis de Mallorca. Creuades religioses la travessaven, d’aquí va sorgir la famosa llegenda del tresor dels cavallers templers. Més endavant va caure en mans dels francesos  durant el regnat de Lluis XI. Més a prop dels nostres dies, va ser motiu d’inspiració per pintors com Matisse, Picasso, Dufy i Dalí, entre d’altres, que van retratar el seu castell, els seus carrerons o el pintoresc campanar de la seva església arran de mar. En el seu cementiri hi ha les tombes d’Antonio Machado i del novel·lista Patrick O’Brian, que hi residí. Tot això ens ho explicarà el guia local que ens acompanyarà durant la visita.

Acabada la visita, ens dirigirem cap al nostre l’Hotel Villa Duflot on ens allotjarem les dues pròximes nits. Sopar a l’hotel i allotjament

Sant Martí de Canigó - Vilafranca del Conflent
Dijous, 2 de juny

Després d’un bon esmorzar a l’hotel, el nostre bus ens estarà esperant per dirigir-nos cap a l’abadia de Sant Martí de Canigó. Pujarem fins al Monestir en taxis i allà visitarem tot el recinte. L’abadia de Sant Martí de Canigó s’asseu sobre un pic rocós al bell mig del massís del Canigó, i va ser fundada el 1009 per Guifré II, qui en aquell moment era comte del Conflent i de la Cerdanya. Dominant la vall del Cadí des del segle XI, aquesta única abadia us convida a descobrir un paratge únic. El campanar llombard, els capitells de marbre, l’església abacial i la cripta voltada fan que Sant Martí del Canigó sigui una joia del primer art romànic de la regió.

Quan acabem, ens dirigirem cap a Vilafranca del Conflent on dinarem. Havent dinat, visitarem el poble, considerat un dels més bonics del país. Envoltada per una muralla i encaixada entre muntanyes en la confluència dels rius Têt i Cadí, Vilafranca del Conflent destaca per la seva bellesa i el romanticisme de la seva història. Passejarem pels seus encisadors carrerons i patrimoni i tindrem l’oportunitat de conèixer les imponents muralles que envolten la ciutat de la mà del nostre guia.

Tot seguit, ens dirigirem cap a la capital històrica de la zona del Conflent, Prades, una acollidora ciutat situada al peu del massís del Canigó. Allà podrem gaudir d’una captivadora visita pel seu centre històric, on coneixerem de ben a prop la seva història i podrem veure en primera persona els testimonis artístics i culturals que conserva la ciutat, com l’església de Saint Pierre i la seva petita, però encantadora plaça adjacent.

Finalitzada aquesta visita, tornarem a l’hotel per descansar. Sopar i allotjament

Castelnou i l'exposició Jaume Plensa a Céret
Divendres, 3 de juny

Esmorzarem a l’hotel i a continuació ens dirigirem cap a Castelnou, considerat un dels més bonics de França. Castelnou es troba en una situació privilegiada enmig dels Pirineus, fet que li dona un encant especial als seus tradicionals carrers. Durant la nostra visita podrem gaudir d’edificacions imponents com és l’església de Santa María del Mercadel, la Torre del Roc de Mallorca i el Mas Aragón entre d’altres. Dinar en un restaurant en ruta.

Havent dinat, ens espera una captivant exposició de l’escultor català Jaume Plensa al Museu Nacional d’Art Modern de Céret. Plensa porta els seus rostres a Céret per reivindicar que “cada rostre és un lloc.” Gaudirem d’una visita on podrem veure diverses escultures i dibuixos originals de gran format de l’artista i descobrir els seus processos d’inspiració i creació.

En acabar, serà hora d’acomiadar-nos del territori francès i retornar als mateixos punts del primer dia

En aquest viatge...

 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • Guies locals per les visites indicades a l’itinerari.
 • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
 • 2 nits a l’hotel Villa Duflot & SPA 4*
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer.
 • Begudes incloses als àpats.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 40 € per persona
 • ASSEGURANCES BÀSIQUES I DE CANCEL·LACIÓ

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa