5 imprescindibles que veure a l’Argentina

Hola, amics viatgers! Us agradaria visitar l’Argentina?

Perquè avui us portem una ruta per aquest espectacular país de l’Amèrica del Sud.

A continuació t’expliquem què veure a l’Argentina perquè vegis la meravella de país que tenen.

Argentina

Cascades d’Iguaçú

Anar a l’Argentina i no visitar les cascades de l’Iguaçú és un delicte, ja que aquest increïble i grandiós paratge engloba un conjunt de fins a 275 salts d’aigua sobre riu Iguaçú, situats entre la província argentina de Misiones i l’estat brasiler de Paranà.

Tant el Brasil com l’Argentina, conscients del tresor que tenen, han creat respectivament el Parc do Iguaçú i el Parc Nacional d’Iguaçú, que protegeixen una superfície que supera les 250.000 hectàrees de boscos subtropicals. Un monument natural i extraordinari declarat Patrimoni de la Humanitat des de l’any 1984 i escollit com una de les set meravelles naturals del món.

Si hi vas, et recomanem fermament que descobreixis la cascada de la Gola del Diable, situada al costat argentí, que comprèn un conjunt de salts d’aigua, de fins a 80 metres d’altura, que es precipiten en un estret congost. Una altra singularitat de la mateixa és que aquesta és considerada una de les més cabaloses del món.

Catarates Iguazú

Cascades d’Iguazú, Argentina

Buenos Aires

Buenos Aires és una capital cosmopolita i vibrant on no t’avorriràs ni un segon, plena de sorpreses, gratacels, parcs urbans i un gran front portuari.

Aquí, pots visitar el microcentre, amb la famosa avinguda 9 de Juliol, la plaça de Mayo, la Casa Rosada o el Teatre Colón. També et pots apropar fins a Port Madero on trobaràs l’icònic Pont de la Dona o arribar fins a Chacarita, el cementiri més gran de la ciutat. Si tens una mica de temps, encara pots visitar el Barri de Palerm per passejar per la coneguda àrea de Palerm Soho i pel parc Boscos de Palerm.

A més a més, la ciutat té altres barris que també mereixen ser visitats, tals com, el barri residencial de la Recoleta on destaquem el seu cementiri, el barri de La Boca per assistir a algun partit del Boca Juniors, o el barri de San Telmo on veuràs la plaça Dorrego i podràs gaudir d’espectacles de tango.

Buenos Aires

Argentina

Perito Moreno 

Una altra visita obligada a l’Argentina és El Calafate, el poble base de la província de Santa Cruz, que ens permetrà accedir fins a la Glacera Perito Moreno, declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 1981, essent una de les més grans i impressionants del planeta.

El simple fet de contemplar-la ja és tot un privilegi! Un indret on regna una pau infinita, on podràs gaudir de l’aire pur i el so del silenci. Una quietud que només s’interromp amb el moviment, el trencament i el despreniment de blocs de gel, que causen uns sons profunds i colpidors que no et deixaran indiferent!

Aquest espectacle natural de dimensions descomunals, amb parets de més de 5 km d’ample i una altura de fins a 60 metres, es pot observar a través d’un conjunt serpentejant de passarel·les amb diverses escalinates i balcons que et permeten veure-la des de diferents perspectives, apreciant les diferents textures i colors del gel. Qui ho vulgui, també pot realitzar una navegació et permet acostar-vos-hi i viure una experiència sensorial inigualable.

 

Perito Moreno

Perito Moreno, Argentina

Ushuaia

Es diu que arribar a Ushuaia és arribar a la fi del món, un indret on la terra s’acaba. De fet, aquesta és la ciutat més austral del món, ubicada a l’extrem sud del continent americà, i és per aquest motiu que és la porta d’entrada a l’Antàrtida.

Un indret principalment conegut pels encants naturals que guarda el seu entorn, com per exemple el Parc Nacional Terra del Foc, que recomanem que visiteu. Per aquí hi passen anualment milers de visitants, que busquen connectar amb la natura, tot descobrint ecosistemes i ambients singulars que es troben al llarg de tot un seguit de  llacs, valls i boscs exuberants que són l’hàbitat d’una rica i variada fauna i flora única al món.

Ushuaia

Ushuaia, Argentina

Què t’ha semblat el nostre article?

Us proposem un viatge al Sud de l’Argentina amb sortida del 14 al 28 de març de 2023 on coneixerem la seva capital, Buenos Aires, i ens endinsarem a la Patagònia per viure una experiència molt enriquidora a bord del creuer Australis que et portarà fins als fiords, canals i glaceres més inhòspits del Parc Nacional Terra del Foc. Ens acostarem al Perito Moreno i volarem fins al nord per a descobrir les imponents i cabaloses cascades d’Iguazú. Un viatge que ens permetrà conèixer un país que ho té pràcticament tot i el que embadaleix amb la seva excepcional naturalesa, cultura i experiències!

Vols més informació?

Contacta’ns al 937665996 o envia’ns un correu a marqueting@clubdelviatger.cat o emplena el nostre formulari.