5 Mercats de nadal a Berlín: Els Imprescindibles

Hola amics viatgers!

No hi ha cosa que més agradi a l’hivern que gaudir dels mercats de nadal europeus. Sempre que podem preparem una escapada per a gaudir de l’ambient nadalenc del nord d’Europa i així aprofitar per a conèixer algun racó més del continent.

Per això, avui us portem una ruta pels 5 mercats de nadal a Berlín imprescindibles.

Per a començar, Berlín és una ciutat increïble, carregada d’història i tradició, i avantguardista al mateix temps. Sens dubte és una de les capitals europees que mereix una escapada. És un destí on el Club del Viatger ja ha estat diverses vegades i tenim molt a aportar. Si esteu interessats en una escapada tala a aquesta ciutat, aquí us deixem l’itinerari del nostre viatge.

A l’ésser una ciutat tan gran l’oferta de mercats de Nadal és enorme. Hi ha un en cada barri, però ull, cada mercat té les seves pròpies dates d’obertura i el seu horari. La majoria comencen a la fi de novembre i estan fins al 26-27 de desembre. Això és una sort, perquè en moltes altres ciutats tanquen el mateix dia de Nadal. És important conèixer aquesta informació, tant si penseu viatjar a Berlín com a una altra ciutat, perquè seria una pena tenir tot el viatge llest i quan arribéssiu trobar-vos que ja no hi ha mercats.

Aquesta informació es troba en diverses pàgines d’Internet. Aquí us deixo el link a una d’elles en espanyol.

Els mercats de Nadal a Europa són com una petita ciutat: hi ha llocs de menjar, d’artesania, de beguda pel seu lloc, fins i tot restaurants. Alguns, els més importants, estan en enclavaments històA continuació us fem el nostre particular repàs dels 5 millors mercats de nadal de Berlín, els imprescindibles que visitarem durant el nostre viatge a Berlín:

Mercados de Navidad Berlín

 

Mercat de Nadal a la plaça del Ajuntament

El segon  dels mercats de nadal que recomanem, molt empatat amb el primer, és el que està situat en la plaça de l’ajuntament (Weihnachtsmarkt am girin Rathaus). Es tracta de tota una ciutat de conte amb una sínia enorme, pista de patinatge, un trineu amb un papà Noel que de tant en tant surt volant per sobre del mercat, atraccions antigues de fusta per als nens, animals i per descomptat, posats d’artesania, menjar i beguda.

Mercat de Nadal a Alexanderplatz

Ho esmentem en tercer lloc perquè, encara que l’emplaçament no és dels més bonics, sí que té un bon ambient per a anar a sopar menjar típic. Col·loquen taules altes amb fogates on poder asseure’s a menjar-les acompanyats de música tradicional alemanya així que l’experiència és molt divertida.

Mercados de Navidad Berlín

Mercat de Nadal a Gendarmenmarkt

 

Aquest és un altre dels mercats més típics de la ciutat, punt, que ara cobren 1 euro per entrar. L’emplaçament és preciós, amb el Palau de la Música de Berlín i la Catedral francesa com a teló de fons. Hi ha molt què veure, però sens dubte crec que és un dels mercats més representatius de Berlín.

Mercados de Navidad Berlín

 

Mercat de Nadal a Nikolaiviertel

Aquest petit mercat pansa gairebé desapercebut, no obstant això, l’incloem en el raking precisament per això. És un petit mercat, amb tot just 4-5 llocs, però en un entorn molt especial, en el barri Nikolaiviertel, dels més bonics de Berlín.

Mercados de Navidad Berlín

 

Altres mercats recomenables

 

El Mercat de Nadal de Saint Lucia, que se celebra en el centre cultural Kulturbrauerei, situat en una antiga fàbrica de cervesa.

El Mercat de Nadal en Postdamerplatz, amb el seu tobogan de gel.

Mercados de Navidad Berlín

 

 

Si us ha agradat aquest article us convidem que mireu l’itinerari del nostre viatge als Mercats de Nadal de Berlín del 12 al 16 de desembre.

 Si voleu més informació, podeu contactar-nos aquí o trucar-nos al 937665996.