Mercats de Nadal a Berlín

Torna un clàssic del Club del Viatger, Berlín i els seus mercats de nadal! Una ciutat seductora i jove, una metròpoli dinàmica i atractiva que no ens cansarem de visitar, perquè sempre se’ns presenta diferent! Descobreix amb nosaltres aquesta ciutat d’artistes, de joves i bohemis, d’emprenedors i de músics, descobreix amb nosaltres el mirall de la història, una ciutat que ens parla de guerra i de pau!

Un viatge que ens permetrà conèixer les diverses cares d’una ciutat polièdrica, la nova capital d’Europa i un indret que ens quedarà per sempre gravat a la pell i al cor. Descobrirem junts el centre històric de la ciutat, els seus imponents edificis barrocs, els seus jardins, el Mur de Berlín, els seus famosos museus i els seus màgics mercats de nadal! No et perdis aquest viatge carregat d’experiències que, de ben segur, costarà d’oblidar!

Aprofitarem la nostra estada a Berlin per fer una interessant excursió a la propera i històrica ciutat de Potsdam i visitar el sumptuós Palau rococó de Sanssouci i el Palau de Cecilienhof, seu de la Conferència de Potsdam al 1945.

El viatge perfecte per a una escapada prenadalenca al nord d’Alemanya. Permet descobrir com les setmanes prèvies al Nadal transformen la capital alemanya, plena de mercats de Nadal. I, a més, es combina amb Dresden, una ciutat de gran bellesa que acull el Mercat de Nadal més antic d’Alemanya i un dels més famosos.

Itinerari

Barcelona - Berlín
Dilluns, 12 de desembre

A l’hora acordada, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts habituals de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar directe cap a Berlin. A l’arribada ens trobarem amb el nostre autocar privat i anirem cap al nostre hotel de 4* en una localització cèntrica a Berlín.

Un dinar a un restaurant local ens ajudarà a gaudir millor de la visita panoràmica pel Berlin Occidental i visitant alguns espais com els exteriors del Palau de Charlottenburg, el més antic de la ciutat, l’avinguda Kurfürstendamm, l’església memorial Gedächtniskirche i el Parc Central Tiergarten, un dels més grans d’Europa. Acabarem la visita veient la Porta de Brandemburg il•luminada, una de les millors postals per donar-nos la benvinguda a la capital d’Alemanya! Sopar i allotjament.

Berlin històric i mercats de nadal
Dimarts, 13 de desembre

Esmorzar a l’hotel i visita de la ciutat de Berlín. Començarem la nostra visita guiada coneixent la plaça Lustgarten on s’hi troba la catedral protestant de Berlín i la illa dels Museus i continuarem el nostre passeig a peu per la noble avinguda reial Unter den Linden  tot descobrint els seus monuments, d’entre els quals destaquen la Universitat Humboldt i l’Òpera de Berlín a més d’altres edificis imperials com la Porta de Brandemburg. Després d’una pausa  i deixant enrere el Berlín més clàssic ens endinsarem a la trista història del segle XX, tot veient l’antic ministeri nazi de la Luftwaffe, els desastres de la guerra, el monument a l’Holocaust als jueus i la tràgica ferida de la divisió de la ciutat, amb fragments intactes del mur de Berlín.

Dinarem al restaurant alemany Zur Gerichtslaube, al tradicional barri Nikolaiviertel i a la tarda podrem gaudir dels mercats de Nadal de Berlín, tot visitant el mercat de la Potsdammer Platz i de la Gendarmenmarkt. La moderna Potsdamer Platz ens parlarà de la reconstrucció i reurbanització de Berlín després de la Reunificació d’Alemanya el 1989. Sopar i allotjament a l’hotel de Berlin.

Potsdam
Dimecres, 14 de desembre

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la veïna ciutat de Potsdam, capital de l’estat federal de Brandemburg. Potsdam destaca per haver estat la ciutat d’estiueig i residència de la família Hohenzollern, els reis de Prússia i els Emperadors d’Alemanya des del segle XVII fins al segle XX.  Visitarem el centre històric de Potsdam amb el seu característic barri holandès i la seva arquitectura barroca i ens deixarem encisar pels jardins barrocs i romàntics del conjunt imperial, amb els seus palaus, tals com el palau de Sanssouci i el Cecilienhof.

Visitarem els interiors del Palau de Cecilienhof, conegut per haver estat el lloc on es celebrà el 1945 la Conferència de Potsdam, la darrera i gran conferència de les forces aliades durant la Segona Guerra Mundial.  A Potsdam dinarem a l’agradable  restaurant  Zur Historischen Mühle. Tarda lliure per visitar mercats de nadal. Sopar i allotjament a l’hotel.

Barri Jueu i Museu de Pèrgam
Dijous, 15 de desembre

Esmorzar a l’hotel i visita guiada per Berlín, començarem la visita per l’emblemàtica Alexanderplatz, mosaic cultural i històric de la ciutat i continuarem posteriorment  cap al Barri Jueu de Berlín per descobrir-ne la seva sinagoga, els patis modernistes, el cementiri jueu i el museu d’Otto Weidt.

A mig matí ens aproparem al Pergamon Museum, probablement el museu més interessant i impactant de Berlín on hi podrem veure increïbles peces arquitectòniques de l’antiguitat, com la Porta d’Ishtar, de l’Antiga Babilònia o la façana del mercat romà de Milet. Dinar al Restaurant situat a l’agradable plaça de Hackescher Markt a base del plat típic de Berlín, la curry wurst. Encara tindrem temps al capvespre d’apropar-nos als mercats de Nadal de Charlottenburg o d’Alexanderplatz.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Berlín de l'est - Tornada a Barcelona
Divendres, 16 de desembre

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Berlín Est per veure-hi l’Alexanderplatz, l’arquitectura soviètica i la East Side Gallery, el darrer tros del mur de Berlín d’aproximadament 1 Km  i que està completament pintat de grafittis artístics. Molts consideren aquest indret la galeria d’art a l’aire lliure més gran del món.

A mig matí anirem fins al jove barri de  Kreuzberg, tradicionalment el barri turc de la ciutat, per endinsar-nos en alguns dels seus carrers més típics i tradicionals i visitar el seu mercat local, Marheineke Markthalle, on hi dinarem, abans d’empendre el camí cap a l’aeroport per volar directament a Barcelona. Un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant i local del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols directes Barcelona – Berlín – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos
 • Facturació d’una maleta de 23 Kg per persona
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari
 • 4 nits d’allotjament a l’hotel Maritim ProArte Berlin de 4* o similar
 • Autocar privat durant tot el viatge
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer
 • Begudes incloses als àpats
 • Visita al Pergamon Museum i al Museu Otto Weidt
 • Visita al Palau Cecilienhof i Palau Sanssouci
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança de cancel•lació: 70 €

ASSEGURANCES BÀSIQUES I DE CANCEL·LACIÓ

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

 

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

 

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

 

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

 

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació, el Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total del import del viatge

Web del restaurant on dinarem: Libertador 
Web de l’hotel on ens allotjarem: La Hacienda 
Web del restaurant on dinarem: Senoriodesulco 

Documents de la pòlissa