Cadis, la joia de la Costa de la Luz

La província de Cadis, una terra que reuneix grans atractius pels qui valoren el turisme, per la seva veritable dimensió cultural i festiva, gastronòmica, monumental, costumista autèntica i essencialment andalusa. A més de gaudir d’un dels millors climes de la península durant bona part de l’any. Situada al sur de la península és una de les províncies més visitades, ja que les seves platges de sorra daurada forman part de la Costa de la Luz, on millers de turistes escolleixen com a destinació de les seves vacances.

 

4 punts que no pots deixar de veure si vas a visitar la província de Cadis:

Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre:

És molt interessant visitar les seves instal.lacions, els seus jardins i el Palau, el lloc on es reparen i elaboren els arnesos, el museu del “enganche”  amb un col.leccció de carruatges, i el “Picadero”, un edifici projectat al més pur estil andalús . Amb una capacitat per 1.600 persones, és el lloc on es representa l’espectacle “Com ballen els cavalls andalusos”, un autèntic ballet eqüestre amb música  espanyola i vestuari a la manera del segle XVIII, muntat sobre coreografies extretes de les represes del domatge clàssic, vaquera i d’altres treballs de l’equitació tradicional. En cada representació es realitzen de 6 á 8 coreografies, amb una durada de 90 minuts.

Parc Nacional de Doñana:

Doñana és un espai natural protegit espanyol situat a Andalusia, que té una extensió de 53.709 hectàrees  comprèn una gran extensió de maresmes que acull durant l’hivern nombroses espècies d’aus aquàtiques, que cada any arriben als 200.000 individus. Hi treballen diferents institucions científiques que vetllen per un desenvolupament adequat de les comarques limítrofes i per la conservació d’algunes espècies molt amenaçades que hi habiten. Es recomana visita el parc amb vaixell i amb tot terrent, ja que és l’única visita que recorre tots els ecosistemes del parc.

Pobles Blancs.

La cal és l’element en comú que va entrellaçant els pobles de la Serra de Cadiz, en un recorregut abrupte, verd i emocionant l’anomenat Ruta dels Pobles Blancs.En ella s’hi troben velles històries referents a la vida del AlAndalus, l’economia del cultiu de l’oli, la producció d’articles de pell, gustoses receptes, etc… uns presència que s’endevina fins i tot en el nom dels pobles que composen la ruta, pobles com Benamahoma, Algar, Zahara o Grazalema.

 

Disfruta de Cadiz amb els cinc sentits !!