“Nabucco” a la Pedrera Romana de St. Margarethen i Bratislava

Amb l’elecció de “Nabucco” de Giuseppe Verdi, el Club del Viatger torna a la magnífica i mil·lenària Pedrera Romana de St. Margarethen que tan bons records ens ha deixat cada vegada que hi hem anat, i una vegada més estem convençuts que tornarà a aixecar passions a tots els participants del viatge. Aquesta pedrera és un dels escenaris naturals més desconeguts, però alhora més fascinants del panorama operístic europeu i estem ben segurs que no decebrà.  Hem volgut tornar a allotjar-nos a Bratislava perquè aquesta ciutat, sempre a l’ombra de la seva veïna Viena, mereix ser visitada, ja que encarna, com poques altres ciutats, les ganes d’europeïtzar-se i modernitzar-se després de molts anys d’influència soviètica.  Una bonica excursió des de Bratislava ens portarà a conèixer la interessant i poc coneguda regió dels Petits Carpats on visitarem el castell de Cerveny Kamen, gaudirem dels seus boscos i vinyes i tastarem els seus vins.  A la regió del Burgenland, un dels “Länder” austríacs, veurem les planúries, les vinyes i el llac de Neusiedlersee que formen una de les zones més interessants d’Àustria i on tastarem alguns dels vins del país que es produeixen gràcies al fet que és la regió amb més hores de sol de tot Àustria.  Deixeu-vos fascinar i sorprendre!

Itinerari

Arribada a Àustria - Bratislava
Dimecres, 13 de juliol

Ben aviat al matí sortida des dels diferents punts de recollida cap a l’aeropor de Barcelona per facturar maletes i prendre el vol cap a Viena. Després de recollir maletes, l’autocar que ens estarà esperant ens portarà directament a un restaurant a prop de l’aeroport per dinar. A continuació, seguirem en direcció est per travessar la frontera amb Eslovàquia fins a la seva capital, Bratislava, on ens allotjarem les tres properes nits en un bon hotel. A l’arribada i després de deixar les coses a les nostres habitacions, una guia castellanoparlant ens estarà esperant a la recepció i ens portarà a fer una interessant visita en autocar i a peu per Bratislava, una ciutat de 450.00 habitans que es troba en un triangle de 3 països (Eslovàquia, Áustria i Hongria) i que està travessada pel riu Danubi.

Passejarem per la ciutat antiga, plena de cases renaixentistes i palauets barrocs i veurem la Universitat, la famosa Porta de Sant Miquel i la cosmopolita Plaça Major amb l’ajuntament, la Font de Maximilià, cafès modernistes i molt d’ambient i alegria de viure. De ben segur que quedarem encisats amb l’ambient estiuenc i alegre de Bratislava.

Acabada la visita anirem a sopar a un bonic restaurant de la ciutat. Retorn a l’hotel i allotjament

Eisenstadt i l'òpera "Nabucco" a la Pedrera
Dijous, 14 de juliol

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar per travessar la frontera amb Àustria a través de boniques carreteres secundàries. El nostre itinerari ens portarà a visitar la ciutat d’Eisenstadt, capital del Land de Burgenland on visitarem el Palau Esterházy, un dels més bonics palaus barrocs d’Àustria i que va ser construït a finals del segle XIII per passar a mans de la família Esterházy l’any 1622.
Acabada la visita, anirem a dinar a un cèntric restaurant. A la tarda, farem un recorregut panoràmic a prop del llac de Neusiedlersee i veurem les extensions de vinyes i els pobles de pagès que donen caràcter a aquesta regió. Anirem a visitar un productor de vi al preciós poble de Rust, on passejarem una estona pels seus carrerons i plaça i farem un tast dels seus millors vins i un deliciós pica-pica típic de la zona que ens servirà de berenar-sopar abans d’anar a veure l’òpera “Nabucco”. Anirem cap a la Pedrera Romana de St. Margarethen on tenim reservats els nostres seients numerats per gaudir d’aquesta magnífica obra de Giuseppe Verdi.
La posada en escena amb la pedrera romana com a fons i l’entusiasmat públic ens emocionaran i farà que tot plegat sigui un espectacle pels sentits que no oblidarem. Acabada la representació, tornarem en autocar a Bratislava

Petits Carpats: Pezinok, Modra i Castá
Divendres, 15 de juliol

Esmorzar i sortida en autocar en direcció nord-est cap als Petits Carpats, una regió situada a uns 50 km de Bratislava i on es troben gran quantitat de vinyes i productors de vi amb una tradició vinatera que es remunta a l’època dels Celtes i dels Romans. La nostra excursió ens portarà a conèixer els poblets de Pezinok, Modra i Castá.
Elevat sobre un turó al costat d’aquest darrer poble, es troba el que va ser un dia castell reial, el castell Cerveny Kamen, antigament anomenat “Pedra Vermella”. Aquest castell ha sigut ampliat i modificat vàries vegades al llarg dels anys i al segle XIII va formar part de la línia fronterera defensiva que anava des de Bratislava fins a Zilina i que protegia l’antic Regne d’Hongria. La nostra visita ens permetrà conèixer un seguit d’habitacions ricament moblades i interessants col·leccions d’objectes de l’època. Acabada la visita anirem al poble de Modra on dinarem a un restaurant. A la tarda visitarem un productor de vi. Farem una passejada per les vinyes, coneixerem el procés de producció i el celler i farem un tast dels seus vins. Acabada la visita, tornarem cap a l’hotel a Bratislava i al vespre anirem a sopar a un restaurant local. Retorn a l’hotel per descansar

Devin – Tornada a Barcelona
Dissabte, 16 de juliol

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar fins a la fortalesa de Devin, situada sobre un turó de 212 m d’altitud en el lloc on es troben els rius Danubi i Morava i amb unes espectaculars vistes. Visitarem les ruïnes que van quedar després que l’any 1809 les tropes de Napoleó la destruïssin quasi totalment.
Després de la visita, tornarem a Bratislava per dinar a un restaurant. Després del dinar, anirem cap a l’aeroport de Viena per tornar cap a Barcelona. Recollida d’equipatges i trasllat en l’autocar del Club del Viatger cap als mateixos punts de recollida. Fi del viatge

En aquest viatge...

  • Trobada pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
  • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat
  • Vols directes Barcelona-Viena-Barcelona en classe Turista.
  • Taxes i impostos aeris inclosos
  • Facturació d'una única peça d'equipatge de com a màxim 23kg per persona
  • Possibilitat de portar una bossa de mà a bord de l'avió de com a màxim 8kg per persona
  • Entrada amb seient numerat per l'òpera "Nabucco" a la Pedrera Romana de St. Margarethen
  • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge
  • Guia acompanyant del Club del Viatger
  • Guia local castellanoparlants durant totes les visites exposades a l’itinerari
  • Totes les visites, permisos i entrades segons l’itinerari
  • 3 nits a un bon hotel de 4* a Bratislava
  • Esmorzar bufet diari
  • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer
  • Begudes incloses als àpats (aigua, cervesa o refresc)
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
  • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
  • Les despeses de caire personal
  • Assegurança de cancel·lació. Preu: 70€ per persona

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

  • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
  • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
  • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

  • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € (cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
  • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
  • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 16 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

  • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

  • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa