Creuer fluvial per la vall del Sena

El Club del Viatger us ofereix un magnífic recorregut en creuer pel Sena i la seva vall que ens portarà cap a la Normandia, una de les regions amb més encant de França.

Arribarem  fins a Honfleur amb el seu port encisador, visitarem la meravellosa Rouen, un verdader museu gòtic a l’aire lliure, gaudirem de la Ruta de les Abadies, un patrimoni arquitectònic únic tant pel seu nom com per la seva qualitat artística i visitarem les platges del Desembarcament, que van jugar un paper fonamental durant la Segona Guerra Mundial. Farem l’última parada a París, la ciutat de les llums, eterna i immortal, on descobrirem alguns dels seus innombrables atractius.

Ens acompanyes en aquest creuer pel Sena?

Itinerari

Volem a París
Dilluns, 10 d'abril

Sortida en autocar des dels punts de recollida habituals cap a l’aeroport de Barcelona per volar a París. Trasllat fins al moll per embarcar al vaixell “MS Renoir” de 5 àncores, totalment renovat el 2018 i amb una capacitat màxima de fins a 54 cabines. Nosaltres ocuparem les cabines situades al pont principal equipades amb un gran finestral exterior.

A continuació ens presentaran la tripulació i ens oferiran un còctel de benvinguda. Sopar a bord seguit d’una nit temàtica Parisina i allotjament.

París - Les Andelys - Honfleur
Dimarts, 11 d'abril

Esmorzar bufet a bord. Matí de navegació fins a Les Andelys per gaudir d’una magnífica vista de la Roca Guyon.

Sortida en autocar en companyia de l’animador del vaixell. Travessarem Petit Andelys passant per davant de l’església de Sant Salvador (església del segle XVI que encara conté un orgue de l’època). Després de 40 minuts de trajecte a través de diferents pobles, arribarem al Castell de Martainville. Aquest castell va ser construït a finals del segle XV per Jacques Le Pelletier, i adquirit per l’Estat el 1906 per després transformar-lo en museu al 1961.

Tindrem temps lliure per visitar el museu, el qual recorre cinc-cents anys d’història per la Normandia rural. Es viatjarà al cor de les tradicions normandes (vestits de treball, joies, etc.) per reviure el passat gràcies als objectes de la vida quotidiana. Es descobrirà la important col·lecció mobiliària de l’Alta Normandia, “Els famosos armaris normands”.

Tornarem a bord per dinar i continuarem la navegació fins a Honfleur. Sopar i allotjament a bord.

Honfleur - platges del desembarcament - Honfleur
Dimecres, 12 d'abril

Esmorzar bufet a bord i arribada a Honfleur. Sortida en autocar cap a Pointe du Hoc, indret on es produí el desembarcament de Normandia el 6 de juny de 1944. Després, seguirem cap a la platja d’Omaha, Coleville-sur-Mer i el cementiri americà.

Després de dinar, a la tarda, seguirem cap a Arromanches, indret de la coneguda batalla i on veurem la pel·lícula: El Preu de la Llibertat, que combina imatges de l’arxiu filmades pels corresponsals de guerra.

Finalitzades les activitats, retornarem a Honfleur, passant per Gold Bech, la Platja Juno i Sword Beach. Sopar a bord i allotjament. Nit de navegació en direcció a Rouen.

Honfleur - Duclair - Rouen
Dijous, 13 d'abril

Esmorzar bufet a bord. Durant el matí visitarem l’Abadia de Jumièges. Fundada l’any 654 durant la cristianització de la regió i destruïda pels vikings, va ser restaurada al segle XI pels seus descendents. Amb la moda romàntica, l’església es va fer coneguda gràcies a Victor Hugo, qui parlava de “la ruïna més bella de França.” També podrem veure el monestir i les ruïnes de l’església de Sant Pere. A continuació, visitarem Saint-Wandrille (exterior) centre espiritual que es va fundar al mateix segle. Es podrà admirar com la magnífica arquitectura clàssica harmonitza amb l’esplendor de la seva herència medieval. A diferència de Jumièges, una congregació de monjos benedictins es va tornar a instal·lar el 1931, la comunitat ara compta amb uns quaranta monjos. Tornada a bord per dinar.

A la tarda, sortirem a peu per la visita guiada de Rouen. Visitarem el nucli antic de la ciutat i la seva famosa catedral. Tot i els bombardejos que va patir a les guerres passades, Rouen ha conservat amb interès el seu barri històric amb els seus carrers de vianants i els nombrosos edificis d’època medieval. La catedral és un bell exemple d’arquitectura gòtica, edificada entre els segles XII i XVI. El 1944 va patir grans desperfectes. Va ser completament restaurada l’any 1986.

A continuació ens dirigirem cap a la plaça del Mercat Vell on va ser cremada Joana d’Arc. De camí veurem el Gros-Horloge, un dels monuments emblemàtics de Rouen, format per un arc renaixentista i un rellotge astronòmic del segle XIV. Per acabar, visitarem l’església de Santa Joana d’Arc, que fou inaugurada el 27 de maig de 1979, i es tracta d’un monument contemporani situat a la plaça del Mercat Vell.

Tornarem al nostre hotel flotant. Sopar i nit de gala. Allotjament a bord.

Rouen - París
Divendres, 14 d'abril

Esmorzar bufet a bord. Matí de navegació cap a París. Passarem davant el barri futurista de La Defensa que impressiona per la seva arquitectura peculiar. Dinar a bord. Arribarem a París a primera hora de la tarda.

A la tarda farem una visita panoràmica de la ciutat per tal de descobrir els llocs més mítics de la capital. Des de la fundació de Lutèce sobre l’Illa de la Ciutat, han transcorregut dos mil anys d’història passant per Eclesiàstics, Soberans i Caps d’Estat que han imprès les seves marques, construint esglésies, erigint monuments i palaus, creant prestigiosos museus. París es beneficia d’una reputació de gust i elegància que es deu sobretot als seus modistes, perfums o joiers; a més, és la ciutat de les festes, de la vida teatral i dels famosos cabarets. L’autocar passarà davant de Bercy, la Biblioteca Nacional de F. Mitterrand, la Bastilla, el Marais, el Barri Llatí, St Germain, el Louvre, la Piràmide, l’Òpera Garnier, la plaça Vendôme, la Concordia, els Camps Eliseus, l’Arc de Triomf, Els Invàlids, Trocadero i la famosa Torre Eiffel.

Tornada a bord al moll de Grenelle. A la nit, navegació (en funció del nivell de l’aigua) per la París il·luminada.

París
Dissabte, 15 d'abril

Esmorzar bufet a bord i trasllat cap a l’aeroport de París per volar directament a Barcelona. En arribar, l’autocar del Club del Viatger ens portarà cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Trasllats a/de l’aeroport de Barcelona des dels punts de recollida habituals.
 • Vols Barcelona – París – Barcelona.
 • Taxes i impostos aeris inclosos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • 5 nits d’allotjament en cabina Principal exterior situada al pont principal del vaixell MS Renoir de 5 àncores.
 • Esmorzar tipus bufet cada dia.
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar del darrer.
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins).
 • Totes les visites i entrades, segons l’itinerari: Castell de Martainville, Platges del Desembarcament, Ruta de les Abadies, Visita guiada de Rouen, Excursió panoràmica de París.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les propines.
 • Les despeses de caire personal.
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 90€ per persona.

ASSEGURANCES BÀSIQUES I DE CANCEL·LACIÓ

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 150.000 € ( cent cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Documents de la pòlissa

Més detalls del viatge