Durant la tardor també es viatja

La majoria de la gent continua viatjant majoritàriament durant l’estiu, ja que laboralment parlant hi ha el mes d’agost que queda inhàbil i moltíssima gent aprofita aquestes dates per aconseguir aquest merescut descans.
Depenent del sector laboral, com hostaleria, serveis o turisme el mes d’agost és quan més treballen i són aquests sectors que esperen a fer les seves vacances principals durant la tardor.
No obstant això, cada vegada són més els que reserven, tot i haver gaudit de les vacances d’agost, d’uns dies de tardor per fer unes petites escapades.
La tardor és ideal per poder viatjar sense les habituals massificacions de gent i poder contemplar d’uns paisatges canviants del verd primaveral i estival a les tonalitats vermelloses, taronges i morades pròpies d’aquesta estació. Les característiques pròpies de la tardor són els colors dels paisatges, una temperatura més fresca i una fascinant lluminositat.
A continuació et volem recomanar diverses destinacions per a tots els gustos, perfectes per a la tardor.

Cuba, l’illa eterna

Por las venas de Cuba no corre sangre, sino fuego: melodioso fuego que derrite texturas y obstáculos, que impide la mesura y, muchas veces, la reflexión. Pero así somos, y ése es nuestro mayor encanto y defecto: estamos hechos de música”- Daina Chaviano, escriptora cubana. Cuba és anar més enllà dels nostres límits, és país per somniar al ritme de la rumba i recordar-lo després amb un bolero

Navarra i un tast del país basc francès (I) – (II)

Visitarem la Vall de Baztan, l’anomenada Suïssa navarresa, amb la seva rica història i identitat pròpia. Els amants de la fotografia gaudiran de paisatges espectaculars als boscos mil·lenaris de Señorío de Bertiz i s’impressionaran a les gorges d’Arbayún. Ens aproparem al tradicional i mariner País Basc francès, visitarem la pintoresca San Juan de Luz i la acollidora Ainhoa, amb les seves construccions tradicionals i  coneixerem el seu ric patrimoni històric i cultural.

Creta, l’illa del Minotaure

Zeus escollí Creta per a portar-hi la jove Europa, l’illa més gran de Grècia es convertia així en l’escenari dels mites del laberint i el minotaure, les seves costes alçarien el vol d’Icar qui pretenia volar fins al sol i el rei Minos acabaria donant nom a una de les primeres grans civilitzacions d’Occident, la cultura minoica. Al sud del Mediterrani Creta és un destí imprescindible per als amants de la naturalesa, la història i l’Antiguitat.

Egipte, terra de faraons

Viatjarem pel riu Nil a bord d’un dels millors creuers,  el vaixell MyFair allotjats en cabines Deluxe. Aquest creuer ens permetrà recórrer pausadament les terres d’Egipte a través de la seva artèria principal, el riu Nil, aturant-nos a nombrosos monuments i gaudint de les seves verdes vores i d’unes postes i sortides de sol úniques. El Caire, les piràmides de Gizeh seran també punt de visita del nostre viatge.

Terra  Santa

Probablement no hi ha cap altre lloc al món on la pau i la guerra hagin estat durant centúries companyes inseparables de la seva biografia. Terra Santa, el tros de terra promès on al llarg de dos mil anys hi han deixat la seva empremta els profetes i els reis bíblics, els croats i els peregrins. La terra de les dues paus, la pau celestial i la pau terrenal, sempre desitjada per les polítiques i habitants de tots els temps.

Viatges Sorpresa  I i II

Un any més us proposem que confieu amb nosaltres, que us deixeu portar per la confiança que ens teniu i que jugueu a endevinar el lloc de destí. Dues sortides exactament iguals amb tots el serveis habituals del Club del Viatger. Desvetllarem la destinació poques setmanes abans en la trobada que farem entre tots els agosarats viatgers.

Cavalleria Rusticana i Pagliacci al Liceu

Cavalleria Rusticana de Mascagni i Pagliacci de Leoncavallo, dos grans obres mestres de l’òpera italiana, arriben al Liceu, en una de les produccions més aclamades de la Royal Opera House, guanyadora el 2016 del Premi Laurence Olivier al millor espectacle operístic i amb la veu del prestigiós tenor Roberto Alagna interpretant el doble paper de Turiddu i Canio.

Abans però, us proposem un interessantíssim recorregut per conèixer el passat romà de la ciutat, tot descobrint alguns dels vestigis amb més de 2.000 anys d’antiguitat que encara es conserven, i aprendrem de ben a prop, com fou el naixement, l’evolució, la forma de vida i la decadència d’aquest imperi a la ciutat comtal.

Viatges d’hivern que no pots perdre’t!

Cap d’Any entre aurores a Islàndia

Us proposem un cap d’any de somni a Islàndia. Viu l’ambient festiu del cap d’any a Reykjavik i gaudeix d’aquest dia tan especial acompanyat dels focs artificials i les fogueres de mitjanit, els autèntics protagonistes de la nit que ompliran el cel de llum i color i faran que aquesta nit sigui inoblidable.

Creuer de Cap d’Any a la vall del Rin Romàntic

Gaudeix d’un cap d’any inoblidable navegant a bord del vaixell MS Gerard Schmitter de 5 àncores per la Vall del Rin Romàntic, declarada Patrimoni de la Humanitat, tot endinsant-nos en un territori en el qual es mesclen la història i la llegenda. Navegarem amb la companyia Crosieurope per un riu que ha estat durant més de dos mil anys una de les principals vies de comunicació entre l’Europa mediterrània i la septentrional, tot admirant el captivador paisatge format per meandres, suaus promontoris, imponents castells i pintorescs poblets envoltats de vinyes, que han captivat la imaginació de reconeguts escriptors, pintors i músics com Goethe o Víctor Hugo.

.

“Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge”