Viatge sorpresa (II) – Úmbria

Una vegada més i abans de res, us volem donar les gràcies més sinceres a tots els que, una vegada més, heu confiat en el Club del Viatger i ens acompanyareu en el nostre Viatge Sorpresa d’aquest any. Aquesta mostra de gran confiança i el toc d’aventura que això suposa ens entusiasma!! MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Pel que ja és el 8è Viatge Sorpresa del Club del Viatger, hem decidit viatjar a un país conegut i estimat per tots nosaltres com és Itàlia i ens agradaria que coneguéssiu la bonica regió de l’Úmbria, coneguda com el cor verd d’Itàlia i situada al centre del país. Aquesta regió és potser la més agresta i poc coneguda d’Itàlia i ens oferirà bonics paisatges de roures, castanyers i freixes a més de castells i pobles medievals. Ens sorprendrà Perugia, la seva capital i una de les joies més ben amagades d’aquest país. En aquest viatge quedarem encisats amb la barreja de paisatges, història, cultura i el màgic toc que els italians tan bé saben donar.

Com en tots els viatges Sorpresa anteriors, seran 4 dies intensos i interessants que esperem que us deixin un bon record.

Itinerari

Visita a Narni i la seva ciutat subterrània
Dimecres, 23 de novembre

Molt aviat al matí, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels punts habituals de recollida cap a la T-1 de l’aeroport de Barcelona des d’on sortirem a les 7:15 h en vol de la companyia Vueling Airlines directes a Roma. Aterrarem a les 9:05 h i després de recollir els equipatges, ens trobarem amb el nostre autocar i el nostre guia per sortir en direcció nord per endinsar-nos en el veritable cor d’Itàlia i arribar a la ciutat de Narni. És aquesta una preciosa ciutat de la província de Terni amb gairebé 3000 anys d’història i que conserva un ric patrimoni. De l’època Romana es conserva el grandiós Pont d’August, el Pont Cardona i l’Aqueducte de la Formina. També ens ofereix diversos monuments de la seva època medieval com la Catedral de Sant Giovenale i les esglésies de San Domenico i Santa Maria Inpensole. La seva Piazza dei Priori i el seu Palazzo del Podestà amb la seva loggia ens encantarà.

Dinarem a un restaurant i a la tarda visitarem la Narni subterrània i coneixerem la història que va començar aquí fa segles amb la fundació del Sant Ofici i que ens proposa un recorregut per les diverses cambres subterrànies amb cisternes, aqüeducte, criptes i diverses i interessants sales. Aquest serà un passeig misteriós i fascinant que ens farà retrocedir en el temps. Acabada la visita seguirem cap a San Martino in Campo i arribarem al bonic hotel La Posta dei Donini on ens allotjarem les tres següents nits. Sopar a l’hotel i allotjament

Perugia i el seu patrimoni i la medieval Spello
Dijous, 24 de novembre

Després d’esmorzar, sortirem en autocar cap a Perugia, la capital de la regió i situada a 493 m sobre el nivell del mar. Visitarem aquesta agradable ciutat que també és viva i jove gràcies a la Universitat que s’hi va fundar l’any 1308. El centre de Perugia ens mostrarà el seu passat Etrusc i Romà.

Després de dinar a un restaurant, anirem cap a Spello per gaudir de la muralla millor conservada dels temps romans a Itàlia. Dintre de la muralla es troben diverses torres, algunes de molt interessants. Visitarem la Porta Consolar amb les seves tres entrades, tres estàtues fúnebres i una torre coronada per una olivera, símbol del producte local més conegut.

Acabada la visita retornarem a l’hotel per sopar i descansar.

Assís i la seva Basílica i Santa M. dels Àngels
Divendres, 25 de novembre

Desdejuni bufet a l’hotel i sortida en autocar cap a Assís. Aquesta població està situada sobre els vessants del Monte Subiaso i és considerada un símbol de pau, ja que s’identifica amb un dels Sants més estimats i adorats del món, Sant Francesc d’Assís. Visitarem la Basílica de Sant Francesc amb els seus frescos de Giotto, la capella i la tomba del Sant.

Farem també una passejada pel centre de la població on veurem moltes edificacions interessants com el Temple de Minerva, l’església nova o l’església de Santa Clara. Després de dinar a un restaurant continuarem camí cap a Porziuncola on visitarem la Basílica dedicada a Santa Maria dels Àngels, construïda al segle IV i que més endavant va passar a ser propietat dels monjos Benedictins.

Acabada la visita tornarem a l’hotel i disposarem d’una bona estona per preparar-nos pel sopar de comiat que tindrà lloc també a l’hotel i que serà amenitzat amb música. Entre tots convertirem aquest vespre en la festa del Club del Viatger !!

Visitem Terni i tornem a casa
Dissabte, 26 de novembre

Després de l’esmorzar, carregarem les maletes a l’autocar i anirem a la ciutat de Terni.

Terni és la capital de la província del mateix nom, està situada entre els rius Nera i Serra i té 112.000 habitants. Recorrerem el seu centre antic i veurem la Torre de Barbarroja, el Palau dels Mazzancolli de l’edat mitjana, el Palau Espada del Renaixament i el Palau Gazzoli del segle XVI. Dinarem a un restaurant i seguirem viatge cap a l’aeroport de Roma des d’on volarem a les 21:20 h amb Vueling Airlines de retorn a Barcelona on aterrarem a les 23:10 h. A l’arribada, recollirem els equipatges i l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia. Fi del viatge

En aquest viatge...

 • Trasllats d’anada i tornada a l’aeroport de Barcelona des dels diferents punts habituals de recollida del Club del Viatger.
 • Vols directe Barcelona-Roma-Barcelona amb la companyia Vueling Airlines, en classe turista i amb totes les taxes i impostos inclosos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 Kg per persona i possibilitat de portar una bossa de mà de fins a 8 Kg per persona.
 • Confortable autocar durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Guia local castellanoparlant per totes les visites de l’itinerari.
 • 3 Nits a l’hotel La Posta dei Donini, un establiment de 4 estrelles situat a San Martino in Campo, a prop de Perugia.
 • Esmorzar tipus continental diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge com es detalla a l’itinerari, des del pícnic de desdejuni del primer dia fins al dinar del darrer
 • Una copa de vi o cervesa, aigua i un cafè a tots els àpats del viatge.
 • Totes les visites especificades en el programa amb les entrades, guies o àudio-guies corresponents.
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia AXA.
 • Qualsevol servei no especificat en l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel•lació. Preu: 45€ per persona

Informació Assegurances

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa