Creuer fluvial de Berlín a Copenhaguen

Escapa’t de la calor intensa de l’estiu i descobreix de la mà del Club del Viatger un dels creuers més emocionants, intensos i inèdits que recorren els rius del nord d’Europa, tot allotjant-nos a bord del fantàstic vaixell MS Victor Hugo, un dels millors de la companyia Croisieurope. De Berlín a Copenhaguen, un recorregut pel riu Havel, l’Oder i el Mar Bàltic en creuer, entre modernitat i tradició, originalitat i senzillesa.

Visitarem ciutats úniques com Stralsund, classificada com Patrimoni Mundial per la UNESCO, així com les costes espectaculars rodejades de platges de sorra a la vora dels penya-segats de roca calcària a les illes d’Usedom i Rügen. Els vestigis de l’abadia de Chorin són altres dels atractius de la zona, l’exemple més bonic de l’arquitectura de maó a l’Alemanya del Nord.

Acompanya’ns en aquest bonic creuer de Berlín a Copenhaguen!

Itinerari

Volem a Berlín
Dissabte, 1 de juliol

Sortida en autocar des dels punts de recollida habituals cap a l’aeroport de Barcelona per volar a Berlín. A l’arribada, trasllat fins al moll per embarcar al vaixell MS Victor Hugo de 4 àncores, totalment renovat l’any 2019 i amb una capacitat màxima de fins a 45 cabines. Nosaltres ocuparem les cabines situades al pont principal equipades amb dues finestres exteriors.

A continuació ens presentaran la tripulació i ens oferiran un còctel de benvinguda.

Sopar a bord i allotjament al vaixell.

Berlín - Spandau - Eberswalde
Diumenge, 2 de juliol

Esmorzar bufet a bord i arribada a Henningsdorf. Ens trobarem amb el nostre guia local per fer una visita panoràmica de Berlín per tal de conèixer de prop la seva rica història i les múltiples cares que aquesta ciutat ens brinda. Des de la reunificació d’Alemanya el 1990, Berlín s’ha convertit en una de les destinacions més populars i interessants d’Europa, plena de monuments històrics, construccions modernes i espais de lleure.

Durant el nostre recorregut panoràmic, passarem per l’avinguda 17 de juny que ens portarà fins a la coneguda columna de la victòria, arribarem a la porta de Brandenburg i veurem el Reichtag i la seva cúpula de vidre. Passarem per l’avinguda Unter den Linden, un dels indrets més bells del centre històric, amb els seus edificis barrocs i palauets i ens aproparem fins a l’illa dels museus, on se situen cinc dels museus més prestigiosos de la ciutat com el museu de Pèrgam i l’Altes Museum.

El nostre recorregut continuarà fins a la moderna Alexanderplatz i la seva famosa torre de televisió. Abans de finalitzar, encara tindrem temps de veure el famós Checkpoint Charlie, l’antic punt fronterer  entre els sectors russos i americans de Berlín.

Dinar a bord del creuer i tarda de navegació cap a Eberswalde. Descobrirem un paisatge magnífic, una naturalesa intacta, així com una flora i fauna excepcionals.

Arribarem a Eberswalde a la nit.

Sopar i allotjament a bord.

Eberswalde - Szczecin
Dilluns, 3 de juliol

Esmorzar bufet a bord. Matí de navegació, passant per l’ascensor de vaixells de Niederfinow, un edifici metàl·lic extraordinari que fou construït del 1927 al 1934.

Arribada a Oderberg i trasllat en autocar en companyia del nostre guia fins al Monestir de Chorin, un monestir cistercenc del segle XIII, que forma part de les obres d’art gòtic típic del Nord d’Alemanya. Situat en un paisatge idíl·lic a la zona sud de la regió d’Uckermark, fou durant l’Edat Mitjana un centre significatiu de l’arquitectura del maó.

Tornarem a bord des del poble de Stolpe, i després de dinar, tarda de navegació fins a la ciutat polonesa de Szczecin. Travessarem el Parc Nacional de la Vall de l’Oder, un panorama esplèndid.

Sopar i nit d’animació.

Allotjament a bord.

Szczecin - Wolgast
Dimarts, 4 de juliol

Esmorzar bufet a bord. Sortida en autocar amb el guia per la visita de la capital dels ducs de Pomerània. La ciutat, molt perjudicada durant la Segona Guerra Mundial, conserva un patrimoni arquitectònic que reflecteix l’esplendor de les èpoques passades.  Farem parada al castell dels Ducs de Pomerània que data del segle XIV; els quals van governar durant més de cinc-cents anys i, el 1637, amb la mort de l’últim governador que va deixar el regne sense hereu, el Tractat de Westfàlia va dividir el ducat en dos, i el de Szczecin va quedar sota l’administració sueca.

Però, això només és un detall de la llarga història turbulenta de Szczecin que descobrirem amb els guies. També visitarem la basílica de Sant Joan que data dels segles XIII-XIV i es podrà gaudir de les vistes del port de Szczecin des de la terrassa del Museu Marítim.

Tornarem al nostre hotel flotant i navegarem fins a Wolgast.

Arribada a la nit.

Sopar i allotjament a bord.

Wolgast - Usedom - Greifswald - Lauterbach
Dimecres, 5 de juliol

Esmorzar bufet a bord. Navegació fins a Peenemunde, ciutat situada sobre el Mar Bàltic. Sortida en autocar en companyia dels guies per arribar a l’Illa d’Usedom, que es va posar de moda per la popularitat de les seves platges, així com per la seva arquitectura típica de balneari. Aquesta illa, també és coneguda com “l’Illa del sol”, ja que és el lloc més assolellat d’Alemanya.

Podrem descobrir les estacions balneàries d’Ahlbeck i Heringsdorf, conegudes pel nom de Kaiserbäder, és a dir, “els banys de l’emperador”. Es descobrirà una illa que s’uneix a un paisatge verd i estacions balneàries construïdes amb fusta pintada de blanc i els seus famosos para-sols en els quals es refugien els banyistes els dies de vent.

En acabar tornarem al moll per dinar a bord i, a la tarda, sortirem en autocar des de Wieck, un poble de pescadors preciós amb cases amb el sostre de palla, per arribar al centre de la ciutat de Greifswald, on es portarà a terme la visita a peu. Durant la visita, veurem les muralles que rodegen el centre, descobrirem les grans esglésies de la ciutat, “el Petit Jacob”, “la Gorda Maria” i la catedral “el Gran Nicolau”, així com l’Ajuntament.

El lloc més romàntic de la ciutat és el pati interior de l’hospici del Sant Esperit, que avui és un centre sociocultural. La ciutat va ser immortalitzada per un dels artistes més coneguts del període romàntic alemany, nascut a Greifswald, Caspar David Friedrich. Per acabar la visita es podrà gaudir de temps lliure abans de tornar al vaixell.

Sopar i nit de gala.

Lauterbach - Illa de Rügen - Stralsund
Dijous, 6 de juliol

Esmorzar bufet a bord i sortida en autocar en companyia del guia per arribar a l’Illa de Rügen, l’illa més gran d’Alemanya. Aquesta visita dona una visió general de la diversitat dels paisatges, passant dels camps de colza i blat a les vores del Mar Bàltic i els seus penya-segats. Rügen va ser el balneari més famós d’Alemanya fins a la Segona Guerra Mundial.

L’any 1936, es va construir el pont que connecta Rügen i el continent. Lloc ideal de vacances de l’antiga RDA, Rügen ha experimentat una forta inversió en infraestructura després de la reunificació alemanya. Farem una parada a Putbus, la primera estació balneària fundada el 1816, després de Bergen, principal ciutat de l’illa amb 20.000 habitants per arribar fàcilment al Parc Nacional de Jasmund, un petit parc que inclou els famosos penya-segats que s’eleven a més de 100 metres sobre el mar, incloent-hi el famós Königstuhl (cadira del rei), immortalitzat pel pintor Caspar David Friedrich.

Després es visitaran les costes del Mar Bàltic per arribar a la localitat costanera de Binz, on es pot passejar per la platja durant el temps lliure abans de tornar cap al vaixell.

Dinar a bord i navegació fins a Stralsund, una ciutat medieval situada a la costa del Bàltic, que fou un important centre comercial durant els segles XIV I XV. A la tarda, farem un passeig pel pintoresc nucli històric d’aquesta ciutat rodejada d’aigua, on predomina el famós gòtic de maó. Visitarem l’església de Sant Nicolau, l’església més antiga de Stralsund, que també és un dels edificis religiosos més bells del nord d‘Europa i l’església de Sant Jacob que data del segle XIV.

Descobrirem el monestir de Santa Catalina, fundat el 1251 pels dominics, i el monestir de Sant Joan, fundat el 1254 pels franciscans. A la plaça del Mercat, podrem admirar l’Ajuntament de maó vermell que data del segle XII, on a la façana nord, es mostren les armes de les ciutats de Stralsund, Greifswald, Rostock, Hamburg i Lübeck, que commemoren la poderosa Lliga Hanseàtica. La ciutat de Stralsund està inscrita des de 2002 com Patrimoni Mundial de la UNESCO. Abans de tornar al vaixell, podrem gaudir de temps lliure.

Sopar i allotjament a bord.

Stralsund - Rostock - Gedser - Copenhaguen
Divendres, 7 de juliol

Esmorzar a bord. Sortida en autocar amb maletes fins a la localitat alemanya de Rostock on s’arribarà al final del matí. A continuació, embarcarem a bord d’un ferri per fer la travessa marítima que ens portarà fins a la localitat danesa de Gedser (durada aproximada de 4 hores).

Dinar a bord del ferri. Un cop desembarquem continuarem en autocar fins a Copenhaguen. A l’arribada, sopar i allotjament a un hotel 4*.

Copenhaguen - Retorn
Dissabte, 8 de juliol

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem un tour panoràmic de la ciutat de Copenhaguen. Descobrirem els principals monuments (exteriors) de la capital danesa i la Sirenita.

Trasllat cap a l’aeroport de Copenhaguen per volar directament cap a Barcelona. En arribar, l’autocar del Club del Viatger ens portarà cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l'itinerari definitiu.
 • Trasllats a/des de l'aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat.
 • Vols Barcelona - Berlín i Copenhaguen - Barcelona.
 • Taxes i impostos aeris inclosos.
 • Facturació d'una maleta de fins a 23kg per persona.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • 6 nits d'allotjament en cabina Principal, exterior situada al pont principal del vaixell MS Victor Hugo de 4 àncores.
 • 1 nit a un hotel de 4* a Copenhaguen.
 • Travessia en ferri de Rostock a Gedser.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa, des del dinar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim dia.
 • Begudes incloses en tots els àpats durant el creuer (aigua, vi i cafè).
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins).
 • Totes les visites i entrades, segons l'itinerari: Panoràmica de Berlín, Monestir cistercenc de Chorin, Greifswald. Excursió panoràmica de l'illa de Rügen, visita guiada de Stralsund, visita guiada de Szczecin, excursió panoràmica de l'illa d'Usedom, visita panoràmica de Copenhagune.
 • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les begudes en el hotel de Copenhague.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • L’assegurança opcional d’anul·lació. Preu 135 € .

Documents de la pòlissa