Alemanya inèdita en tren, sense maletes

EL NOSTRE RECORREGUT: BARCELONA – ESTRASBURG – RIN ROMÀNTIC – BOPPARD – AQUISGRÀ – HANNOVER – HILDESHEIM – LEIPZIG – BAMBERG – NUREMBERG – KARLSRUHE – LIÓ – BARCELONA

El Club del Viatger us proposa un interessant i inèdit recorregut en tren per descobrir la tardor alemanya i visitar algunes de les seves ciutats més atractives i potser menys conegudes. Aquest viatge és molt adequat fins i tot per les persones que ja coneixen Alemanya, ja que els mostrarà una altra cara del país i els permetrà gaudir d’extraordinàries i màgiques ciutats que no sempre formen part dels circuits turístics habituals.

Per primera vegada al Club del Viatger, no haureu de portar maletes durant els trajectes en tren, ja que serem nosaltres els encarregats de recollir-les a casa vostra el dia abans de marxar, portar-les d’un hotel al següent durant tot el viatge i retornar-les també a casa vostra l’endemà d’arribar, tot perquè pugueu gaudir d’aquesta experiència ferroviària amb una comoditat mai abans coneguda.

Al llarg del nostre viatge en tren coneixerem les següents ciutats: Estrasburg (França), Boppard, Aquisgrà, Hannover, Hildesheim, Leipzig, Bamberg, Nuremberg, Karlsruhe, Lió (França) i en el trajecte ferroviari de Frankfurt a Coblença recorrerem la part més bonica del romàntic riu Rin.

Itinerari

Recollida de maletes als domicilis particulars
Dilluns, 3 d'octubre

El personal del Club del Viatger passarà per casa vostra per recollir la vostra maleta i poder així viatjar amb tota comoditat. La maleta la trobareu demà a l’hotel d’Estrasburg.

Iniciem: Barcelona - Lió - Estrasburg
Dimarts, 4 d'octubre

Sortida des dels punts de recollida habituals situats fora de Barcelona amb l’autocar del Club del Viatger. Els companys de viatge que visquin a Barcelona ciutat, els trobarem directament a l’estació de Sants a primera hora del matí. Després de passar plegats el control de seguretat, sortirem a les 8:20h en el tren que ens portarà a Lió. Aquest tren és una de les línies internacionals en les quals cooperen l’espanyola Renfe i la francesa SNCF. En aquest cas, el tren serà un tren AVE espanyol del tipus FS100. Durant el viatge, gaudirem d’un pícnic d’esmorzar a bord del tren.

Arribarem a l’estació de Lió Part Dieu a les 13:20h i anirem a peu a dinar a un restaurant a prop de l’estació. A les 16:04h continuarem viatge en un tren TGV cap a Estrasburg on arribarem a les 20:13h. Anirem a peu cap al nostre hotel on ens estaran esperant els nostres equipatges i podrem pujar a les habitacions per refrescar-nos abans de sortir a sopar a un típic restaurant alsacià.

Allotjament

Estrasburg – Frankfurt – El Rin romàntic - Boppard
Dimecres, 5 d'octubre

Després d’esmorzar a l’hotel, carregarem les maletes a la furgoneta del Club del Viatger perquè surtin cap a la pròxima destinació a Alemanya i farem una passejada per Estrasburg, la capital de l’Alsàcia i una de les ciutats més boniques de tot França. Visitarem la seva Catedral Gòtica, els seus carrerons amb cases centenàries amb façanes de travesses de fusta i coneixerem el barri de la Petite France, una veritable delícia.
Acabada la passejada, anirem a dinar a un restaurant a prop de l’estació i a les 13:55h sortirem en un tren TGV cap a la ciutat alemanya de Frankfurt on connectarem amb el tren regional que ens portarà a la pintoresca ciutat de Boppard tot seguint la ruta del Rin romàntic, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i de gran bellesa escènica.

A l’arribada a Boppard a les 17:54h anirem a peu cap al nostre hotel que està situat molt a prop de l’estació. Allà hi trobarem les maletes i ens hi allotjarem. Després de refrescar-nos una mica, sortirem plegats a fer una visita a peu pel cor d’aquesta petita però bonica ciutat situada a la riba del Rin, envoltada de vinyes i verds turons i considerada una de les més boniques del país.
Després de sopar al mateix hotel potser tindrem ganes de sortir a prendre una cervesa o una copa de Riesling…

Boppard – Colònia – Aquisgrà
Dijous, 6 d’octubre

Després d’esmorzar, la furgoneta s’emportarà els equipatges cap al proper hotel i nosaltres anirem a peu fins a l’estació de Boppard per sortir a les 10:15h en un tren regional per acabar de fer el recorregut escènic al llarg del Rin romàntic. Arribarem a Colònia a les 12:02h i enllaçarem ràpidament cap a Aquisgrà on arribarem a les 13:07h. Anirem a dinar a un restaurant i a la tarda farem una visita a peu amb un guia local pel centre històric d’aquesta poc coneguda ciutat.
Aachen, que és com s’anomena aquesta ciutat en alemany, està situada a tocar de les fronteres amb Bèlgica i els Països Baixos i ens ofereix un magnífic centre històric del qual ressalta la seva Catedral que és considerada la més antiga del nord d’Europa, que es remunta als temps de l’emperador Carlemany a finals del segle VIII i on han sigut coronats 30 reis al llarg de la història.

Visitarem també l’ajuntament de la ciutat amb la seva històrica façana i l’estàtua de Carlemany així com diverses places i carrers de la ciutat vella. Acabarem la tarda al nostre hotel on ens estaran esperant les maletes. Sopar i allotjament

Aquisgrà – Colònia – Hannover - Hildesheim
Divendres, 7 d’octubre

Després del desdejuni, deixarem de nou les maletes en el nostre empleat i nosaltres anirem a peu cap a l’estació d’Aquisgrà per sortir en un tren regional cap a l’estació central de Colònia on enllaçarem a les 09:48h en un tren ICE amb destinació Hannover, la capital de l’Estat Federal de Baixa Saxònia i on arribarem a les 12:28h. A l’arribada anirem directament a dinar a un restaurant i a la tarda farem una visita guiada d’aquesta ciutat de poc més de mig milió d’habitants que ens sorprendrà amb el seu contrast entre la modernitat del seu eixample i el tipisme del seu centre històric amb cases de façanes amb travesses de fusta i carrers i places amb encant. Hem de pensar que el 90% de la ciutat va ser destruïda durant els bombardejos de la Segona Guerra Mundial i que la ciutat ha renascut literalment de les seves cendres. Visitarem l’Ajuntament nou, l’edifici més bonic de la ciutat i els Jardins d’Herrenhausen que estaran espectaculars en aquesta època de l’any.

A darrera hora de la tarda prendrem un tren de Rodalies (S-Bahn) que ens portarà en 30 minuts a la propera ciutat de Hildesheim, una de les més boniques d’Alemanya. Anirem cap al nostre hotel en el centre de la ciutat on ja trobarem les maletes. Avui soparem al mateix hotel i sortirem a fer una volta pels carrers d’aquesta preciosa ciutat.

Hildesheim - Leipzig
Dissabte, 8 d'octubre

Després d’esmorzar, se’ns emportaran de nou les maletes i sortirem a fer una visita guiada a peu de la ciutat de Hildesheim, una de les més boniques del nord d’Alemanya. Durant la passejada, coneixerem l’església de Sant Miquel, la catedral de Santa Maria i la famosa plaça del Mercat, probablement el lloc més fotografiat de la ciutat, envoltada de precioses edificacions medievals i amb un extraordinari i alegre ambient.
Després de dinar a un restaurant, anirem a l’estació per sortir en tren a les 14:37h cap a Braunschweig per enllaçar cap a Leipzig on arribarem a les 17:17h. Anirem directament cap al nostre hotel, molt a prop de l’estació i on ens allotjarem aquesta nit. Leipzig és una ciutat de gairebé 600.000 habitants, situada a l’estat federal de Saxònia i que s’ha desenvolupat com un dels més importants centres culturals, comercials i industrials de l’est d’Alemanya. Després de pujar a les habitacions, on ja trobarem les maletes, i refrescar-nos una mica, sortirem a fer una primera passejada per Leipzig i acabarem el dia sopant a un bon restaurant del centre.

Leipzig - Bamberg
Diumenge, 9 d'octubre

Esmorzar i sortida amb una guia local per fer una visita guiada de la ciutat. Veurem interessants edificacions com la mateixa estació central de trens, l’antiga borsa de comerç o la fira de mostres, diverses torres panoràmiques, les esglésies de Sant Tomàs i Sant Nicolau, l’ajuntament, la plaça del mercat i un llarg etcètera.
Després de dinar aviat a un restaurant, a les 14:08h continuarem viatge en tren regional cap a Bamberg on arribarem a les 17:35h. La resta de la tarda la dedicarem a visitar una de les ciutats més pintoresques del país que de bon segur ens encantarà. Bamberg està envoltada de frondosos boscos i el seu centre històric és un seguit de carrerons i places típiques d’ambient medieval on ressalten la catedral i la seva plaça, l’antic ajuntament, el jardí de les roses, el palau barroc de la Neue Residenz i molts racons plens d’encant i vida.
Allotjament i sopar al nostre hotel de Bamberg.

Bamberg - Nuremberg - Karlsruhe
Dilluns, 11 d'octubre

Després de l’esmorzar i de nou sense maletes, ens traslladarem a l’estació de Bamberg per sortir a les 9:17h en un tren ICE cap a Nuremberg on arribarem en tan sols 35 minuts. A l’arribada ens esperarà el guia local i l’autocar per fer una visita guiada d’aquesta preciosa ciutat bavaresa de 515.000 habitants.
El nostre recorregut ens portarà a veure la fortalesa imperial que domina tota la ciutat i que s’ha convertit en el seu símbol, caminarem pel típic barri dels artesans, visitarem la font “bonica” del segle XIV, l’església de Sant Llorenç i quedarem impressionats quan visitem els antics terrenys del III Reich on es feien les més grans demostracions públiques de poder del règim Nazi. Aquesta ciutat de ben segur ens entusiasmarà. Després de dinar a un restaurant, anirem a l’estació per continuar viatge a les 15:42h en un tren Intercity fins a Karlsruhe on arribarem a les 18:53h. A l’arribada anirem directament al nostre hotel, situat al centre de la ciutat i on ens allotjarem. Per descomptat que ja hi trobarem les maletes.

Avui soparem al nostre hotel.

Karlsruhe - Lió
Dimarts, 11 d'octubre

Després de l’esmorzar començarem la visita a peu de Karlsruhe, una ciutat fundada el 1715, amb poc més de 300.000 habitants i situada a l’Estat Federal de Baden-Württemberg. Karlsruhe és coneguda per la seva gran vida cultural, nombrosos museus i el seu famós Castell, construït al segle XVIII i símbol de la ciutat.

A les 15:12h sortirem en un tren TGV cap a Lió on arribarem a les 19:56h. Anirem a peu al nostre hotel on trobarem els equipatges i soparem.

Lió - Barcelona
Dimecres, 12 d'octubre

Després de l’esmorzar, farem una passejada per la ciutat de Lió, la tercera en importància de França i plena de racons de gran bellesa. La ciutat està travessada pels rius Roine i Saône i ens fascinarà amb les seves nombroses places i carrerons plens de vida. Just al migdia anirem a dinar a un restaurant a prop de l’estació de Lyon Part Dieu i a les 14:28h sortirem en tren AVE de retorn cap a Barcelona on arribarem a les 19:33h. A l’arribada a l’estació de Sants, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts del primer dia al Maresme i al Vallès.

Fi del Viatge.

Entrega de maletes als domicilis
Dijous, 13 d'octubre

Durant el dia, el personal del Club del Viatger us portarà les maletes al vostre domicili.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Transport d’una única maleta de màxim 20 Kg per persona. Recollida de les maletes als domicilis dels participants (Només al Maresme, Barcelona ciutat, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Altres llocs a consultar amb el Club del Viatger) la tarda abans de la sortida i trasllat diari de les mateixes d’hotel a hotel durant tot el recorregut fins a l’endemà de la nostra tornada a casa en què les maletes seran retornades als domicilis dels participants. Serà un empleat del Club del Viatger amb una furgoneta nostra qui s’encarregarà i responsabilitzarà dels vostres equipatges durant tot el viatge. Cada participant podrà portar addicionalment una bossa o petita maleta de mà. Mai un viatge en tren s’havia fet amb tanta comoditat!
 • Trasllats des dels punts habituals de recollida del Club del Viatger al Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental fins a l’estació de Barcelona-Sants el dia de la sortida i des de l’estació de Barcelona-Sants fins als mateixos punts el dia de la tornada. NOTA: els participants de Barcelona es trobaran amb la resta del grup a la mateixa estació de Barcelona-Sants.
 • Guies locals per les visites d’Aquisgrà, Hannover, Hildesheim, Leipzig, Bamberg, Nuremberg i Karlsruhe.
 • Totes les visites segons l’itinerari.
 • Servei d’autocar local en algunes de les visites a ciutats on sigui necessari per la distància a recórrer.
 • 8 Nits d’allotjament a hotels de 4 estrelles.
 • Pensió completa durant tot el viatge. En cas de modificació dels horaris d’alguns trens, algun dinar podria ser en forma de pícnic per emportar i menjar a bord del tren.
 • Les begudes durant els àpats incloent una copa de vi o cervesa i aigua.
 • Bitllets de tren en 2ª classe per tots els trajectes especificats a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència bàsica.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel•lació. Preu: 140€ per persona

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”
NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.
Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.
ABANS DEL VIATGE:
Podrà recuperar els diners del viatge:
• Si ha de cancel•lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
• Si ha de cancel•lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
• A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.
DURANT EL VIATGE:
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
• Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
• En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.
Exclusió important per part de l’assegurança:
• No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.
ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE
No inclou cancel•lació
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.
Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.
INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:
• En el cas que ens veiéssim obligats a cancel•lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o a la de destinació,
• El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament total del import del viatge

Documents de la pòlissa