Praga II

Benvolguts amics i companys del Club del Viatger, abans de tot volem donar-vos les gràcies més sinceres a tots per haver tornat a confiar en nosaltres i “jugar el joc” que us hem proposat amb el nostre viatge sorpresa!!

Aquesta vegada ens hem decidit per una de les grans destinacions clàssiques d’Europa: la meravellosa ciutat de Praga i els seus voltants. Praga és una de les ciutats més antigues, més plenes de història, més encisadores i interessants de la vella Europa i ens rebrà amb un gran patrimoni monumental i un ambient únic.

Amés de visitar Praga detalladament, coneixerem també les poblacions de Kutna Hora, una de les joies de Bohèmia i Pribram, ambdues reconegudes per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.

Volem ressaltar que aquest vegada ens allotjarem a un hotel de 5 estrelles al centre de la ciutat que esperem us agradi.

Desitgem i confiem fer-vos feliços amb aquesta destinació i ens agradaria pensar que, en cas de que ja hi hagueu estat, no us importi tornar-hi ja que sempre val la pena tornar as lloc bonics.

Prepareu-vos doncs per un curt però intens viatge i per passar-ho estupendament tots plegats.

BON VIATGE !!

Itinerari

Camí cap a Praga
8 de novembre

Ben aviat al matí, sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels llocs de recollida habituals cap a la Terminal T-1 de l’aeroport de Barcelona.  Després de facturar els equipatges, sortirem a les 7:20 h en vol de la companyia Vueling directes a Praga on aterrarem a les 9:50 h.

Després de retirar els nostres equipatges, ens trobarem amb el nostre guia local que ens acompanyarà durant la nostra estada a Praga i la seva regió i anirem en el nostre autocar cap al centre de Praga on farem una passejada introductòria amb el nostre guia rebrem les primeres impressions d’aquesta joia de ciutat.

Després de dinar al Restaurant Staromestska situat al cor de la ciutat, continuarem la nostra visita guiada a través de Praga, capital de la República Txeca, antic centre del Regne Txec i avui cor del Barroc europeu. El seu centre històric i els seus pintorescs carrers han fet que Praga sigui reconeguda com una de les ciutats més boniques del món i que tingui un lloc d’honor a la llista del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

La nostra caminada sortirà de la plaça més bonica de la ciutat, la plaça de la ciutat antiga que ens encantarà amb el famós i únic Ajuntament Gòtic i el Rellotge Astronòmic.  Seguirem pel carrer Celetna fins al famós Teatre Estatal on Mozart va dirigir personalment la première de l’òpera Don Giovanni. Passarem per la Porta de la Pòlvora, la Casa del Municipi i la Plaça de Wenceslao.  Al llarg del nostre recorregut, el guia ens mostrarà importants monuments i tresors amagats de la ciutat.

Acabada la visita anirem cap al Grand Hotel Bohemia de 5 estrelles i on ens allotjarem les properes 3 nits.  Sopar al mateix hotel i allotjament.

Kutna Hora
9 de novembre

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem en autocar cap a la població de Kutna Hora, situada a 65 Km a l’est de Praga i considerada la “Joia de Bohèmia”.

Aquesta pintoresca població medieval també forma part del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.  Kutna Hora té el seu orígen en les mines de plata que hi ha als seus voltants i que al segle XIII van donar tanta rellevància a la ciutat que fins i tot va competir amb la mateixa Praga en poder econòmic, cultural i polític fins ben entrat el segle XVI.

La nostra visita ens portarà a conèixer la joia gòtica de l’esglèsia catòlica de Santa Bàrbara, santa patrona dels miners. Aquesta església és una de les més famoses d’Europa central, posseeix 5 naus i és considera una digne competidora de la Catedral de Praga.

Al migdia anirem a dinar al tradicional restaurant Dacicky i per la tarda visitarem la petita capella catòlica de Sedlec que es troba sota l’església del cementiri de Tots Sants i on veurem l’ossari amb aproximadament 40.000 esquelets humans col·locats de manera artística per formar la decoració i el mobiliari de la capella.

Acabada la visita retornarem per carretera a Praga.  Sopar i allotjament a l’hotel.

Praga - Pribram
10 de novembre

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem en autocar cap a l’altre costat del riu Vltava fins al barri de Pohorelec on començarem la nostra visita guiada del dia.  AL llarg de la nostra passejada anirem del monestir de Strahov fins al Santuari de Loreto.

La que a Praga es coneix com a “Loreta” és un dels monuments més importants de la Praga barroca i el seu carilló de 30 campanes ha estat sonant cada hora al llarg de varis segles.  Continuarem pels palaus de Martinic i de Schwarzenberg amb les seves façanes renaixentistes fins arribar a la plaça Hradcany on es troba el palau arquebisbal. Haurem arribat al Castell de Praga!

Aquest ha sigut el centre polític del país al llarg de 1000 anys i és per això que no ens ha de sorprendre trobar-hi diverses empremtes que l’estil de cada època hi ha anat deixant. La mundialment famosa Catedral de Sant Vitus ens impressionarà amb la seva combinació de Gòtic i la magnífica tomba barroca de Sant Joan de Nepomuk.  La seva construcció va començar al 1344 i no es va acabar totalment fins al 1929.

Després de dinar al restaurant Lvi Dvur sortirem en autocar cap a la població de Pribram per visitar la “Muntanya Sagrada” (Svata Hora en Txec), un lloc que es va convertir en important centre de pelegrinatge a Bohèmia en el segle XVII i on es venerava la Verge Maria.

La Mare de Deu de Svata Hora va ser coronada pel Papa Climent XII i es mostra en un altar barroc de plata protegit per la Unesco.    Acabarem la visita amb un breu concert d’orgue.  Retorn per carretera cap a Praga.  Avui anirem a fer el sopar de comiat a un bonic i elegant restaurant anomenat Noe on gaudirem d’un bon sopar de comiat del nostre viatge. Després de sopar, tornarem a peu

Praga – Tornada a casa
11 de novembre

Després d’esmorzar a l’hotel i de fer el check out a la recepció, ens trobarem de nou amb el nostre guia i començarem una interessantíssima passejada per Josefov, el Barri Jueu de la ciutat.

Aquest antic gueto ens explicarà la història del poble Jueu al llarg dels 900 anys de la seva presència a Praga, des de l’Ortodòxia fins a l’emancipació, l’època del “fi de segle” i els literats germano-jueus, la segona guerra mundial i després l’època comunista.  Coneixerem l’ajuntament jueu, la Sinagoga nova i vella, la Sinagoga espanyola i l’antic cementiri jueu.

Al migdia ens acostarem al riu Vltava on embarcarem en un vaixell panoràmic per fer un recorregut per les seves aigües i admirar la ciutat des d’una perspectiva completament diferent i molt atractiva.  Des del riu veurem el famós pont de Carles, el castell de Praga i la Catedral de Sant Vitus, etc.   Dinarem a bord del vaixell a base d’un buffet variat.  Quan desembarquem, tindrem una mica de temps lliure per fer la darrera passejada pel centre de Praga o potser per comprar algun record en una de les nombrosíssimes botigues.

A l’hora acordada, ens traslladarem en autocar a l’aeroport de Praga on facturarem les maletes i al voltant de les 21:00 h sortirem en vol de la companyia Vueling directes a Barcelona on aterrarem a les 23:40 h.  Després de recuperar els nostres equipatges, l’autocar del Club del Viatger us portarà de retorn als mateixos punts de recollida del primer dia.  Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats.
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge.
 • Vols Barcelona-Praga-Barcelona de la companyia Vueling Airlines amb totes les taxes i impostos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • Guia local castellanoparlant durant tot el recorregut.
 • 3 nits d’allotjament en un hotel de 5*
 • Les visites que especificarem a la trobada abans del viatge.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Begudes incloses als àpats: aigua i copa de vi.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat en l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel•lació.

Informació Assegurances

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa

Més detalls del viatge

 • Per aquest viatge es necessita el D.N.I. o el passaport vigent

A Praga no hi ha diferència horària i la moneda utilitzada és la Corona Txeca.  Amb data octubre 2023 el canvi aproximat és de 1 Euro = 23 CZK (Corones Txeques)

La climatologia de Praga i la seva regió a principis de novembre pot ser ja força freda.  Les temperatures dependran molt de si hi ha boira o fa sol però poden estar entre:

7ºC – 11ºC de dia   i   2ºC – 5ºC de nit i matinada

És per tant necessari portar roba d’hivern amb una bona peça d’abric.

Aconsellem un barret, paraigües i sabates còmodes per caminar bé pels centres històrics de les ciutats que visitarem.

Aconsellem portar la tarja sanitària europea

 • L’ordre dels programes del tercer i quart dies de viatge seran inversos segons la data del viatge.  En qualsevol cas, es visitaran exactament les mateixes coses.

Web del restaurant on dinarem:  www.staromestskarestaurace.com

Web del nostre hotel: www.grandhotelbohemia.cz

Web de l’esglèsia de Santa Bàrbara:  https://chramsvatebarbory.cz/

Web de l’ossari de Sedlec: https://www.sedlec.info/en/ossuary/

Web del restaurant on dinarem:  https://restaurace.dacicky.com/en/

Web del restaurant on dinarem:  https://www.restaurant-lvidvur.cz/en/