“La Bohème” al Teatro alla Scala de Milà

El Club del Viatger us proposa un viatge molt especial a Milà per assistir al Teatro alla Scala, probablement el teatre més famós i prestigiós del món per gaudir de l’opera “La Bohème” de Giacomo Puccini. Proposem, a més, un atractiu recorregut per la Llombardia que ens portarà fins  a la ciutat de Cremona i la visita dels seus tallers de Luthiers, considerats Patrimoni de la Humanitat, la ciutat emmurallada de Bèrgam, la ciutat de Vigevano, una ciutat molt estimada pels italians per tenir la plaça més bonica del país i la Cartoixa de Pavia, un dels monuments més importants del renaixement per les seves riqueses artístiques, ja siguin exteriors com interiors.

Milà, capital de la Llombardia ha estat des de fa segles un dels pols culturals i econòmics més importants d’Itàlia i una meca musical a nivell europeu!

També passarem a la regió d’Emilia Romagna per visitar la ciutat de Piacenza, amb un nucli antic preciós amb palaus i esglésies que tenen molta història. Un viatge únic, carregat de màgia, història i música!

T’animes a venir a veure probablement la millor opera d’Europa?

Itinerari

Cartoixa de Pavia i Vigevano
Diumenge, 12 de març

Sortida en autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona
per sortir en vol directe a Milà. Un cop arribem a Milà, ens recollirà el nostre autocar i anirem fins al monestir de Cartoixa de Pavia, un dels monuments més bonics d’Itàlia i més importants del renaixement.

Dinar en un restaurant local.

A la tarda visitarem el poble de Vigevano, que segons els italians alberga la plaça mésbonica d’Itàlia. Acabada la visita ens traslladarem al nostre hotel de Milà, on hi estarem les properes tres nits.

Sopar a un dels restaurants de la ciutat i retornarem al nostre hotel per descansar.

Bèrgam
Dilluns, 13 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar amb el nostre guia cap a la ciutat de Bèrgam. La ciutat es troba
dividida en dues parts: Ciutat Alta (Città Alta) i la Ciutat Baixa (Città Bassa), connectades per un antic
funicular. La Ciutat Alta, que es troba al vessant i part superior d’una muntanya, té el nucli antic medieval
emmurallat i els punts més interessants que visitar, i la Ciutat Baixa, construïda la major part al segle XX,
és la part més moderna i residencial.

Podrem veure la Piazza Vecchia, el Palazzo Nuovo i Palazzo della Ragione, i caminarem per la Via Gombito, el carrer principal del nucli antic de la ciutat. Passejar per aquest carrer és com traslladar-te a l’Edat Mitjana, el carrer comença a la Piazza Mercato delle Scarpe on trobarem tota mena de botigues, restaurants i cafès com la popular pastisseria Nessi, on podrem tastar la Polenta i Osei, uns dolços típics de la regió. Altres racons amb encant d’aquest carrer són la Fontana del Gombito i la Torre del Gombito del segle XIII, on podrem pujar els seus 200 graons per gaudir d’unes magnífiques vistes de la ciutat. Dinar en un restaurant local.

Acabada la visita tornarem cap a la ciutat de Milà, on tindrem una estona de temps lliure fins el moment de
sortir a sopar en un restaurant al centre.

Després de sopar tornarem al nostre hotel per descansar.

Milà i La Bohème al Teatro alla Scala
Dimarts, 14 de març

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar la ciutat de Milà, coneguda des de fa molt de temps per la seva abundant història artística i la seva sorprenent arquitectura, però la seva reputació ha crescut fins al punt que ara és coneguda com la “capital de la moda italiana”.

Alguns viatgers fins i tot la consideren una destinació essencial per anar de compres.Farem una visita guiada a peu de la ciutat per veure la catedral del Duomo de Milà, que és la catedral gòtica més gran del món, el Museu Nacional, la Galleria Vittorio Emmanuele II, que és la casa de compres més antiga del món. Dinar a un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per arreglar-nos per a l’òpera d’aquesta nit.

Farem un sopar lleuger abans de sortir cap al teatre per gaudir de La Bohème de Giaccomo Puccini.

Acabada la funció, tornarem a l’hotel i allotjament.

Piacenza, Cremona i tornada a Barcelona
Dimecres, 15 de març

Esmorzarem a l’hotel i sortirem en autocar ja amb les maletes cap a Piacenza, aquesta fantàstica comuna està situada a la vora del riu Po i es troba entre Milà a l’oest i Parma a l’est. Amb una població de poc més de 100.000 habitants, és una ciutat important a la regió i té una economia basada en la producció de vi.

Seguidament visitarem Cremona, una ciutat que compta amb una antiga tradició de fabricació de violins
que es va incloure a la llista del Patrimoni de la Unesco el 2012.

El mundialment famós fabricant de violins Antonio Stradivari va néixer aquí i algunes de les seves obres mestres es poden trobar al Museu del Violí, una de les atraccions de Cremona.

Els carrers estan plens de tallers on els luthiers locals encara fan violins completament a mà. Una altra de les atraccions de Cremona és la seva gastronomia i és que el “crucant”, un torró fet d’ametlles torrades i mel, és el dolç més popular de la ciutat. Dinar en un restaurant local.A mitja tarda, anirem cap a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. A l’arribada i després de recollir els equipatges, l’autocar del Club del Viatger ens portarà de retorn als mateixos punts del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per donar els detalls definitius i la documentació, però sobretot, per conèixer els companys de viatge.
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona en autocar privat (anada i tornada) des dels diversos punts de recollida habituals del Club del Viatger.
 • Vols directes Barcelona-Milà-Barcelona amb totes les taxes i impostos aeris.
 • Facturació d’una maleta de màxim 23 Kg persona .
 • Autocar privat pel nostre grup durant tota l’estada a Itàlia.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Guia local castellanoparlant per totes les visites segons l’itinerari.
 • Entrades al Teatro alla Scala situades a Platea.
 • 3 nits d’allotjament a un hotel de 4 estrelles a Milà.
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins el dinar del darrer dia. Tots els àpats tindran lloc a restaurants o a l’hotel amb menús especials pel nostre grup.
 • Totes les visites especificades en el programa.
 • Assegurança d’assistència bàsica en viatge.
 • Tots els serveis no especificats a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • L’assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 90€ per persona.

Documents de la pòlissa