Mercats de Nadal a Hamburg

Hamburg brilla des de fa més de mil anys. Ajaguda a les boques del riu Elba és una de les ciutats més pròsperes i actives d’Europa! Vina a veure un dels millors mercats de nadal d’Europa!

Recorrerem també la ciutat d’Hamburg, coneixerem els seus secrets i el seu centre històric, navegarem pel seu port i aprofitarem per fer excursions a les veïnes ciutats de Lübeck, Schwerin i Wismar, tot absorbint l’essència del nord d’Alemanya i les ciutats hanseàtiques!

Visitarem els mercats de nadal d’aquestes ciutats meravelloses que no et pots perdre!

Hamburg , oficialment Ciutat Lliure i Hanseàtica d’Hamburg, és una ciutat-estat alemanya situada en el nord d’Alemanya. Té una extensió de 755 km² i 1 857 727 habitants. Hamburg encapçala una àrea metropolitana d’uns 5,3 milions de persones que ocupa a més parts dels estats veïns de Baixa Saxònia i Schleswig-Holstein, sent la segona ciutat més poblada d’Alemanya, després de Berlín, la tercera d’Europa  Central i la setena de la Unió Europea. El port d’Hamburg és el segon més gran d’Europa, només després del port  de Rotterdam, i un dels vint més grans del món. Hamburg es troba a 290 quilòmetres al nord-oest de Berlín.

El Club del Viatger us proposa una escapada de mercats de nadal al cor d’Europa!

 

Itinerari

Barcelona– Hamburg
Dilluns, 11 de desembre

A l’hora acordada, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar equipatges i sortir en vol directe cap a Hamburg. Un cop arribem ens trobarem amb el nostre guia local i autocar per començar amb la visita panoràmica d’Hamburg per tal de conèixer la seva història i el seu desenvolupament arquitectònic al llarg dels segles, a més de poder veure alguns dels seus principals edificis i monuments com són la reconeguda avinguda Jungfernstieg, a la vora del llac d’Hamburg, el centre històric, la plaça de l’Ajuntament i els seus canals.

Després de dinar dedicarem una estona a conèixer el Museu Miniatur Wunderland, una magnífica exposició de trens en miniatura, a escala HO (1:87) que, essent la més gran del món, ens fa un recorregut fascinant pel món ferroviari d’Alemanya, els Alps, Escandinàvia i els Estats Units.

A la tarda, podrem gaudir dels mercats de Nadal d’Hamburg, tot visitant el mercat de l’Ajuntament. A més d’un carreró dedicat a les joguines, trobarem artesania, talles de fusta i fins i tot menjar. Aquí podem tastar el típic pa de gingebre i el vi calent especiat. Adorareu aquest mercat de Nadal.

Un cop arribem a l’hotel Hyperion de 4*, un hotel modern i agradable situat prop del centre històric, tindrem temps de descansar abans de sopar a l’hotel.

SCHWERIN I WISMAR
Dimarts, 12 de desembre

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Wismar, una de les ciutats portuàries alemanyes més boniques i pintoresques. Wismar fou una important ciutat hanseàtica i ha format part tant de Dinamarca, com de Suècia i Alemanya, d’aquí el seu caràcter particular. Passejarem per la ciutat i dinarem a un restaurant local. El seu centre històric ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i destaca per la seva arquitectura gòtica del Bàltic. Havent dinat ens traslladarem cap a la ciutat de Schwerin, la qual va ser la capital del Ducat de Mecklenburg i destaca sobretot pel seu castell gòtic-renaixentista construït durant el s. XVI. Visitarem el Palau de Schwerin i gaudirem dels seus jardins.

Cada any, el mercat nadalenc en el centre històric encisa als seus visitants amb llums de colors, dolços i un programa cultural extens. A tot arreu fa olor d’ametlles torrades i pa de gingebre. A més, en les petites cabanyes pots descobrir meravelloses artesanies i en l’antiga oficina de correus pots escalfar-te les mans amb una copa de vi calent al costat de la foguera.

Emprendrem de nou el camí de retorn a Hamburg. Un cop arribem a la ciutat, després d’un dia llarg i intens, soparem i ens allotjarem al nostre hotel.

LÜBECK
Dimecres, 13 de desembre

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a la ciutat de Lübeck, ciutat fundadora de la Lliga Hanseàtica. El seu centre històric i medieval ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Per la seva riquesa, Lübeck es convertí ja des del Renaixement en un important nucli cultural. La seva arquitectura ens parla d’una pròspera ciutat que fou destacable tant en el camp de la música, com de l’art i la cultura. Realitzarem una panoràmica i visita a peu de la ciutat de Lübeck i posteriorment dinarem en un agradable restaurant local. A la tarda, encara tindrem temps per fer una passejada pel mercat de Nadal de Lübeck i gaudir del seu ambient. Simplement, segueix la lluentor de les llums mentre passeges còmodament. Innombrables flors de Nadal, llums de fades i arbres de Nadal decorats creen una atmosfera màgica.

L’aire de l’hivern fa olor d’ametlles torrades i vi calent. Hi ha salsitxes i moltes altres delícies. L’artesania nadalenca en tota la seva diversitat ens espera en nombrosos llocs: adorns i joguines clàssiques per a arbres de Nadal, però també productes regionals i idees de regals inusuals. El mercat nadalenc té una llarga tradició a Lübeck, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Va ser anomenat per primera vegada en un document que data de l’any 1648 i avui dia, els edificis històrics formen el teló de fons d’Advent perfecte per a l’enrenou i la bullícia prenadalencs en el mercat.

Tornem a Hamburg, on soparem i ens allotjarem al nostre hotel.

 

HAMBURG
Dijous, 14 de desembre

Esmorzar a l’hotel. Disposarem del dia encara per seguir gaudint de la ciutat d’Hamburg, avui però anirem directament al Port d’Hamburg per embarcar en un vaixell que ens oferirà una navegació pel port més important d’Europa tot observant els grans vaixells que arriben a la ciutat, la logística del port i unes magnífiques vistes marítimes a l’Elbphilharmonie. Després de la travessia en vaixell dinarem en un dels múltiples espais gastronòmics del port.

A la tarda, continuarem la nostra visita a Hamburg fent un passeig pel centre històric tot coneixent, entre d’altres, l’església de Sant Miquel, construïda entre 1647 i 1669 i dissenyada per Peter Marquardt i Christoph Crinus, convertint-se en l’església barroca més important del nord d’Alemanya i la principal església protestant d’Hamburg, la qual compta amb cinc monumentals orgues, un d’ells dedicat a Carl Philipp Emmanuel Bach.

Posteriorment, ens traslladarem en autocar a l’aeroport d’Hamburg per tornar en vol directe a Barcelona. Un cop arribem a Barcelona, l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu.
 • Guies locals a Hamburg, Schwerin, Wismar i Lübeck.
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats .
 • Vols directes Barcelona – Hamburg – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos.
 • Facturació d’una maleta de 20 Kg per persona .
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari.
 • 3 nits d’allotjament a l’hotel Hyperion Hamburg de 4 estrelles.
 • Autocar privat durant tot el viatge.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el viatge des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer amb les begudes incloses.
 • Visita al Palau de Schwerin, Església de Sant Miquel d’Hamburg, passeig en barca al port d’Hamburg.
 • Visita al museu Miniatur Wunderland a Hamburg.
 • Assegurança obligatòria d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificats a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • L’assegurança opcional de cancel•lació que poden adquirir a un preu de 70€.