La Garrotxa, primavera des del cel

El Club del Viatger us proposa una escapada a la Garrotxa on viurem experiències meravelloses com la de volar en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa on contemplarem l’espectacular paisatge a vista d’ocell, una activitat màgica que de ben segur serà una autèntica aventura pels amants de la natura i l’esperit aventurer.

Aquest territori abrupte, marcat pel seu passat volcànic, ha donat lloc a una gastronomia extraordinària, la cuina volcànica, basada en productes de la terra. A més a més, alberga bellíssims poblets com Besalú, Santa Pau o Olot, que amb el seu senyorial nucli històric, ens invitarà a conèixer la seva arquitectura modernista. Tanmateix, aquí hi trobarem el millor exponent de paisatge volcànic de la península, el qual ens brinda un paisatge exuberant i encisador de rouredes, alzinars i fagedes, fet que no ens volem perdre convidant-vos a gaudir de la natura amb un passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà.  Ens acompanyeu?

Itinerari

La Garrotxa Besalú - Fageda d'en Jordà - Santa Pau
Dijous, 20 de maig

Sortida en autocar des dels diferents punts de recollida habituals del Club del Viatger en direcció cap a Besalú, un dels poblets medievals més bonics de Catalunya. Farem una visita guiada del nucli antic tot veient el seu pont fortificat, tot un símbol a la ciutat, els seus edificis romànics, el barri jueu amb les restes de l’antiga sinagoga i els inigualables banys jueus, únics a tota la península.

Havent dinat, seguirem en ruta cap a la Fageda d’en Jordà, una excepcional fageda on mitjançant un agradable passeig en carruatges, podrem copsar la bellesa d’aquest entorn únic.

Farem l’última parada d’avui a Santa Pau, per gaudir d’un dels centres històrics més bells i millor conservats de la zona. Realitzarem un agradable passeig fins a arribar al magnífic mirador i continuarem pels diferents carrers empedrats que ens portaran fins a la plaça Major amb les seves arcades i l’església de Santa Maria.

Ja al vespre, ens traslladarem cap a Olot. Després d’acomodar-nos a un  acollidor hotel del centre, anirem a sopar a un restaurant. Allotjament

Sobrevol del Parc Natural de la Garrotxa en Globus
Divendres, 21 de maig

Sortida ben d’hora al matí per viure l’experiència de volar en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa. Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és flotar en l’aire, en calma i en silenci per sentir la llibertat absoluta, la serenitat i l’esperit aventurer mentre contemplem el paisatge a vista d’ocell amb una panoràmica de 360º amb els Pirineus al fons i els volcans sota els nostres peus.

Començarem amb un petit esmorzar a base de cafè i algunes pastes, mentre observem com es preparen els globus i s’inflen les majestuoses veles de colors. Després d’enlairar-nos, el vent ens marcarà el rumb mentre fem fotografies aèries i immortalitzem l’experiència. A bord, brindarem amb cava i tastarem una coca de llardons mentre contemplem el paisatge.

Una vegada estiguem a terra, retornarem en vehicles fins a les instal·lacions, on podrem compartir les sensacions i experiències viscudes tot fent un complet i extraordinari esmorzar de pagès amb productes locals.

Retornarem a Olot, la capital de la comarca per conèixer el seu patrimoni modernista tot realitzant un passeig pel centre de la ciutat. El modernisme va tenir una forta influència sobre l’arquitectura urbana, a finals del segle XIX i principis de segle XX. Al llarg de la visita veurem els exteriors d’alguns dels edificis més importants de la ciutat, tals com, la façana de la casa Solà Morales projectada per Domènech i Montaner, la casa Gaietà Vila, un dels edificis més admirats a la ciutat o la casa Masramon, obra de l’arquitecte Rafel Masó.

Finalitzada la visita, retornarem als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Autocar privat per al nostre grup
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Esmorzar de camí
 • Visites a Besalú, Santa Pau i Olot modernista
 • Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà
 • Passeig en globus aerostàtic pel Parc Natural de la Garrotxa AMB SUPLEMENT
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins a l’extraordinari esmorzar de pagès de l’últim dia, amb les begudes incloses
 • 1 nit d’allotjament a un hotel cèntric i acollidor d’Olot
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 20€ per persona

INFORMACIÓ ASSEGURANCES

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  ESCAPADA PLUS  “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem 2 supòsits inclosos en la pòlissa que permeten la cancel·lació.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.

DURANT EL VIATGE:

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 1.500 € (mil cinc-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Exclusió important per part de l’assegurança:

No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS -INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 1.500 € (mil cinc-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació, El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total de l’import del viatge

Documents de la pòlissa