Viena, escapada musical

Una proposta pels amants de la música, de l’art, l’urbanisme i de la cultura en general.

La ciutat de Viena i l’òpera Rigoletto de Verdi a la Staatsoper, una de les millors cases de música d’Europa, són dos bons motius que justifiquen aquesta escapada musical. Viena, ciutat bressol del classicisme musical i de la filosofia europea, no passa mai de moda, les seves façanes i vies ens parlen d’una de les ciutats més antigues del continent europeu i, alhora, d’una de les més belles. Un viatge a través del temps i al ritme de la música que, estem convençuts, complaurà els esperits més selectius i racionals i enamorarà als més romàntics.

Itinerari

Volem a Viena
Divendres, 18 de març

Sortida en autocar des dels diferents punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar cap a Viena. Un cop hàgim arribat, trasllat en autocar a l’hotel on ens allotjarem les properes tres nits. Aquesta primera tarda-vespre farem una primera passejada pel centre de la ciutat, recorrent la monumental Ringstrasse amb els seus edificis monumentals, tals com la Universität Wien, el Rathaus, el Parlamentsgebäude i fins al pavelló de la Secessió, arribant finalment a la Karlsplatz amb la Stephansdom, la catedral de Viena, mostra del dinamisme arquitectònic d’aquesta ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament al nostre hotel

Viena i el barri jueu
Dissabte, 19 de març

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local. Començarem la visita panoràmica de Viena per conèixer el seu centre històric, la Innerstadt, dins les seves muralles, passejant pels seus carrers més emblemàtics com la Kärtner Strasse, la Graben Strasse i les seves places tals com la Stephansplatz o la Michaelerplatz, on hi localitzarem el palau imperial Hofburg, al costat de la Staatsoper, així com la zona de Herrengasse amb edificis d’Adolf Loos i els tradicionals cafès vienesos.

A continuació, ens endinsarem al barri jueu de Viena, on històricament, fugitius d’altres regnes d’Europa, van trobar en aquesta ciutat un espai de tolerància i respecte. A les dotze en punt podrem gaudir del breu però encantador espectacle de l’Anker Uhr. Dinarem en un restaurant local. A la tarda continuarem la nostra ruta panoràmica, fent via pel Musikverein vienès i per la monumental Karlsplatz.

Sopar a un restaurant local i allotjament

El Palau de Schönbrunn i l'òpera Rigoletto
Diumenge, 20 de març

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local. El dia d’avui serà ple d’elegància i d’encant. Dedicarem el dia a l’arquitectura imperial, traslladant-nos al Palau de Schönbrunn, una de les millors representacions de l’arquitectura barroca urbana, residència dels emperadors del Sacre Imperi Romano-Germànic i de l’Imperi Austro-húngar, casa de la dinastia Habsburg, , en aquest palau hi residiren personatges tals com l’emperador Leopold I i l’emperadriu Elisabet de Baviera, més coneguda amb el sobrenom de Sisi.

Després de la visita d’aquest conjunt monumental, ens traslladarem al Wiener Prater. També de tradició reial, aquest màgic parc d’atraccions, acull la nòria més famosa del món, la Riesenrad, fundada el 1897 en honor a l’emperador austríac Francesc Josep d’Àustria, un dels símbols de Viena i escenari de nombroses pel·lícules. Addicionalemnt al Prater hi podem trobar la casa Kugelmugel, constituïda com a república independent, i que s’ha convertit en la micronació més petita del món! Dinar en un restaurant local.

A la tarda retornarem cap a l’hotel per preparar-nos per l’espectacle d’aquesta nit, Rigoletto que tindrà lloc a l’Òpera Estatal. Sopar a l’hotel abans o després de la representació. Acabada la funció ens traslladarem de nou a l’hotel. Allotjament.

Nota: Per accedir a la Staatsoper és imprescindible tenir la pauta completa de vacunació inclosa la dosis de reforç

Visitem el Palau Belvedere. Retorn a Barcelona
Dilluns, 21 de març

Esmorzar a l’hotel i trasllat fins al Palau Belvedere, una construcció que engloba dos esplendorosos palaus barrocs construïts pel conegut arquitecte barroc Johann Lucas von Hildebrant, que foren la residència d’estiu del príncep Eugeni de Savoia, general de gran prestigi i un amant de l’art. En aquesta ocasió visitarem la construcció més emblemàtica del recinte, l’Upper Belvedere, que data del 1723, i que alberga, una de les col·leccions artístiques i pictòriques més importants d’Àustria, acollint les principals obres de Kimt, Schiele, Funke, Monet o Van Gogh.

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Viena per volar de retorn a Barcelona. Una vegada aterrem l’autobús del Club del Viatger ens tornarà als mateixos punts de recollida del primer dia. Fi del viatge

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat
 • Vols Barcelona – Viena – Barcelona
 • Taxes i impostos aeris inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Guia local castellanoparlant per les visites indicades a l’itinerari
 • Totes les visites, permisos i entrades segons l’itinerari
 • 3 nits a l’hotel Intercontinental Wien de 5* o similar a Viena
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar del darrer dia.
 • Begudes incloses als àpats (copa de vi i aigua)
 • Entrades bàsiques amb bona visibilitat per la representació de Rigoletto de Verdi a l’òpera Staatsoper, l’òpera estatal de Viena.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Tots els serveis no especificats a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • L’assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 70€ per persona

INFORMACIÓ ASSEGURANCES:

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

 

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

 • En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,
 • El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total del import del viatge

Documents de la pòlissa