Cap de setmana operístic a Dresden

El Club del Viatger us proposa un interessantíssim viatge a l’est d’Alemanya, a una regió que va ser part de l’antiga DDR (República Democràtica d’Alemanya) fins fa tres dècades i que ha renascut literalment de les seves cendres després de ser molt castigada durant la Segona Guerra Mundial i més tard durant l’etapa comunista. Aquesta “nova” Alemanya ha evolucionat increïblement gràcies a les inversions del govern de la nació i a l’esforç i solidaritat de tots els alemanys i ens rebrà amb tota la seva renovada esplendor.

 

Visitarem Dresden, probablement la ciutat “més bonica d’Alemanya”, magníficament reconstruïda després d’uns destructius bombardejos a la Segona Guerra Mundial i assistirem a la representació de l’òpera Madama Butterfly de Giacomo Puccini a la Semperoper, la casa de l’òpera de Dresden, una de les més boniques del món

Itinerari

Volem a Dresden
Divendres, 17 de juny

Sortida des dels diferents punts de recollida habituals del Club del Viatger cap a l’aeroport de Barcelona per facturar maletes i volar fins a una ciutat propera a Dresden. En arribar, recollirem les maletes i ens traslladarem en autocar a Dresden, on ens allotjarem en un hotel de 4 estrelles situat al centre històric de la ciutat les pròximes dues nits.

Al vespre, sortirem a sopar a un bon restaurant. Retorn a l’hotel per descansar

Dresden i Òpera Madama Butterfly
Dissabte, 18 de juny

Esmorzar bufet. Avui visitarem Dresden, la nobilíssima i antiga capital del ducat de Saxònia, situada a la riba del curs de l’Elba. Aquesta joia és possiblement, el principal centre artístic i científic de tota Alemanya, motiu pel qual és coneguda com la Florència de l’Elba. Malgrat això, el 13 de febrer de 1945, les bombes de l’exèrcit aliat destruïren tres quartes parts de la ciutat. Avui, el nucli històric, ha renascut gràcies a una exquisida reconstrucció, que l’ha convertida en un paradís arquitectònic on es troben alguns dels edificis més bonics del país, amb cases medievals, placetes i esglésies monumentals.

Al llarg del matí, farem una visita a peu per admirar els seus monuments més majestuosos, com són les construccions barroques del Zwinger, l’església Frauenkirche, un dels símbols de la ciutat, o el mural anomenat Fürstenzug, el qual representa els diferents governants de Saxònia entre els segles XII i començaments del XX. En acabar, dinarem a un restaurant local.

A mitja tarda tornarem a l’hotel per refrescar-nos i preparar-nos abans de sortir a peu cap a la Semperoper, la meravellosa Òpera de Dresden, una de les cases d’òpera més importants del continent. De fet, en aquesta ciutat visqueren nombroses celebritats com Johann Sebastian Bach, Robert Schumann, Richard Wagner o Richard Strauss, entre altres. És per això, que la Semperoper, presumeix d’haver estrenat quaranta premieres mundials al llarg de la seva història, entre elles tres de Wagner i nou de Richard Strauss.

Aquest vespre gaudirem d’una representació de l’òpera Madama Butterfly, una tragèdia japonesa en tres actes de Giacomo Puccini que ens emocionarà. Entre el repartiment d’aquesta representació, destaquem l’actuació de la soprano Maria Agresta en el paper de Cio-Cio-San, una de les artistes més rellevants de la seva generació, guardonada amb nombrosos premis i que ha cantat en els millors teatres del món amb gran èxit, gràcies a la seva innegable sensibilitat, amb la seva potent veu i entrega escènica.

Acabada la representació tornarem a l’hotel on ens estaran esperant amb un lleuger, però deliciós pica-pica que avui ens servirà de sopar. Allotjament

Retorn a casa
Diumenge, 19 de juny

Esmorzar bufet. A l’hora convinguda, sortida en autocar cap a un aeroport proper a la ciutat per volar a Barcelona. En arribar, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts de recollida del primer dia

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels llocs habituals de recollida del Club del Viatger
 • Vols d’anada i tornada de Barcelona a un aeroport proper a Dresden.
 • Taxes i impostos aeris inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 20 kg per persona i possibilitat de portar una bossa de mà de màxim 8 kg.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Visita guiada de Dresden
 • Entrada de categoria mitjana-superior per a l’òpera Madama Butterfly de Giacomo Puccini a la Semperoper de Dresden.
 • 2 nits a un bon hotel de 4 estrelles al centre de Dresden.
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del sopar del primer dia fins al dinar del darrer dia.
 • Begudes incloses als àpats (aigua. Vi, cervesa i cafè)
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 60 € per persona

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa