Berlín Musical, Jonas Kaufmann i Don Giovanni

Torna un clàssic del Club del Viatger, Berlín! Una ciutat seductora i jove, una metròpoli dinàmica i atractiva que no ens cansarem de visitar, perquè sempre se’ns presenta diferent! Descobreix amb nosaltres aquesta ciutat d’artistes, de joves i bohemis, d’emprenedors i de músics, descobreix amb nosaltres el mirall de la història, una ciutat que ens parla de guerra i de pau!

Aquesta vegada us oferim un inoblidable viatge musical a Berlín, assistints a un concert únic de Jonas Kaufmann a la reconeguda Philharmoniker de Berlin i l’òpera Don Giovanni de W.A. Mozart a la recent restaurada Òpera Estatal de Berlín, una de les més antigues del món!!!

Un viatge que ens permetrà conèixer les diverses cares d’una ciutat polièdrica, la nova capital d’Europa i un indret que ens quedarà per sempre gravat a la pell i al cor. Descobrirem junts el centre històric de la ciutat, els seus imponents edificis barrocs, els seus jardins, el Mur de Berlín, els seus famosos museus, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i pujarem fins la cúpula del conegut Reichstag! No et perdis aquest viatge carregat d’experiències que, de ben segur, costarà d’oblidar!

Itinerari

Barcelona - Berlín
Dimecres, 6 de febrer

A l’hora acordada, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts habituals de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar directe cap a Berlin. A l’arribada ens trobarem amb el nostre autocar privat i anirem cap al nostre hotel de 4* en una localització cèntrica a Berlín.

Un petit berenar ens ajudarà a gaudir millor de la visita panoràmica pel Berlin Occidental

i visitant alguns espais com els exteriors del Palau de Charlottenburg, el més antic de la ciutat, l’avinguda Kurfürstendamm, l’església memorial Gedächtniskirche i el Parc Central Tiergarten, un dels més grans d’Europa. Acabarem la visita veient la Porta de Brandemburg il·luminada, una de les millors postals per donar-nos la benvinguda a la capital d’Alemanya! Sopar.

Berlín històric i concert de Jonas Kaufmann
Dijous, 7 de febrer

Esmorzar a l’hotel i visita de la ciutat de Berlín. Començarem la nostra visita guiada coneixent la plaça Lustgarten on s’hi troba la catedral protestant de Berlín i la illa dels Museus i continuarem el nostre passeig a peu per la noble avinguda reial Unter den Linden  tot descobrint els seus monuments, d’entre els quals destaquen la Universitat Humboldt i l’Òpera de Berlín a més d’altres edificis imperials. Després d’una pausa a la plaça més bonica de Berlín, la plaça de Gendarmenmarkt, amb les seves dues esglésies bessones, continuarem la visita tot coneixent un dels punts de pas del Mur de Berlín més emblemàtics, el Checkpoint Charlie. Deixant enrere el Berlín més clàssic ens endinsarem a la trista història del segle XX, tot veient l’antic ministeri nazi de la Luftwaffe, els desastres de la guerra, el monument a l’Holocaust als jueus i la tràgica ferida de la divisió de la ciutat, amb fragments intactes del mur de Berlín. Així mateix, la moderna Potsdamer Platz ens parlarà de la reconstrucció i reurbanització de Berlín després de la Reunificació d’Alemanya el 1989. La Porta de Brandemburg esdevindrà el monument de comiat a aquest passeig per la història de la ciutat.

Dinarem al restaurant alemany Zur Gerichtslaube, al tradicional barri Nikolaiviertel i a la tarda tornarem a l’hotel per canviar-nos i preparar-nos per al concert.

A mitja tarda anirem a la moderna Potsdammer Platz on s’hi troba la Berliner Philharmoniker, una de les cases de concert més prestigioses del món! Assistirem al concert del reconegut tenor Jonas Kaufmann, per al qual disposem d’entrades malgrat aquestes fa temps que estan exhaurides! Jonas Kaufmann oferirà un magnífic recital acompanyat de l’Orquestra Filarmònica de Praga amb àries de les òperes preferides del tenor alemany!

Un cop acabi el concert , farem un sopar lleugers abans d’anar a dormir.

Berlín al llarg d'un segle
Divendres, 8 de febrer

Esmorzar a l’hotel i trasllat al centre històric per començar una ruta que ens durà a conèixer la història del poble jueu a la ciutat de Berlín, una història que ens portarà fins a l’Edat Mitjana i a repassar la història d’aquesta comunitat en el si del seu barri. Visitarem els patis modernistes Hackesche Höfe, el cementiri jueu i l’interessant Museu – Taller d’Otto Weidt, on ens hi espera una història sorprenent!

A mig matí ens aproparem a l’Illa dels Museus per fer una visita guiada a un dels seus museus més interessants, el Pergamon Museum, on hi podrem veure increïbles peces arquitectòniques de l’antiguitat, com l’Altar de Zeus a Pèrgam o la Porta d’Ishtar, de l’Antiga Babilònia!

Dinarem a un restaurant situat a l’agradable plaça de Hackescher Markt. Havent dinat ens aproparem fins al Parlament d’Alemanya per tal de visitar-lo pujant a la seva impressionant cúpula de vidre, obra de Norman Foster!

A mitja tarda anirem a l’hotel per canviar-nos i anar plegats a la plaça Bebelplatz, enmig de la gran avinguda Unter den Linden i on s’hi troba l’Òpera Estatal o Staatsoper, fundada pel rei Frederic el Gran, on assistirem a la representació de Don Giovanni, obra de W.A. Mozart! Un cop acabi l’òpera, farem un sopar lleuger abans d’anar a dormir.

Berlín - Tornada a Barcelona
Dissabte, 9 de febrer

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Berlín Est per veure-hi l’Alexanderplatz, l’arquitectura soviètica i la East Side Gallery, el darrer tros del mur de Berlín d’aproximadament 1 Km  i que està completament pintat de grafittis artístics. Molts consideren aquest indret la galeria d’art a l’aire lliure més gran del món.

De camí a l’aeroport ens aturarem per menjar una currywurst o un Frankfurt, un mos ràpid  abans d’arribar a l’aeroport per agafar el nostre vol directe a Barcelona. Un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant i local del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols directes Barcelona – Berlín – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos
 • Facturació d’una maleta de 20 Kg per persona + 1 de cabina de fins a 8 Kg per persona
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari
 • 4 nits d’allotjament a l’hotel CATALONIA BERLIN MITTE de 4* o similar
 • Autocar privat durant tot el viatge
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge des del sopar del primer dia fins al dinar del darrer.
 • Begudes incloses als àpats
 • Visita al Pergamon Museum i al Museu Otto Weidt.
 • Entrades de categoria mitja per al recital de Jonas Kaufmann a la Filarmònica de Berlín
 • Entrades de bona categoria per a l’òpera Don Giovanni a la Staatsoper de Berlín
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança de cancel•lació