Escapada gastronòmica a València

Escapada gastronòmica a València

València és molt més que una ciutat plena de llum i història: és un autèntic territori gastronòmic, on la cuina és part essencial de la seva identitat i manera de viure. Situada a la vora del Mediterrani i envoltada d’hortes fèrtils, la ciutat disposa d’un rebost natural excepcional que nodreix tant la cuina tradicional com la més avantguardista.

En en el nostre viatge a València, podrem gaudir d’una experiència única on l’alta gastronomia, la cultura mediterrània i el talent femení es donen la mà en un escenari incomparable. La nostra proposta gira al voltant de tres taules excepcionals, tres espais gastronòmics que han sabut captivar la crítica i el públic, i que comparteixen un tret molt significatiu: al capdavant de cadascun hi trobem una xef valenciana de gran talent i personalitat.

A més, dinarem en dos restaurants distingits amb una estrella Michelin, veritables temples de la cuina contemporània, i en un restaurant recomanat a la Guia Michelin, reconegut per la seva autenticitat i sensibilitat culinària. Cada parada serà una oportunitat per descobrir la riquesa de la gastronomia valenciana interpretada amb creativitat, elegància i una profunda connexió amb el territori.

El Club del Viatger us proposa un viatge gastronòmic, aquest cop a València, ja marca de la casa, perquè us deixeu sorprendre amb la gastronomia valenciana!

A l’hora acordada, sortida en autocar des dels llocs de recollida habituals del Club del Viatger en direcció a València.

Servirem una bossa del Club amb un bon esmorzar i pararem a prendre un cafè pel camí abans d’arribar a Alcossebre, situada a la Costa de Castelló, entre el Parc Natural de la Serra d’Irta i el mar Mediterrani-

A Alcossebre, tindrem l’oportunitat de dinar en el restaurant Atalaya de la xef Alejandra Herrador i la seva parella, Emanuel Carlucci, guardonat amb una Estrella Michelin.

Restaurant Atalaya

Això és el que diuen d’ells a la Guia Michelin:

“La joven pareja de chefs al frente, Alejandra y Emanuel, se conoció tras los fogones del laureado Martín Berasategui (tres Estrellas MICHELIN, Lasarte-Oria), uno de los restaurantes que les enseñó a perfeccionar las técnicas actuales y a identificar los valores de la alta gastronomía, aquellos que querían implementar cuando se lanzaron a compartir sus sueños.”

“¿Qué encontrarás? Una cocina moderna-creativa que sabe cómo hacer las cosas, mimando las presentaciones, trabajando las texturas y combinando de manera acertada todos los productos.”

Després d’aquesta experiència gastronòmica d’alt nivell, continuarem el nostre camí cap a València. Arribarem al vespre al nostre hotel, on soparem.

Allotjament.

Esmorzar a l’hotel.

Avui començarem el dia visitant València, coneguda també com la ciutat de la llum. Tot passejant pels seus carrers plens d’història i arquitectura majestuosa. Passarem per la Plaça de l’Ajuntament, on es troben edificis monumentals com el Palau de Correus i l’Ajuntament. Continuarem passejant per anar coneixent altres punts d’interès de la ciutat, com la Plaça Redona o la Plaça de la Reina.

També visitarem la Catedral de Santa Maria de València, un dels monuments més emblemàtics de la ciutat i un autèntic compendi d’estils arquitectònics que reflecteixen segles d’història; i la Llotja de la Seda, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en el 1996 per ser una de les joies més importants de València i un dels millors exemples de gòtic civil europeu.

Després d’aquesta interessant visita, anirem a dinar al reconegut restaurant gastronòmic Xanglot, de la xef Sandra Jorge, esmentat en la Guia Michelin.

Restaurant Xanglot

Això és el que diuen d’ella a la Guia Michelin:

“Negocio de carácter familiar ubicado en una calle peatonal del centro histórico, a pocos metros de la Catedral. Encontrará un espacio de línea actual e informal, con buenos detalles de diseño, y una propuesta que debemos seguir de cerca, pues la chef Sandra Jorge defiende un concepto culinario, de gusto actual-creativo, que juega mucho con los contrastes y toma como base el producto local.”

Després del que segur serà un excel·lent menjar, disposarem de la tarda lliure per passejar per l’animada ciutat.

Retorn a l’hotel.

Soparem en un restaurant local o a l’hotel i allotjament.

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar (ja amb l’equipatge) cap a Sagunt, una ciutat amb més de dos mil anys d’història.

La seva situació estratègica, entre la Mediterrània i les serres interiors, va convertir-la en un punt clau de les grans civilitzacions, que van dominar aquest territori. Un cop arribem, farem una petita visita de la ciutat, on passejarem pel seu nucli històric, que encara conserva el seu traçat medieval amb carrers estrets, arcs i cases que mantenen el seu encant original.

Després de la visita, anirem a dinar al reconegut restaurant Arrels, de la xef Vicky Sevilla, guardonat amb una Estrella Michelin.

Restaurant Arrels

Això és el que diuen d’ella a la Guia Michelin:

“El precioso local, instalado en las antiguas caballerizas del Palacio de los Duques de Gaeta (s. XVI), enamora tanto por sus imponentes arcos en piedra como por la propuesta culinaria, respetuosa con los sabores de la tradición mediterránea pero también muy técnica y actual. La chef Vicky Sevilla, una mujer con increíble determinación (abrió el restaurante con solo 25 años), defiende una cocina moderna, personal y próxima al territorio.”

Després de dinar, emprendrem el nostre camí de tornada cap a casa, on l’autocar del Club del Viatger ens deixarà als mateixos punts de recollida que el primer dia.

En aquest viatge...

  • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
  • Guia acompanyant del Club del Viatger.
  • Recollida en autocar des dels diferents punts acordats.
  • Confortable autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge.
  • Dinar al restaurant Atalaya d’Alcossebre, guardonat amb una Estrella Michelin.
  • Dinar al restaurant gastronòmic Xanglot de València, esmentat a la Guia Michelin.
  • Dinar al restaurant Arrels de Sagunt, guardonat amb una Estrella Michelin.
  • Guies locals a València i Sagunt
  • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
  • 2 nits a un hotel de 4 estrelles al centre de València.
  • Esmorzar bufet diari.
  • Pensió completa durant tot el viatge, des de l’esmorzar a dalt de l’autocar del primer dia fins al dinar del darrer.
  • Begudes incloses en els dinars (aigua i maridatge de vins).
  • Begudes incloses en els sopars (aigua, una copa de vi o una cervesa).
  • Assegurança d’assistència en viatge.
  • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
  • Les propines.
  • Les despeses de caràcter personal.
  • Assegurança opcional d’anul·lació (preus i condicions a consultar directament amb el Club del Viatger).

Fitxa del viatge PDF

Ompli aquestes dades per descarregar l’itinerari:

Fitxa Viatge PDF - CAT
RGPD

Preus

  • Doble
    Per persona
    en habitació doble
    1.895 €
  • Individual
    Suplement
    habitació individual
    200 €

Calendari de pagament

  • Dipòsit de 600 € abans del 19 de novembre de 2025.
  • Resta del pagament abans del 29 de desembre de 2025.
Comparteix aquest viatge amb els teus amics!

T'agrada viatjar?

No et perdis el Blog del Club del Viatger

20 octubre, 2025
Hola, amics viatgers! Endinsa’t en la màgia d’Oman i descobreix els cinc secrets millor guardats del sultanat.
17 setembre, 2025
Hola amics viatgers! Avui us parlarem dels millors racons què es poden visitar a Colòmbia!
14 agost, 2025
Hola, amics viatgers! Endinseu-vos en aquest article i descobriu els millors destins per Espanya! Natura, cultura i bona gastronomia!

Descobreix més viatges

T'oferim tot un ventall de viatges en grup

Resum de la privadesa
Club del Viatger

Aquest lloc web utilitza cookies per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.

Cookies estrictament necessàries

Les cookies estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.

Cookies de tercers

Aquest lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació anònima com el nombre de visitants del lloc i les pàgines més visitades.

El mantenir aquesta galeta habilitada ens ajuda a millorar el lloc web.

Galetes addicionals

Aquest web utilitza cookies addicionals.