Viena, la Europa oberta a Orient.

S’hi pot anar moltes vegades que sempre se’ns presenta seductora, elegant i orgullosa del seu passat.

Hi ha una Viena per a cada estació de l’any i una per a cada simfonia, des de les clàssiques obres de Mozart fins a les poderoses composicions de Mahler.

Viena és Europa oberta a Orient i és també un niu d’idees que couen dins els seus cafès i els seus carrers. A l’hivern és llum, de colors i de vidre que adornen les seves grans avingudes, els seus acollidors mercats i els seus opulents arbres de Nadal.

Gaudeix amb el Club del Viatger de l’elegància de la ciutat imperial de Viena, gaudeix amb nosaltres de la màgia del Nadal a la capital de la música i deixa’t seduir pels seus entorns, a la Vall del Danubi. Un viatge que inclou l’assistència a una òpera o ballet a la Òpera Estatal de Viena, la visita dels seus mercats de Nadal, la descoberta històrica de la ciutat així com una excursió d’un dia a la Vall del Danubi, a l’Abadia de Melk i al poble de Dürnstein.

No ho deixis escapar i sent la calidesa del Nadal al cor d’Europa!

Itinerari

Barcelona – Viena i mercats de nadal
Dijous, 13 de desembre

Sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida i en direcció a l’Aeroport de Barcelona per volar en vol directe fins a la ciutat de Viena on hi arribarem a primera hora de la tarda.

Un cop recollides les maletes ens trobarem amb el nostre autocar privat qui ens conduirà fins al centre de la ciutat per tal de deixar les maletes a l’hotel i sortir a passejar per Viena, tot gaudint dels seus ornaments nadalencs, la seva màgia i la seva llum. Durant aquesta visita de tarda amb el guia acompanyant, tindrem l’oportunitat de conèixer alguns dels principals mercats de Nadal de la ciutat.

Sopar a un restaurant local. Havent sopat tornarem cap al nostre hotel per allotjar-nos-hi.

Viena històrica
Divendres, 14 de desembre

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local per començar la visita a peu i guiada de la ciutat de Viena i que durarà tot el dia. Viena és una de les ciutats amb un pes històric més determinant del continent europeu. Nascuda com a petita ciutat, aviat començà a guanyar importància gràcies al comerç i a la instal·lació de la residència ducal a la ciutat. Des d’aleshores ençà, Viena ha estat una ciutat aristocràtica, una ciutat de reis i emperadors. La nostra visita guiada recorrerà els carrerons històrics del centre de Viena fins arribar al Palau Imperial de la família Habsburg. Visitarem els interiors del palau i el Museu de Sissí al mateix edifici.

Posteriorment, ens endinsarem en l’agitada vida social de Viena tot fent esment als cafès literaris de la ciutat, als homes d’arts i de lletres que hi ha viscut i als músics que la van fer coneguda arreu del món. Veurem la Catedral de Viena, els edificis historicistes de l’Avinguda Ring i l’arquitectura barroca del centre històric. Dinar a un restaurant local. A la tarda seguirem passejant per la ciutat i descobrint d’altres mercats de Nadal.

Al vespre, concert o òpera. Soparem després de la funció. Allotjament a l’hotel.

Dürnstein & Abadia de Melk
Dissabte, 15 de desembre

Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia local i l’autocar privat, tot creuant la Vall de Wachau i aturant-nos al pintoresc poble de Dürnstein, un dels pobles més bells d’Àustria, a la vora mateixa del Danubi i un centre en la producció vinícola de la regió.

Posteriorment anirem a l’Abadia de Melk, un dels monestirs cristians més famosos del món i situat al capdamunt d’un penya-segat rocós i solemne, a les proximitats de la bucòlica Vall del Danubi. Aquest monestir fou fundat al segle XII quan Leopold II entregà un dels seus castells a una comunitat benedictina. Aquesta comunitat, la de Melk, aviat es convertí en una de les més cultes i importants d’Àustria i segueix essent, fins a dia d’avui, un actiu centre religiós. Dinarem al restaurant de la mateixa abadia i posteriorment visitarem el monestir.

Al vespre tornarem a Viena per tal de realitzar el sopar de comiat i allotjar-nos al nostre hotel.

La Viena modernista i el parc Prater - Barcelona
Diumenge, 16 de desembre

Esmorzar a l’hotel i sortida amb les maletes i el nostre guia local i autocar privat per conèixer Viena des d’una perspectiva molt diferent, tot centrant-nos en el modernisme vienès, un dels més rics, avantguardistes i referencials d’aquesta tendència artística de finals del segle XIX i principis del segle XX. Primerament ens aproparem a la Direcció General de l’Hospital Otto Wagner, del qual en podrem conèixer el seu elegant vestíbul. De camí al teatre modernista coneixerem la història i el monument dels nens de Spiegelgrund. El punt culminant d’aquesta visita és, sens dubte, l’església d’Otto Wagner, llur cúpula daurada és visible des de lluny i és considerada la joia modernista del gran arquitecte Otto Wagner.

Un cop acabada la visita, ens aproparem cap al parc més famós de Viena, el màgic Prater i la seva famosa sínia. Gaudirem d’una vista panoràmica des de la sínia i posteriorment dinarem a un restaurant situat al mateix parc Prater.

Havent dinat ens traslladarem cap a l’Aeroport de Viena per volar en vol directe cap a Barcelona on, un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens recollirà i ens portarà als mateixos punts de trobada del primer dia.

En aquest viatge...

 • Berenar trobada prèvia al viatge
 • Un obsequi per habitació
 • Vols Viena – Barcelona – Viena amb totes les taxes incloses
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge
 • Guia local durant tota l’estada
 • Allotjament a un hotel de 4* a Viena. Hotel Flemings Deluxe Wien o similar
 • Esmorzar diari
 • Pensió completa durant tot el viatge
 • Begudes incloses durant el viatge (aigua i refresc o copa de vi)
 • Totes les visites especificades al programa
 • Entrada al Palau Imperial de Viena i al Museu de Sissí
 • Entrada a la Catedral de Viena
 • Entrades amb bona visibilitat a la Staatsoper de Viena
 • Entrada a l’Abadia de Melk
 • Accés a la sínia del parc Prater
 • Assegurança bàsica de viatge obligatòria
 • Un arbre per passatger plantat al Bosc del Club del Viatger, a Colòmbia, a la Selva de l’Orinoco
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Propines
 • Assegurança opcional de cancel·lació