Viatge Sorpresa (I): El Nord de Portugal des de Porto

Portugal és encara un país desconegut per a molts viatgers i més encara les seves regions del nord. Una terra banyada per l’Atlàntic i regada pel Duero que ha anat modelant la seva geografia de turons amables coberts de vinyes, pobles medievals i ciutats pintoresques i acolorides. Portugal és un món per descobrir i les seves terres del nord ens conviden a fer-ho acompanyats d’una excel·lent gastronomia, d’uns vins reconeguts mundialment i d’una llarga història que ens parlarà de reis, mariners i comerciants. El nord de Portugal és el bressol de la pàtria portuguesa i la ciutat de Porto el seu emblema.

El Club del Viatger us proposa un viatge intens per una terra propera però misteriosa alhora, on la tradició i la cultura s’alien per oferir al visitant un mosaic de pobles i ciutats, molts d’ells Patrimoni de la Humanitat que ens rebran amb els braços oberts! Us convidem a descobrir les ciutats de Porto, Coimbra i Aveiro, a passejar per la Vall del Duero i tastar els seus excel·lents vins, a conèixer el seu ric patrimoni a les encantadores ciutats de Guimarâes, Braga i Viana do Castelo, entre d’altres. Un viatge excel·lent i enriquit amb una gastronomia autèntica i visites que ens deixaran bocabadats!

Nota Covid-19:
Des del Club del Viatger estem pendents de tots els protocols de seguretat específics per prevenir la transmissió de la COVID-19 i dels requisits d'entrada a les destinacions que visitem.
Us informarem i ajudarem de qualsevol gestió necessària tant de proves com de documents requerits.

Itinerari

Barcelona - Porto - Braga - Vinado do Castelo
Dilluns, 22 de novembre

A l’hora acordada, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts habituals de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar equipatges i sortir en vol directe cap a Porto. A l’arribada ens trobarem amb el nostre autocar privat i guia local i començarem la primera visita, que ens portarà a la ciutat de Braga. Braga és una de les ciutats més antigues de Portugal, existent ja en època romana, fou la capital del Regne dels Sueus i posteriorment del Regne de Galícia. En temps del Regne de Portugal la ciutat seguí mantenint la seva importància, la qual ha quedat plasmada en els diversos edificis històrics. En arribar a Braga anirem a visitar el santuari de Bom Jesus do Monte, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. L’any 1722 es va començar a construir l’actual església que destaca per les seves monumentals escalinates barroques i per la seva arquitectura neoclàssica. Dinar a un restaurant local.

Havent dinat ens traslladarem cap a la veïna vila medieval de Viana do Castelo per passejar pels seus pintorescs carrerons abans d’anar cap a Porto on farem el check in a l’hotel Neya Porto de 4*. Sopar a l’hotel i allotjament

Porto
Dimarts, 23 novembre

Esmorzar a l’hotel i sortida per iniciar la visita panoràmica de la ciutat de Porto, la segona ciutat més gran de Portugal, ajaguda a les vores del riu Duero i amb un centre històric considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. L’antiga ciutat romana de Portus Cale dóna origen a l’actual ciutat, la qual, alhora, dona origen al nom del país, Portugal. Eminentment marinera, aviat destacà per la puixança del seu comerç marítim. La ciutat de Porto és probablement el centre econòmic més dinàmic del país, una vila oberta al món que conserva encara importants vestigis de la seva història com a capital del Comtat de Porto i, posteriorment, com a ciutat liberal oberta als oceans. Visitarem els monuments més emblemàtics de Porto i dinarem al restaurant tradicional ubicat en ple centre històric.

A la tarda visitarem la Bodega Burmester situada a Vila Nova de Gaia on farem un tast de vins de Porto i encara disposarem d’una estona lliure per refrescar-nos a l’hotel o dur a terme una tranquil·la passejada per la ciutat. Al vespre anirem a sopar a un restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament

La Vall del Duero - Guimares
Dimecres, 24 de novembre

Esmorzar a l’hotel i trasllat en autocar cap a la regió de la Vall del Duero, reconeguda mundialment pels seus paisatges, la seva important gastronomia i per ser el lloc on es produeix el famós vi dolç de Porto. Per als amants del vi, la natura i la bona cuina, recórrer aquesta vall pot ser una experiència única! El riu Duero és un dels més grans i llargs de la península Ibèrica. Recorre el nord-oest d’Espanya i Portugal al llarg de 925 quilòmetres i desemboca a l’Atlàntic. Al llarg del recorregut per la Vall del Duero s’hi poden trobar moltes vinyes i petits pobles tradicionals així com diversos monuments, bodegues, esglésies i edificis històrics.

Començarem amb la visita de Guimarâes i el seu centre històric que ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat. Aquesta es troba associada al naixement de la identitat nacional portuguesa al segle XII i constitueix un exemple excepcional de l’evolució d’una localitat medieval cap a una ciutat moderna. La rica tipologia d’arquitectures mostra el desenvolupament d’aquesta ciutat des dels seus inicis fins al segle XIX. Entre els seus monuments destaca l’extraordinari Palau dels Ducs de Bragança que avui visitarem.

Després de dinar a un restaurant local, seguirem cap a “Quinta da Pacheca”, una propietat vinícola famosa pels seus vins de qualitat que avui visitarem i on farem una degustació de vins.  A mitja tarda tornarem cap a Porto per gaudir d’un sopar de comiat a un restaurant de la ciutat. Retorn a l’hotel i allotjament

Coimbra - Aveiro
Dijous, 25 de novembre

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la ciutat de Coimbra per realitzar-hi una visita panoràmica. La ciutat és coneguda sobretot per la seva universitat, una de les més antigues d’Europa. Coimbra fou fundada al segle XIII i el seu centre històric forma part del Patrimoni Mundial per la UNESCO. En destaquen els seus carrers, com la Rua da Sofia, la seva torre, la Capella de Sant Miquel, així com els edificis romànics de la ciutat, com el monestir de Santa Creu, el Monestir de Santa Clara i el barri de la ciutat baixa.Dinar a un bon restaurant local. A la tarda visitarem l’atractiva ciutat d’Aveiro, ciutat d’origen medieval que ha crescut al llarg dels segles gràcies a la seva vocació comercial. El dia d’avui se’ns presenta com una atractiva ciutat carregada d’història i amb edificis emblemàtics del classicisme i del segle XIX. Anomenada la Venècia portuguesa pels seus canals, el barri de Beira Mar alberga l’essència històrica d’aquesta ciutat, a més de les seves cases de pescadors i els seus moderns edificis.

En acabar ens traslladarem cap a l’aeroport de Porto per agafar el vol directe cap a Barcelona. Un cop arribem, recollirem les maletes i l’autocar del Club del Viatger ens recollirà per acompanyar-nos als punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Vols directes Barcelona – Porto – Barcelona, amb totes les taxes i impostos aeris. Maleta facturada de max. 20 kg
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant per a totes les visites indicades en el viatge
 • 3 nits d’allotjament a l’hotel Neya de 4* o similar
 • Esmorzar Buffet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer dia
 • Begudes incloses: aigua i vi
 • Les visites i entrades especificades
 • Assegurança bàsica d'assistència durant el viatge
 • Qualsevol servei no especificat anteriorment
 • Les despeses personals durant tot el viatge
 • Les propines
 • Assegurança opcional d’anul·lació

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”
NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.
Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.
ABANS DEL VIATGE:
Podrà recuperar els diners del viatge:
• Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
• Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
• A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
• Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
• En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.
Exclusió important per part de l’assegurança:
• No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.
ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE
No inclou cancel·lació
• Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.
Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.
INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:
• En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o a la de destinació,
• El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament total del import del viatge

Documents de la pòlissa