Escapada gastronòmica al sud de França

Aquesta bonica escapada en autocar ens portarà a visitar la capital de la regió francesa del Sud de França, Midi-Pyrenées, Tolosa de Llenguadoc, una ciutat de poc més de 400.000 habitants travessada pel riu Garona i que, tot i la seva proximitat, és molt desconeguda per moltes persones. El Club del Viatger us portarà pel seu patrimoni històric i cultural, viurem l’ambient dels seus carrers i visitarem el seu mercat de queviures més popular per “anar fent boca” i preparar-nos pel dinar gastronòmic que farem al restaurant l’Aparté amb una estrella Michelin i situat al poble de Montrabé, molt a prop de Toulouse.

Tolosa o Tolosa de Llenguadoc, és una ciutat d’Occitània i capital històrica del Llenguadoc. Administrativament és una comuna capital del departament de l’Alta Garona i de la regió d’Occitània. El 2014 tenia una població de 466.297 habitants (dits tolosans) en una superfície municipal de 118,3 km², i de més d’un milió d’habitants a l’aglomeració urbana; per la seva població, és la segona ciutat d’Occitània després de Marsella , i la 41a aglomeració urbana de la Unió Europea. L’àrea metropolitana tenia una població total d’1.312.304 persones el 2014.

El nostre petit viatge al Sud de França també ens portarà a les terres dels Càtars i a la ciutat de Carcassonne on visitarem la seva magnífica ciutadella medieval coneguda com la Cité i tornarem a gaudir d’un inoblidable àpat en el restaurant La Barbacane, també guardonat amb una estrella Michelin i situat al mític Hôtel de la Cité.

Itinerari

Lauagais - Casa Airbus - Toulouse
Dimarts, 25 d’octubre

A l’hora acordada, sortida en autocar des dels llocs de recollida habituals del Club del Viatger en direcció cap a la frontera francesa. Servirem una bossa del Club amb un bon esmorzar de forner i pararem a fer un cafè pel camí abans d’arribar a la comarca del Lauragais, poc abans de Toulouse, on dinarem a un restaurant amb el típic Cassoulet com a plat principal del menú, ja que és el plat més tradicional de la regió. Després continuarem fins a la casa Airbus, tocant a l’aeroport de Toulouse, on farem una visita guiada en el nostre mateix autocar dels terrenys que formen la factoria aeronàutica més important d’Europa. Acabada la visita, anirem cap al nostre hotel al centre de Toulouse on ens allotjarem les dues properes nits. Avui soparem al mateix hotel i després de sopar, qui encara tingui energia i ganes, sortirem a fer una passejada pel centre i a prendre una copa abans d’anar a dormir

Toulouse - Dinar d'estrella Michelin l'Aparté
Dimecres, 26 d'octubre

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida a peu cap a la Plaça del Capitole on ens trobarem amb la nostra guia local que ens acompanyarà en la nostra visita de Toulouse. Durant el matí visitarem el Capitole (Ajuntament) i les seves sales per recepcions, la Basílica de Sant Sernin, obra mestra de l’art romànic i etapa del Camí de Sant Jaume, el Mercat de Víctor Hugo, famós per la gran varietat de productes gastronòmics locals, l’església dels Jacobins, casa mare dels Dominics amb la seva extraordinària arquitectura a la riba del riu Garona i acabarem amb la visita del Palauet d’Assezat, testimoni del segle d’or de la ciutat.

Acabarem la visita guiada i sortirem en autocar cap als afores de la ciutat per anar cap al restaurant l’Aparté del xef Jérémy Morin, situat al poble de Montrabé i guardonat amb una estrella Michelin. El dinar consistirà en un deliciós menú gastronòmic acompanyat d’una selecció de vins.

Després del que de segur serà un excel·lent dinar, tornarem en autocar cap al centre de Toulouse i tindrem la resta de la tarda lliure per passejar, anar de compres o simplement pair el dinar. Aquest vespre hem previst un sopar una mica més lleuger a un restaurant a prop del nostre hotel. Després de sopar potser encara podrem sortir a fer una bona passejada i gaudir dels animats carrers de la ciutat vella. Allotjament al nostre hotel de Toulouse

Carcassone - Estrella Michelin "La Barbancane"
Dijous, 27 d'octubre

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar (ja amb l’equipatge) cap a Carcassonne on ens trobarem amb la nostra guia local a la Porta Narbonnaise de la Cité Medieval i començarem la visita guiada a peu d’aquesta meravellosa fortificació càtara amb els seus carrerons i edificacions amb més de vuit-cents anys d’història i que avui formen un dels centres turístics més bonics i coneguts de tot França. Durant la visita guiada a peu, visitarem les fortificacions, la Basílica de Saint Nazaire i el Castell Comtal. Acabarem la visita davant del mític Hôtel de la Cité, al cor de la ciutadella, on dinarem al seu restaurant gastronòmic anomenat La Barbacane i posseïdor d’una estrella Michelin gràcies a la bona feina del seu xef Jérôme Ryon.

Després de dinar, deixarem una estona lliure per passejar per la Cité i pair una mica el dinar abans de continuar viatge de tornada cap a casa. Arribarem als mateixos punts de recollida del primer dia al vespre

En aquest viatge...

 • Trobada pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • Guies locals a Toulouse i Carcassone
 • Visita, permisos i tràmits d’admissió a la casa Airbus de Toulouse
 • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
 • 2 nits a un hotel de 4 estrelles al centre de Toulouse.
 • Pensió Completa durant tot el viatge des de l’esmorzar a dalt de l’autocar del primer dia fins al dinar del darrer. Insistim en que dos dinars tindran lloc a restaurants amb una estrella Michelin.
 • Begudes incloses als àpats.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació. Preu: 40 € per persona

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I D’ASSISTÈNCIA AXA VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000 € ( cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

 • En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,
 • El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total del import del viatge

Documents de la pòlissa