El tenor Juan Diego Flórez és capaç de tocar els llimbs amb la seva veu elegant, lleugera, assolellada i de gran tècnica i musicalitat.

És per això que us proposem un recital únic d’un dels millors tenors dels nostres temps, us proposem tocar el cel amb les orelles i amb les mans, tot gaudint, abans del concert, d’una visita inoblidable a l’elegant basílica de Santa Maria del Mar on, els més atrevits, podran descobrir les belles terrasses d’aquesta església i les enormes extensions de mar, cel i paisatge urbà que s’obren des d’allà!

Gaudiu amb nosaltres d’una tarda de primavera plena d’emoció, música i alçada!

Itinerari

Santa Maria del Mar i Recital de Juan Diego Flórez
Dimarts, 17 d’abril

A les 17:00h de la tarda ens trobarem a la porta principal de la basílica de Santa Maria del Mar (Plaça de Santa Maria del Mar) on la nostra guia local ens estarà esperant per començar la descoberta d’una de les arquitectures més fascinants de la ciutat de Barcelona. Coneixerem plegats la història de la llegendària Catedral del Mar, el seu procés constructiu, la seva funció a l’època, les seves vicissituds i els seus simbolismes per acabar pujant a les seves impressionants terrasses des de les quals hom pot albirar la ciutat de Barcelona a vista d’ocell!
Posteriorment, seguirem el nostre agradable passeig a través del Born i fins al Palau de la Música Catalana tot descobrint la història d’un dels barris més antics de la ciutat.
Un cop arribem al Palau de la Música, vora les 19:00h de la tarda, encara podrem gaudir plegats d’un berenar dolç al Foyer del Palau de la Música abans d’ocupar les nostres localitats, a la platea mateixa de la Sala Gran i gaudir del recital.
Juan Diego Flórez és considerat un dels millors tenors del panorama actual. Elogiat pel mateix Plácido Domingo, s’ha convertit en poc temps i gràcies a la seva técnica i veu potent i dolça, en un dels millors tenors lírics de la història.
Un cop conclòs el concert, acomiadarem la vetllada amb una agradable copa de cava exclusiva per als membres del Club del Viatger al Foyer del Palau de la Música Catalana!

En aquest viatge...

  • Entrades assegurades de bona visibilitat i qualitat, situades a la platea del Palau de la Música Catalana per al recital de Juan Diego Flórez.
  • Visita guiada i temàtica per Barcelona
  • Accés exclusiu a les terrasses de la basílica de Santa Maria del Mar
  • Berenar dolç al Foyer del Palau de la Música Catalana
  • Copa de cava exclusiva per als membres del Club del Viatger
  • Guia acompanyant del Club del Viatger
  • Assegurança bàsica en viatges
  • El transport privat d’anada i tornada des del Maresme (es pot adquirir a un preu de 20€ per persona)
  • Les propines
  • Assegurança de cancel·lació