La ciutat dels magiars, fundadors de l’actual Hongria, sempre es mira als ulls. Buda esguarda Pest des del seu castell i Pest enlluerna a Buda amb la seva elegància. Entremig hi reposa solemne el Danubi. Considerada com una de les ciutats més belles d’Europa, Budapest encanta al visitant per la seva serena elegància i per la seva intensa cultura. Budapest és una ciutat vibrant, activa i dinàmica que ofereix al viatger curiós un mosaic de paisatges: des dels tranquils carrerons de Buda, fins a les elegants avingudes de Pest, la seva òpera històrica i la majestuosa Plaça dels Herois, els seus balnearis distingits i el formiguer humà dels seus carrers peatonals.
Convertida en la segona capital de l’Imperi Austrohongarès, Budapest ha estat seu de l’humanisme del renaixement i de l’eclosió de les arts, la música i la indústria a finals del segle XIX i principis del segle XX. Després de la llarga nit de la dictadura, ara Budapest ha tornat a il·luminar-se i a obrir-se a Europa.
El Club del Viatger us proposa una escapada de primavera a Budapest, un viatge musical a una de les ciutats on la música hi batega constantment. Gaudeix amb nosaltres del Festival d’Orquestra de Budapest i d’una magnífica interpretació de Lucia di Lammermor de Donizetti al Teatre Erkel. Endinsa’t a conèixer l’Òpera Estatal d’Hongria a través d’una exclusiva visita guiada i deixa’t reposar a un dels balnearis més reconeguts d’Europa, navega amb nosaltres a través del Danubi en un sopar de somni, passeja amb nosaltres els carrerons de la ciutat i descobrim en grup els secrets de Budapest!
Aquesta primavera, deixa’t encisar per la màgia de Budapest!

Itinerari

Barcelona – Budapest
Dissabte, 3 de març

Sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida i en direcció a l’Aeroport de Barcelona per volar cap a Budapest via una ciutat europea. Arribarem a Budapest a primera hora de la tarda.
Un cop recollides les maletes ens trobarem amb el nostre autocar privat i el nostre guia local qui ens acompanyaran a realitzar una agradable visita panoràmica de la ciutat en una de les hores més evocadores, la seva posta de sol!
A mitja tarda anirem cap al nostre hotel de 4* per tal de deixar les maletes i preparar-nos per l’òpera! Al vespre el nostre autocar privat ens conduirà fins al Teatre Erkel, amb una de les millors acústiques d’Europa, on podrem gaudir de l’òpera Lucia di Lammermor de Gaetano Donizetti! Un cop acabada l’òpera, tornarem al nostre hotel on soparem i ens hi allotjarem.

Budapest monumental i històric
Diumenge, 4 de març

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local per començar la visita de Budapest. Budapest és la capital d’Hongria i la ciutat més poblada del país, amb més d’un milió i mig d’habitants, és una de les ciutats més belles i monumentals del Danubi i d’Europa, no en va se la coneix amb el nom de la Perla del Danubi. Fundada per celtes fa més de mil anys, la ciutat fou conquerida pels magiars hongaresos a l’Edat Mitjana i s’erigí com un important centre intel·lectual i comercial durant el Renaixement. Ocupada pels turcs fou alliberada posteriorment per la dinastia Habsburg, la qual regnà a Àustria-Hongria fins al final de la Primera Guerra Mundial. Després de la Segona Guerra Mundial i fins el 1989 es convertí en capital de la República Popular d’Hongria, sota influència soviètica. A partir d’aleshores Hongria s’ha integrat al lliure mercat occidental i des de l’any 2004 és membre de la Unió Europea.
La nostra visita ens permetrà descobrir la història d’aquesta ciutat, conèixer els seus principals monuments i meravellar-nos amb la seva solemne i bella arquitectura, des de les petites cases elegants de Pest fins a les grans avingudes de Buda o els monumentals Parlament i Bastió dels Pescadors. Dinar a un restaurant local.
Havent dinat seguirem passejant per la ciutat abans de tornar al nostre hotel on tindrem temps de canviar-nos i preparar-nos per assistir al Budapest Festival Orchestra, el festival orquestral més important de la ciutat.
Després del concert tornarem a l’hotel on soparem lleugerament i ens hi allotjarem.

Budapest cultural i musical
Dilluns, 5 de març

Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local per iniciar la visita a peu i cultural de la ciutat de Budapest. La capital d’Hongria és un dels nuclis culturals més dinàmics del centre i l’est d’Europa. La Perla del Danubi va acollir durant la segona meitat del segle XIX i la primera meitat del segle XX a importants intel·lectuals, artistes i compositors, d’entre els quals en destaquen els músics Franz Liszt i Gustav Mahler, el Premi Nobel George de Hevesy o el poeta Attila József.
Visitarem els interiors de l’Òpera Estatal de Budapest, en restauració i tancada al públic. Una visita exclusiva per als membres del Club del Viatger que ens permetrà conèixer una de les cases d’òpera més boniques i interessants d’Europa. Passejarem pel barri jueu, tot coneixent la Sinagoga i coneixerem els edificis més emblemàtics de la ciutat de Buda. Dinar a un restaurant local.
Havent dinat ens traslladarem al balneari més famós i un dels més selectes de la ciutat, el Balneari de Széchenyi on podrem accedir i gaudir dels seus banys termals durant aproximadament una hora i mitja.
A la tarda tornarem cap a l’hotel per canviar-nos i preparar-nos pel sopar de comiat, un sopar molt especial a Budapest ja que el realitzarem a l’interior d’una embarcació que ens passejarà pel Danubi i des de la qual podrem gaudir de les belles vistes nocturnes de la ciutat. Al vaixell, a més, gaudirem d’un duel pianístic de gran qualitat entre dos magnífics intèrprets.
Havent sopat, tornarem a l’hotel on ens hi allotjarem.

 

Budapest – Szentendre - Barcelona
Dimarts, 6 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida amb les maletes i el nostre guia local i autocar privat cap a la pintoresca població de Szentendre. Aquesta població, fundada fa gairebé dos mil anys pels romans es caracteritza a dia d’avui per la seva ben conservada arquitectura barroca i els seus carrerons estrets i empedrats. És una vila reconeguda també pels seus artistes i les seves galeries d’art així com per la seva important població d’origen serbi des que, fa més de 300 anys, aquests emigressin a aquesta vila, convertint-la en un enclavament serbi fora les fronteres d’aquest país.
Coneixerem el poble de Szentendre i passejarem pels seus bells carrers. Posteriorment serà ja l’hora de traslladar-nos cap a l’Aeroport de Budapest per volar cap a Barcelona on, un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens recollirà i ens portarà als mateixos punts de trobada del primer dia.

En aquest viatge...

 • Berenar trobada prèvia al viatge
 • Un obsequi per habitació
 • Vols Barcelona – Budapest – Barcelona via una ciutat europea amb totes les taxes incloses
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant durant tota l’estada
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tota l’estada
 • Esmorzar diari
 • Pensió completa durant tot el viatge des del sopar del primer dia fins al dinar del darrer.
 • Begudes incloses durant el viatge (aigua i refresc o copa de vi)
 • Totes les visites especificades al programa
 • Entrada al Parlament de Budapest i a l’Òpera Estatal de Budapest
 • Entrades amb bona visibilitat per al concert del Budapest Festival Orchestra
 • Assegurança bàsica de viatge obligatòria
 • Un arbre per passatger plantat al Bosc del Club del Viatger, a Colòmbia, a la Selva de l’Orinoco
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança opcional de cancel·lació