Presentació Llargues Distàncies 2019 i 2020

Aquest any no podem esperar fins als mesos d’octubre o novembre per presentar-vos un petit tast del què seran els viatges de llarga distància 2020. Estem tan il·lusionats que fins hi tot tenim un viatge llarga distancia per aquest 2019, si, si,... ho heu sentit bé, aquest mateix any ja podreu gaudir d’un d’aquests viatges.

Volem retrobar-nos el restaurant Market, del carrer del Comte Borrell, 68 de Barcelona, concretament al Saló Portobello a les 17’30h. de la tarda. Com sempre, volem tenir un detall amb tots vosaltres i si us apunteu el dia d’aquesta presentació a algun d’aquests viatges, tindreu un 5% de descompte sobre el preu del viatge escollit.

Recordeu que és IMPRESCIDIBLE LA CONFIRMACIÓ, degut a que hi ha places limitades. Per confirmar la vostra assistència no dubteu a trucar-nos al 93 766 59 96  o bé enviar-nos un mail a info@clubdelviatger.cat

Itinerari

Presentació Llargues Distàncies
Dimarts, 30 de juliol

Volem trobar-nos amb tots vosaltres el restaurant Market, del carrer del Comte Borrell, 68 de Barcelona, concretament al Saló Portobello a les 17’30h. de la tarda. Com sempre, volem tenir un detall amb tots vosaltres i si us apunteu el dia d’aquesta presentació a algun d’aquests viatges, tindreu un 5% de descompte sobre el preu del viatge escollit.