Nova York, la Capital del món

Nova York  és una ciutat amb la força d’un país sencer. La ciutat dels gratacels ens obre un ventall inesgotable de possibilitats independentment des de l’òptica amb la qual ens la mirem: la potència econòmica de Wall Street i la borsa, les construccions arquitectòniques més modernes com el One World Observatory, la cultura musical dels espectacles de Brodway, el contrast cultural dels cinc barris que la componen, les influències religioses i culturals dels immigrants de tot el món o la majestuositat natural de Central Park.

 

La ciutat que “mai dorm” farà les delícies de tots els viatgers, ja siguin pels que la coneixeran per primera vegada o bé per aquells que ja l’han tastat i no n’han tingut prou.

 

Des del Club del Viatger hem preparat un viatge ideal per a tota mena de perfils, on intentarem conèixer els racons que converteixen a Nova York en un dels destins per excel·lència del turisme mundial.

 

Itinerari

Barcelona – Nova York
Dimecres, 10 d’abril

Trobada amb l’autocar del Club del Viatger als punts habituals de recollida. Posarem direcció a l’aeroport de Barcelona, on agafarem un còmode vol directe fins a Nova York.

Un cop hàgim aterrat, recollit les maletes i passat el pertinent control de duanes, ens trobarem amb el nostre guia que ens portarà directament a l’hotel on estarem allotjats durant tota la nostra estada.

Després de fer check-in al nostre hotel, deixarem les maletes a les habitacions i ens refrescarem una mica i ens retrobarem amb el nostre guia a la recepció de l’hotel. Amb forces renovades, començarem una agradable  caminada que ens portarà des de la zona central de Nova York fins al Rockefeller Center, una de les tantes icones de la ciutat i on pujarem amb ascensor fins al pis 67, a 260 m d’altitud, a l’anomenat Top of the Rock. Aquesta terrassa-mirador té unes amb vistes de 360° espectaculars de tot Manhattan, especialment de Central Park, que barrejades amb la posta de sol ens donaran la primera fotografia de pel·lícula del viatge.

Tornarem caminant cap al nostre hotel, i l’hora acordada ens trobarem per anar a sopar tots junts.

Midtown, Central Park & Musical a Broadway
Dijous, 11 d’abril

Esmorzar a l’hotel. Avui començarem la visita panoràmica de la zona centre de l’illa de Manhattan des del cor de Times Square, el Madison Square Garden mític recinte on juguen els New York Knicks de la NBA i on han actuat els artistes més reconeguts del panorama musical. Passarem per l’edifici de les Nacions Unides, el Crysler Building, l’Empire State, i la Grand Central Station on farem una aturada per visitar el seu interior on ens sorprendrà la seva majestuosa arquitectura. Seguirem la nostra ruta cap al nord de la ciutat tot passant per Columbus Circle, el Time Warner Center, el Lincoln Center i acabrem aquest recorregut a l’edifici Dakota on va viure i va ser assassinat John Lenon.

Aquesta darrera parada ens deixarà a una de les moltes entrades de l’autèntic pulmó verd de la ciutat: Central Park. Construït a finals de 1857, les seves 341 hectàrees ens donaran molt de joc per poder-hi fer una llarga passejada, aturant-nos a les zones més famoses en l’àmbit cinematogràfic i històric. Situats en mig d’un marc cinematogràfic incomparable, hem preparat un dinar a l’alçada, i us oferim un àpat sobre la verda gespa de Central Parc, on no faltarà de res per fer-nos sentir autèntics novaiorquesos per un dia.

Tornarem tot passejant fins a l’hotel. A l’hora convinguda, ens retrobarem a la recepció de l’hotel per prendre direcció cap a la zona dels teatres de Broadway, ja que aquest vespre assistirem a la representació d’unes de les mega produccions amb més èxit del 2018: Pretty Woman.

L’adaptació de Broadway de la oscaritzada pel·lícula, protagonitzada  a principis del anys 90 per Richard Gere i Julia Roberts, ha estat un autèntic èxit de taquillatge després de la seva estrena el 13 de març del 2018 gràcies a la música del compositor canadenc Bryan Adams i la escenografia de la directora de pel·lícules tan conegudes com Misión Imposible, Paula Wagner.

Un cop acabi l’espectacle, anirem tot junts a sopar. Allotjament al nostre hotel.

Baix Manhattan & 9/11 Memorial
Divendres, 12 d’abril

Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem fins a l’extrem sud de Manhattan, per tal de poder conèixer un dels símbols històrics més famosos del món: l’Estàtua de la Llibertat. A Battery Park prendrem el ferri que ens portarà a fer un passeig per la història i reviure les vistes i les sensacions que milions d’immigrants europeus sentien en arribar a Amèrica. A través del port de Nova York començaven una nova vida i eren saludats per l’Estàtua de la Llibertat, abans de desembarcar a l’Illa d’Ellis per passar les inspeccions mèdiques i sanitàries i poder entrar als Estats Units. Visitarem tots dos monuments i durant els trajectes en ferri gaudirem d’unes úniques i espectaculars vistes de Manhattan, Governors Island i el veí estat de Nova Jersey.

Un cop finalitzada aquesta visita ens posarem en marxa per conèixer la resta de la zona sud de l’illa aturant-nos al districte financer de Wall Street, passant també per dos dels barris amb més personalitat de la ciutat: Chelsea, on hi destaca el seu mercat central i les antigues vies de tren convertides actualment en avingudes plenes de gent i comerços, i el SoHo, antiga zona de  residència d’artistes i bohemis i convertida avui dia en zona de galeries d’art, boutiques exclusives i restaurants de luxe.

Dinarem a un cèntric restaurant i per acabar el nostre tour ens aturarem davant mateix del més nou i espectacular dels emblemes de la ciutat: el nou edifici del One World Trade Center, construït en el tristament famós Ground Zero i on abans de l’11 de setembre de 2001 hi havia les Torres Bessones.

Podrem passejar per l’impressionant Memorial i pujarem a dalt de tot de l’edifici del One World Trade Center des d’on no tan sols gaudirem d’unes vistes simplement espectaculars sinó que també ens emocionarem pensant en la història recent.

Retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.

Bronx, Queens & Brooklyn
Dissabte, 13 d’abril

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer tres dels barris que componen la geografia novaiorquesa: Bronx, Queens i Brooklyn. Primer anirem cap a Brooklyn, barri que ha jugat un paper molt important a la història de la ciutat i de la nació. Aquest és el lloc de naixement de molts grans de les arts, els esports, la ciència i l’economia i el nostre recorregut farà un repàs d’alguns d’ells a mesura que anirem passant pels llocs més emblemàtics i significatius de les seves nombroses subbarriades. El Bronx no sempre és un lloc bonic i glamurós però és profundament novaiorquès. És el gran barri al nord de la ciutat que també va ser fundat pels europeus l’any 1639 i que, va ser zona agrícola fins que van construir el tramvia a finals del segle XIX i el barri es va connectar a la resta de la ciutat i es va urbanitzar. Veurem l’estadi de baseball dels New York Yankees i un aspecte urbà radicalment oposat al de les riques avingudes de Manhattan. Seguidament ens dirigirem cap a Queens, seu de l’equip de beisbol dels Mets, així com del Centre Nacional de Tenis dels Estats Units els estudis Silvercup i el parc Flushing Meadows-Corona, on es va celebrar el 1964 la Fira Mundial de Nova York.

Dinarem a un típic restaurant local i seguirem la nosatra ruta fins al Centre d’Art Contemporani PS 1 al veïnat de Long Island City dedicat exclusivament a l’art contemporani, sent un dels referents mundials d’aquest tipus d’art. Per acabar el nostre tour de barris, arribarem a Brooklyn, on visitarem el barri dels jueus ortodoxos, la cultura afro-americana, i la hispana, una autèntica barreja cultural que ens donarà una bona mostra de la capacitat integradora que té Nova York. Acabarem l’estada a Brooklyn amb una inoblidable vista panoràmica del pont de Brooklyn, l’East River i Manhattan al fons, l’Skyline de Nova York ens robarà el cor.

Harlem & Missa Gospel
Diumenge, 14 d’abril

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al famós barri de Harlem. Fundat pels colons holandesos el 1658 i que fins a finals del segle XIX va ser una àrea agrícola i ramadera fins que es va construir un ferrocarril elevat que va comunicar el barri amb el centre de Nova York i va permetre que Harlem es convertís en un lloc de moda amb art, música i teatre durant els 30 anys següents. Durant la nostra visita, veurem les petjades que aquests anys de glòria van deixar a Harlem i la seva alegre vida de carrer que tantes vegades hem vist a les pel•lícules.

Durant aquest matí, assistirem a una típica missa de diumenge i podrem viure en primera persona una experiència única en veure cantar el Cor Gospel de l’església.

Dinarem a un típic restaurant local i seguirem la nostra visita.

Durant les dues primeres dècades del segle XX, Harlem va ser el centre de la florida d’una cultura afroamericana coneguda com el “renaixement de Harlem”. Va ser un temps de creacions artístiques com el jazz, espectacle que irònicament s’oferia majoritàriament a gent de raça blanca. Durant el nostre recorregut gaudirem de la magnífica arquitectura i els seus contrastos, passarem pel monument a Frederick Douglas, escriptor, editor i orador abolicionista nord-americà que va transformar i va ajudar a millorar la vida dels afroamericans als Estats Units. Passejarem pel carrer 125, un dels carrers més significatius del barri on Bill Clinton va instal·lar la seva oficina després de ser president dels EUA.

Retorn al nostre i a l’hora convinguda ens tornarem a trobar per anar fer el sopar de cloenda d’aquest inoblidable viatge.

Times Square
Dilluns, 15 d’abril

Esmorzar al nostre hotel. Avui disposarem del matí lliure per poder-lo dedicar acabar de visitar aquells indrets més carismàtics de Nova York o bé per anar a comprar aprofitant els grans descomptes que podrem trobar a moltes de les botigues que conformen la famosa 5a Avinguda. A l’hora convinguda, ens retrobarem amb el nostre guia i autocar i posarem direcció altra vegada cap a l’aeroport JFK de Nova York, on agafarem un vol directe que ens tornarà cap a Barcelona.

Barcelona
Dimarts, 16 d’abril

A primera hora del matí arribada a Barcelona, on ens esperarà l’autocar del Club del Viatger  que ens tornarà a deixar als mateixos punts de recollida del primer dia.

Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols directes d’anada i tornada amb la companyia aèria American Airlines i totes les taxes incloses
 • Guia local castellanoparlant durant tot el viatge
 • 5 nits d’allotjament a l’Hotel Grand Hyatt New York 4* o similar
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge
 • Tots els àpats durant el viatge (esmorzar, dinar i sopar)
 • Totes les visites i excursions descrites a l’itinerari
 • Visat obligatori als EEUU (ESTA)
 • Obsequi del Club del Viatger per habitació
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge
 • Les propines
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les begudes als àpats
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació

Documents de la pòlissa

Més detalls del viatge