L’Elbphilharmonie: la perla d’Hamburg

Hamburg brilla des de fa més de mil anys. Ajaguda a les boques del riu Elba és una de les ciutats més pròsperes i actives d’Europa! Ara, a més, comparteix orgullosa la seva música amb una de les millors i més reconegudes cases de concerts del món, la moderna i bella Elbphilharmonie.
És gairebé impossible accedir a aquest auditori degut a la dificultat de trobar-hi entrades, el Club del Viatger, però, us ofereix accedir-hi per escoltar un recital de luxe: la jove i reconeguda Julia Lezhneva, considerada la nova Cecilia Bartoli, amb un programa operístic que recorrerà algunes de les àries més belles de l’òpera clàssica! Una experiència del tot inoblidable! No ens conformem amb això i us proposem també assistir a l’Òpera d’Hamburg per escoltar música lírica del compositor més cèlebre d’aquesta ciutat, Johannes Brahms, amb un ballet que reprodueix les coreografies de George Balanchine, considerat el coreògraf més important del segle XX, sota la direcció del reconegut ballarí i director nordamericà John Neumeier!

Recorrerem també la ciutat d’Hamburg, coneixerem els seus secrets i el seu centre històric, navegarem pel seu port i aprofitarem per fer excursions a les veïnes ciutats de Lübeck, Schwerin i Wismar, tot absorvint l’essència del nord d’Alemanya i les ciutats hanseàtiques!

No et perdis aquesta escapada musical al cor de la música europea!

Itinerari

Barcelona - Hamburg
Dimarts, 14 d'abril

A l’hora acordada, sortida en autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar equipatges i sortir en vol directe cap a Hamburg. Un cop arribem ens trobarem amb el nostre guia local i autocar per dur a terme una breu visita panoràmica d’Hamburg de camí a l’hotel Hyperion de 4*, un hotel modern i agradable situat prop del centre històric. Un cop arribem a l’hotel tindrem temps de descansar abans de sortir de nou, al vespre, cap al gran escenari d’Hamburg, l’Elbphilharmonie, obra dels arquitectes suïssos Pierre de Meouron i Jacques Herzog. L’Elbphilharmonie s’ha convertit ja en una de les cases de concert més prestigioses del mon amb una de les millors acústiques existents. Gaudirem d’un bell recital de la reconeguda soprano Julia Lezhneva, considerada la nova Cecilia Bartoli de l’escena internacional. El seu recital recorrerà a través d’algunes de les àrees més boniques de l’òpera clàssica. Un magnífic concert que omplirà de belles melodies i de molta màgia aquest espectacular auditori! Un cop acabat el concert, ens traslladarem a l’hotel per sopar lleugerament i allotjament.

Schwerin i Wismar
Dimecres, 15 d'abril

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Wismar, una de les ciutats portuàries alemanyes més boniques i pintoresques. Wismar fou una important ciutat hanseàtica i ha format part tant de Dinamarca, com de Suècia i Alemanya, d’aquí el seu caràcter particular. Passejarem per la ciutat i dinarem a un restaurant local. El seu centre històric ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i destaca per la seva arquitectura gòtica del Bàltic. Havent dinat ens traslladarem cap a la ciutat de Schwerin. Schwerin va ser la capital del Ducat de Mecklenburg i destaca sobretot pel seu castell gòtic-renaixentista construït durant el s. XVI. Visitarem el Palau de Schwerin i gaudirem dels seus jardins fins a mitja tarda que emprendrem de nou el camí de retorn a Hamburg. Un cop arribem a Hamburg, després d’un dia llarg i intens, soparem i ens allotjarem al nostre hotel

Lübeck
Dijous, 16 d'abril

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a la ciutat de Lübeck, ciutat fundadora de la Lliga Hanseàtica. El seu centre històric i medieval ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Per la seva riquesa, Lübeck es convertí ja des del Renaixement en un important nucli cultural. La seva arquitectura ens parla d’una pròspera ciutat que fou destacable tant en el camp de la música, com de l’art i la cultura. Realitzarem una panoràmica i visita a peu de la ciutat de Lübeck i posteriorment dinarem en un agradable restaurant local. A la tarda disposarem de temps per fer una passejada i gaudir del seu ambient abans de tornar cap a Hamburg. Un cop arribem a Hamburg anirem a sopar al magnífic restaurant Parlament, situat a l’històric edifici del Parlament de la ciutat, considerat el restaurant més bonic i emblemàtic de la ciutat. Havent sopat tornarem cap al nostre hotel.

Hamburg Ballet Brahms - Balanchie a la Staatsoper
Divendres, 17 d'abril

Esmorzar a l’hotel i visita completa de la ciutat d’Hamburg. Començarem el dia amb una primera visita panoràmica d’Hamburg per tal de conèixer la seva historia i el seu desenvolupament arquitectònic al llarg dels segles, a més de poder veure alguns dels seus principals edificis i monuments com són la reconeguda avinguda Jungfernstieg, a la vora del llac d’Hamburg, el centre històric, la plaça de l’Ajuntament i els seus canals. Abans de dinar i un cop acabada la visita panoràmica dedicarem una estona a conèixer el Museu Miniatur Wunderland, una magnifica exposició de trens en miniatura, a escala HO (1:87) que, essent la més gran del món, ens fa un recorregut fascinant pel món ferroviari d’Alemanya, els Alps, Escandinàvia i els Estats Units.
Dinarem al restaurant Fischmarkt a base de peix fresc i local. A la tarda continuarem la nostra visita a Hamburg fent un passeig pel centre històric tot coneixent, entre d’altres, l’església de Sant Miquel, construïda entre 1647 i 1669 i dissenyada per Peter Marquardt i Christoph Crinus, convertint-se en l’església barroca més important del nord d’Alemanya i la principal església protestant d’Hamburg, la qual compta amb cinc monumentals orgues, un d’ells dedicat a Carl Philipp Emmanuel Bach. A mitja tarda ens traslladarem a l’hotel per preparar-nos per assistir al ballat Brahms/Balanchine a la Òpera d’Hamburg. Abans de sortir a l’opera, l’hotel ens oferirà un refrigeri com sopar lleuger. Johannes Brahms és considerat un dels compositors més importants de la història de la música i del romanticisme, originari d’Hamburg el ballet que anirem a veure recrea coreogràficament algunes de les composicions d’aquest important compositor. Les coreografies parteixen de l’estil i l’escola que va crear Georges Balanchine, considerat el coreògraf més important del segle XX i sota la direcció del reconegut coreògraf i ballarí nord-americà John Neumeier. El ballet compta amb la música en directe en la qual els solistes interpretaran les àries, lieds i música lírica més important del compositor alemany. Haurem acomiadat la darrera nit a Hamburg amb un magnífic ballet, ara serà̀ el moment de tornar cap a l’hotel i allotjament

El port d'Hamburg - Barcelona
Dissabte, 18 d'abril

Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí encara per seguir gaudint de la ciutat d’Hamburg, avui però anirem directament al Port d’Hamburg per embarcar en un vaixell que ens oferirà una navegació pel port més important d’Europa tot observant els grans bucs que arriben a la ciutat, la logística del port i unes magnífiques vistes marítimes a la Elbphilharmonie. Després de la passejada en vaixell farem un mos en algun dels múltiples espais gastronòmics del port, de forma improvisada i posteriorment ens traslladarem en autocar a l’aeroport d’Hamburg per tornar en vol directe a Barcelona. Un cop arribem a Barcelona, l’autocar del Club del Viatger ens portarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Sopar previ al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant i local del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats
 • Vols directes Barcelona – Hamburg – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos
 • Facturació d’una maleta de 20 Kg per persona + 1 de cabina de fins a 8 Kg per persona
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari
 • 4 nits d’allotjament a l’hotel Hyperion Hamburg de 4 estrelles
 • Autocar privat durant tot el viatge
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge des del sopar del primer dia fins al dinar del darrer amb les begudes incloses
 • Visita al Palau de Schwerin
 • Visita al museu Miniatur Wunderland
 • Entrades per al recital de Julia Lezhneva a la Elbphilharmonie d’Hamburg
 • Entrades de bona categoria per al ballet Brahms/Balanchine a la Staatsoper d’Hamburg
 • Assegurança obligatòria d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificats a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • L’assegurança opcional de cancel•lació que poden adquirir a un preu de 60€

Més detalls del viatge

 • La moneda d’Alemanya és l’euro
 • A Hamburg no hi ha diferencia horària
 • El temps és variat per la qual cosa recomanem portar paraigües o capelina
 • Temperatures diürnes d’entre 5 i 12ºC i nocturnes d’entre 5 i 2ºC
 • Recomanem portar calçat còmode per les passejades a peu per la ciutat.