La Garrotxa, vista d’ocell

El Club del Viatger us proposa una escapada a la Garrotxa on viurem experiències meravelloses com la de volar en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa on contemplarem l’espectacular paisatge a vista d’ocell, una activitat màgica que ben segur serà una autèntica aventura pels amants de la natura i l’esperit aventurer.

Aquest territori abrupte, marcat pel seu passat volcànic, ha donat lloc a una gastronomia extraordinària, la cuina volcànica, basada en productes de la terra. A més a més, alberga bellíssims poblets com Besalú, Santa Pau o Olot, que amb el seu senyorial nucli històric, ens invitarà a conèixer la seva arquitectura modernista. Tanmateix, aquí hi trobarem el millor exponent de paisatge volcànic de la península, el qual ens brinda un paisatge exuberant i encisador de rouredes, alzinars i fagedes, fet que no ens volem perdre convidant-vos a gaudir de la natura amb un passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà.

Ens acompanyeu?

Itinerari

Santa Pau – Fageda d’en Jordà – Besalú
Dimecres, 18 d’octubre

Sortida en autocar, des dels diferents punts de recollida acordats, per començar el nostre camí cap a Santa Pau, per gaudir d’un dels centres històrics més bells i millor conservats de la zona. Realitzarem un agradable passeig fins a arribar al magnífic mirador i continuarem pels diferents carrers empedrats que ens portaran fins a la plaça Major amb les seves arcades i l’església de Santa Maria de fons.

Seguirem en ruta cap a la Fageda d’en Jordà, una excepcional fageda on mitjançant un agradable passeig en carruatges, podrem copsar la bellesa d’aquest entorn únic.

A continuació, ens dirigirem cap a Besalú on dinarem al restaurant El Pont Vell i, havent dinat, iniciarem una visita guiada d’aquest poblet medieval, considerat un dels més bonics de Catalunya. Passejarem pel nucli antic tot veient el seu pont fortificat, tot un símbol a la ciutat, els seus edificis romànics, el barri jueu amb les restes de l’antiga sinagoga i els inigualables banys jueus, únics a tota la península.

Cap al vespre, ens traslladarem a la Vall d’en Bas on passarem la nit. Soparem i ens allotjarem a l’hotel.

Sobrevol del Parc Natural de la Garrotxa en Globo
Dijous, 19 d’octubre

Sortirem ben d’hora al matí per viure l’experiència de volar en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa.

Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és flotar en l’aire, en calma i en silenci per sentir la llibertat absoluta, la serenitat i l’esperit aventurer mentre contemplem el paisatge a vista d’ocell amb una panoràmica de 360º amb els Pirineus al fons i els volcans sota els nostres peus.

Començarem amb un petit esmorzar mentre observem com es preparen els globus i s’inflen les majestuoses veles de colors. Després d’enlairar-nos, el vent ens marcarà el rumb mentre fem fotografies aèries i immortalitzem l’experiència. A bord, brindarem amb cava i tastarem una coca de llardons mentre contemplem el paisatge.

Una vegada estiguem a terra, retornarem en vehicles fins a les instal·lacions, on podrem compartir sensacions i experiències viscudes tot fent un complet i extraordinari dinar de pagès amb productes locals.

A continuació anirem a Olot, la capital de la comarca per conèixer el seu patrimoni modernista tot realitzant un passeig pel centre de la ciutat. El modernisme va tenir una forta influència sobre l’arquitectura urbana a finals del segle XIX i principis de segle XX. Al llarg de la visita veurem els exteriors d’alguns dels edificis més importants de la ciutat, tals com, la façana de la casa Solà Morales projectada per Domènech i Montaner, la casa Gaietà Vila, un dels edificis més admirats a la ciutat o la casa Masramon, obra de l’arquitecte Rafel Masó. Dinarem en un restaurant local.

Finalitzada la visita, retornarem als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Autocar privat per al nostre grup.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • Esmorzar pícnic.
 • 1 nit d’allotjament a l’Hotel Vall de Bas 4* o similar.
 • Totes les visites citades a l’itinerari.
 • Passeig en globus aerostàtic pel Parc Natural de la Garrotxa.
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer dia amb begudes incloses.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines
 • L’assegurança opcional d’anul•lació. Preu 55 € per persona.