Escapada operística a ” La Flauta Màgica” de W.A. Mozart

Amb l’elecció de “La Flauta Màgica” de Wolfgang Amadeus Mozart, el Club del Viatger torna a la magnífica i mil·lenària Pedrera Romana de St. Margarethen que tan bons records ens ha deixat cada vegada que hi hem anat i una vegada més estem convençuts que tornarà a aixecar passions a tots els participants del viatge. Aquesta pedrera és  un dels escenaris naturals més desconeguts però alhora més fascinants del panorama operístic europeu i estem ben segurs que no decebrà.

Hem volgut tornar a allotjar-nos a Bratislava perquè aquesta ciutat, sempre a l’ombra de la seva veïna Viena, mereix ser visitada ja que encarna com poques altres ciutats, les ganes d’europeitzar-se i modernitzar-se després de molts anys d’influència soviètica.  Una bonica excursió des de Bratislava ens portarà a conèixer la interessant i poc coneguda regió dels Petits Càrpats on visitarem el castell de Cerveny Kamen, gaudirem dels seus boscos i vinyes i tastarem els seus vins.

A la regió del Burgenland, un dels “Länder” austríacs, veurem les planúries, les vinyes i el llac de Neusiedlersee que formen una de les zones més interessants d’Àustria i on tastarem alguns dels vins del país que es produeixen gràcies a que és la regió amb més hores de sol de tot Àustria.

Deixeu-vos fascinar i sorprendre!!

Itinerari

Barcelona - Viena - Bratislava
Dimecres, 24 de juliol 2019

Molt aviat al matí, sortida en autocar des dels diferents punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar  maletes i prendre el vol de la companyia Vueling Airlines a les 07,45h directe a Viena on arribarem a les 10,15h. Després de recollir maletes, l’autocar que ens estarà esperant ens portarà  a dinar al restaurant “zum Goldenen Anker”, situat al poble de Hainsburg a uns 25 minuts de l’aeroport per després creuar la frontera amb Eslovàquia fins la seva capital, Bratislava, on ens allotjarem les dues properes nits a l’hotel Lindner Gallery Central de 4 estrelles. A l’arribada i després de deixar les coses a les nostres habitacions, una guia castellanoparlant ens estarà esperant a la recepció i ens portarà a fer una interessant visita en autocar i a peu de Bratislava, una ciutat de 450.000 habitants que es troba en un triangle de 3 països (Eslovàquia, Àustria i Hongria) i que està travessada pel riu Danubi.

Passejarem per la ciutat antiga, plena de cases renaixentistes i palauets barrocs i veurem la Universitat, la famosa Porta de Miquel i la cosmopolita Plaça Major amb l’Ajuntament, la Font de Maximilià, cafès modernistes i molt d’ambient i alegria de viure.  De bon segur que quedarem encisats amb l’ambient estiuenc i alegre de Bratislava.

A les 19,00h anirem cap a l’església de les Clarisses on gaudirem d’un concert privat de música clàssica a càrrec del Quartet de Corda “Slovak Quarteto” amb peces de Mozart i Dvorak.

Acabat el concert, ens acostarem al riu Danubi per sopar al restaurant Al Faro i després retornar a l’hotel a descansar d’aquest llarg dia.

Eisenstadt - Rust - Òpera "La Flauta Màgica"
Dijous, 25 juliol 2019

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar per creuar la frontera amb Àustria a través de boniques carreteres secundàries. El nostre itinerari ens portarà a visitar la ciutat d’Eisenstadt, capital del Land de Burgenland on visitarem el Palau Esterházy, un dels més bonics palaus barrocs d’Àustria i que va ser construït a finals del segle XIII per passar a mans de la família Esterházy l’any 1622.

Acabada la visita, anirem al dinar al restaurant Henrici, situat just davant del Palau.  Per la tarda, farem un recorregut panoràmic a prop del llac de Neusiedlersee i veurem les extensions de vinyes i els pobles de pagès que donen caràcter a aquesta regió.  Cap a les 17,30h, anirem a visitar un productor de vi al preciós poble de Rust, on passejarem una estona pels seus carrerons i plaça i farem un tast dels seus millors vins i un deliciós pica pica típic de la zona que ens servirà de berenar-sopar abans d’anar a veure l’òpera “La Flauta Màgica”.  Aproximadament a les 19,15h arribarem a la Pedrera Romana de St. Margarethen on tenim reservats els nostres seients numerats per gaudir a partir de les 20,30h d’aquesta magnífica obra de W.A. Mozart.

La posta en escena amb la pedrera romana com a fons i l’entusiasmat públic ens emocionaran i farà que tot plegat sigui un espectacle pels sentits que no oblidarem i que tindrà una durada d’unes 3 ½ hores amb una mitja part inclosa.  Acabada la representació, tornarem en autocar a Bratislava. El trajecte durarà uns 50 minuts

Els Petits Càrpats
Divendres, 26 de juliol 2019

Esmorzar i sortida en autocar en direcció nord-est cap als Petits Càrpats, una regió situada a uns 50 km de Bratislava i on es troben gran quantitat de vinyes i productors de vi amb una tradició vinatera que es remunta a l’època dels Celtes i dels Romans.  La nostra excursió ens portarà a conèixer els poblets de Pezinok, Modra i Castá.

Elevat sobre un turó al costat d’aquest darrer poble, es troba el que va ser un dia castell reial, el castell Cerveny Kamen, antigament anomenat “Pedra Vermella”.  Aquest castell ha sigut ampliat i modificat varies vegades al llarg dels anys i al segle XIII va formar part de la línia fronterera defensiva que anava des de Bratislava fins a Zilina i que protegia l’antic Regne d’Hongria.  La nostra visita ens permetrà conèixer un seguit d’habitacions ricament moblades i interessants col.leccions d’objectes de l’època. Acabada la visita anirem al poble de Modra on dinarem al restaurant Elesko.  A la tarda visitarem un productor de vi.  Farem una passejada per les vinyes, coneixerem el procés de producció i el celler i farem un tast dels seus vins.  Acabada la visita, tornarem cap a l’hotel a Bratislava i al vespre anirem a sopar a l’espectacular restaurant Ufo.  Retorn a l’hotel per descansar.

Bratislava - Barcelona
Dissabte, 27 de juliol 2019

Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar fins a la fortalesa de Devin, situada sobre un turó de 212 m d’alçada en el lloc on es troben els rius Danubi i Morava i amb unes espectaculars vistes.  Visitarem le ruïnes que van quedar després de que a l’any 1809 les tropes de Napoleon la destruïssin casi totalment.

Després de la visita, tornarem a Bratislava per dinar al restaurant Korzo.  Després del dinar, farem els 62 Km que ens separaran de l’aeroport de Viena per sortir a les 17,15h en vol de la companyia Vueling Airlines directe a Barcelona on arribarem a les 19,45h. Recollida d’equipatges i trasllat en l’autocar del Club del Viatger cap als mateixos punts de recollida. Fi del viatge

En aquest viatge...

 • Pica-pica per explicar detalladament el viatge i donar orientacions i consells interessants als participants però, sobre tot, per fer la primera trobada de companys de viatge.
 • Vols directes Barcelona-Viena-Barcelona de la companyía Vueling Airlines en classe Turista amb totes les taxes i impostos aeris. Atenció: el vol de tornada de Viena a Barcelona, encara que té un número de vol de Vueling, estarà operat per la companyia Anisec, subcontractada per Vueling.
 • Facturació d’una única peça d’equipatge per persona de màxim 23 Kg. per persona
 • Possibilitat de portar una bossa de ma a bord de l’avió de com a màxim 8 Kg.
 • Entrada amb seient numerat per l’òpera “La Flauta Màgica” a la Pedrera Romana de St. Margarethen (entrades de categoria Kat. II), equivalents a una categoria mitja).
 • Concert privat del Quartet de Corda “Slovak Quarteto”
 • Autocar privat pel nostre grup durant tot el viatge
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant per totes les visites exposades a l’itinerari
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona en autocar privat (anada i tornada) des dels diversos punts de recollida acordats.
 • 3 Nits a l’hotel Lindner Gallery Central de 4 estrelles a Bratislava.
 • Esmorzar tipus bufet cada dia
 • Pensió completa durant tot el viatge tal i com es detalla a l’itinerari, des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer. El berenar-sopar del dijous serà força aviat, abans d’anar a l’òpera i consistirà en un divertit tast de vins austríacs amb pica pica a la regió del Burgenland.
 • Una copa de vi o cervesa, aigua i cafè a tots els àpats.
 • Totes les visites especificades en el programa amb les entrades corresponents
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia AXA Winterthur
 • 1 petit obsequi del CLUB DEL VIATGER per cada habitació.
 • Tots els serveis no especificats a l’itinerari.
 • Assegurança d’anulació del viatge que es pot adquirir de forma opcional al CLUB DEL VIATGER.

Més detalls del viatge

 • L’itinerari podria patir modificacions en el seu ordre per raons d’última hora o per canvis en els horaris dels vols. Tots els horaris seran subjectes a confirmació en data propera al viatge.
 • Els restaurants indicats a l’itinerari són els previstos a l’hora de fer el catàleg i s’hauran de reconfirmar més endavant.  En cas d’haver-se de canviar, els nous restaurants seran similars als proposats.
 • Per aquest viatge es necessita el D.N.I. vigent.
 • Ni a Àustria ni a Eslovàquia hi ha diferència horària vers Catalunya.
 • La moneda utilitzada a Eslovàquia i a Àustria és l’Euro.
 • La climatologia de la regió que visitarem pot ser força calorosa durant el dia i refresca una mica a les nits. Podem tenir unes temperatures aproximades de 28ºC – 30ºC de dia i de 16 – 18ºC de nit.
 • És recomanable portar un petit paraigües i una jaqueta lleugera o jersei.
 • És molt recomanable portar una capelina de plàstic pel vespre de la representació operística que serà molt útil en cas de pluja

Web del restaurant Goldeneranker on dinarem
Web del restaurant Sassy Al faro on soparem
Web del nostre hotel Lindner de Bratislava
Web del restaurant Henrici on dinarem
Web de la Pedrera Romana de St. Margarethen
Web del Castell de Cerveny Kamen
Web del restaurant  Elesko on dinarem
Web del restaurant Redmonkeygroup on soparem
Web del restaurant Krozo on dinarem