El Club del Viatger us proposa un viatge molt especial a l’Scala de Milà per assistir al Teatro alla Scala

Anirem al probablement el teatre més famós i prestigiós del món l’Scala de Milà per gaudir de l’òpera Aida de Giuseppe Verdi.
Us proposem una escapada operística al temple i vaticà de l’òpera a més d’un atractiu recorregut per la Llombardia que ens portarà fins a la ciutat de Cremona i la visita dels seus tallers de Luthiers, considerats Patrimoni de la Humanitat, a la petita vila de Busseto i a Sant’Agata, realitzant així la Ruta Verdi i acomiadant el viatge amb la visita de la imponent i bella Vil·la Reial de Monza i els seus jardins.
El viatger Charles Burney visità per primera vegada Milà vora el 1773 i quedà impressionat no només per la mida d’aquesta bullent metròpolis als peus dels Alps sinó també per la diversitat, qualitat, riquesa i varietat de la seva música.
Milà és la segona ciutat més important d’Itàlia i la primera aglomeració de població del país. La capital de la Llombardia ha estat des de fa segles un dels pols culturals i econòmics més importants d’Itàlia.
Ciutat dominada pels Bisbes Visconti, seu del Ducat de Milà i residència de la familia Sforza, ha caigut sota domini espanyol, francés i austríac al llarg de la seva història.
Ciutat rebel, que al segle XIX es revoltà vàries vegades reivindicant l’autonomia i la identitat de la seva regió, finalment ha esdevingut un dels caps més visibles del desenvolupament d’Itàlia durant els segles XIX i XX.
Un viatge únic, carregat de màgia, història i música, tot gaudint d’una ciutat que ha estat un dels pols culturals més importants d’Itàlia i una meca musical a nivell europeu!
Un viatge pensat pels bons amants de la música, del glamour, del luxe i bon gust, en tots els sentits  !!

 

 

Itinerari

Barcelona – Milà
Dilluns, 7 de maig

Sortida en autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol directe a Milà.
Un cop arribem a Milà el nostre autocar privat i guia local ens donaran la benvinguda i ens traslladarà a la capital de la Llombardia, Milà, per fer una primera visita panoràmica de la ciutat i trasladar-nos, posteriorment, al nostre hotel de 4 estrelles al centre de la ciutat.
Sopar a l’hotel i després de sopar, podrem realitzar encara, amb el guia acompanyant, una passejada nocturna per la ciutat.

Ruta per Milà i Teatro Alla Scala
Dimarts, 8 de maig

Visita guiada de la ciutat. En primer lloc ens aproparem a peu al Duomo de Milà, la catedral de la ciutat, d’estil gòtic és la catedral gòtica més gran del món, situada a la plaça principal de la ciutat, aprofitarem també per conèixer el seu museu, innaugurat el 1953 el qual conté una importantíssima col·lecció d’obra pictòrica i escultòrica.
Després de la visita al Duomo, conèixerem la Galleria Vittorio Emmanuele II, essent aquesta la casa de compres més antiga del món. Aquest atractiu espai es dedica a la memoria del primer rei del Regne d’Itàlia i fou construida per Giuseppe Mengoni entre 1865 i 1877.
Dinarem en un restaurant local i després de dinar us proposarem un passeig per la ciutat, tot aprofitant per fer algunes compres o prendre algun cafè.
Al vespre realitzarem un exclusiu apperitivo per al nostre grup a l’històric Caffè Camparino situat dins la Galleria Vittorio Emmanuele. Un dels millors cafès milanesos i que fou fundat pel primer milanès nascut a la Galleria, Davide Campari, membre de la familia Campari, la qual tenia un altre restaurant davant del Caffè Camparino, freqüentat per importants compositors tals com Verdi i Puccini. Posteriorment, ens traslladarem al Teatro alla Scala de Milà per gaudir de la interpretació d’Aida de Giuseppe Verdi, una de les seves obres més monumentals i famoses.
Un cop acabada l’òpera, vora les 23:00h, des del Club del Viatger us procuparem encara el sopar abans d’allotjar-nos de nou a l’hotel. Els sopars després de l’Scala són típics als restaurants propers a l’òpera, de ben segur compartirem espai amb d’altres amans de la música en un agradable ambient nocturn milanès! Trasllat i allotjament a l’hotel.

Ruta Verdi: Cremona i Busseto
Dimecres, 9 de maig

Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem la ciutat de Cremona, a la Llombardia, on ens hi dirigirem amb el nostre autocar privat. Cremona, té una llarga història, important ja en temps de l’Imperi Romà, la ciutat fou conquerida pel rei llombard Agilulf i durant l’Edat Mitjana i el Renaixement la ciutat prengué importància en el comerç i per la seva artesania. De fet, aquesta ciutat és especialment important pels nombrosos i distingits tallers de luthiers. A partir del segle XVI la ciutat va començar a destacar pels seus artesans d’instruments, algunes de les seves famílies, com els Amati o els seus deixebles, els Stradivari, a és dels Guarneri, han fabricat els millors violins de la història. A dia d’avui aquests espais són considerats Patrimoni de la Humanitat.
Al Museo del Violino podrem gaudir d’un concert exclusiu per al Club del Viatger de la mà de músics professionals que interpretaran per a nosaltres diversos violins històrics i Stradivarius! Una experiencia única i poética!
A l’hora de dinar ens aproparem a la “Salsamenteria Storica e Verdiana Baratta” a la veïna ciutat de Busetto on podrem gaudir d’un tradicional “aperitivo rinforzato”, un dinar tradicional a base d’embotits casolans, productes locals i formatge parmesà a més de deliciosos pastissos. Aquest indret extraordinari i d’ambient casolà ens transportarà a una atmòsfera màgica, amb música de verdi de fons i alguns objectes originals del mateix compositor com és el cas del seu piano!
Havent dinat ens traslladarem a la bonica casa de Verdi, a Sant’Agata, un petit poble ple d’encant que conserva encara els mateixos escenaris que serviren a Verdi d’inspiració per a les seves obres i música.
A mitja tarda tornarem cap a Milà on hi arribarem al vespre per sopar i allotjar-nos al nostre hotel.

Vil·la de Monza - Barcelona
Dijous, 10 de maig

Esmorzar a l’hotel. Aprofitarem el matí per fer una darrera exursió a la Llombardia, tot visitant la població de Monza, on s’hi troba la Villa Reale, un elegant palau alçat en estil neoclàssic que serví de residencia per a la familia reial austríaca i que més endavant seguí essent residencia reial en temps de Napoleó i de la dinastia Savoia. D’aquest palau en detaca especialmente el seu jardí, un dels parcs tancats més grans d’Europa. Un cop visitat el palau i els jardins anirem a dinar.
Dinarem en ruta a base d’un variat apperitivo italià que ens acomiadarà d’Itàlia amb els millors productes regionals per traslladar-nos cap a l’aeroport i agafar el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona on l’autocar del Club del Viatger ens tornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

 

En aquest viatge...

 • Sopar previ al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, la Selva, Barcelona i Vallès
 • Vols directes Barcelona – Milà – Barcelona amb totes les seves taxes i impostos
 • Facturació d’una maleta de 20 Kg per persona i maleta de mà de fins a 8 Kg
 • Totes les visites i entrades especificades segons l’itinerari
 • 3 nits d’allotjament a un bon hotel de Milà situat al centre
 • Autocar privat durant tot el viatge
 • Guia local a Milà, Cremona, Busseto i Monza
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge
 • Begudes incloses en tot el viatge
 • Entrades a la Biblioteca Ambrosiana
 • Entrades per visitar la Casa de Verdi
 • Entrades per veure els tallers de Luthiers de Cremona, Patrimoni de la Humanitat
 • Concert exclusiu per al Club del Viatger al Museo del Violino de Cremona
 • Entrades en bona categoria a la Scala de Milà
 • Qualsevol servei no especificats a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • L’assegurança opcional de cancel·lació que poden adquirir a un preu de 35€