Escapada Gastronòmica a Euskadi

Des del Club del Viatger us proposem una escapada gastronòmica a Euskadi, coneguda també amb el nom de País Basc. Situat al Nord de la península Ibèrica i banyat pel mar cantàbric, la forta personalitat que caracteritza el País Basc va de bracet amb l’oferta cultural, natural i gastronòmica que ofereix.

És per això que us convidem a fer un petit tast dels millors restaurants Michelin de la zona. Anirem al Restaurant Arzak de Donostia, un dels grans temples gastronòmics d’Europa guardonat amb 3 estrelles Michelin, i descobrirem una nova promesa a Hondarribia, el Restaurant Alameda, guardonat amb 1 estrella Michelin.

Ens acompanyes a visitar Euskadi d’una manera especial on no faltara la bona gastronomía ni el bon ví?

Itinerari

Inici del viatge, direcció cap a Bilbao.
Dimarts, 6 de juny

A les 09:30 h sortida en vol de Vueling Airlines cap a Bilbao on aterrarem a les 10:45 h i on ens estarà esperant un autocar per portar-nos a Donostia a través de bonics i verds paisatges.  A les 13:30 h tenim taula reservada al Restaurant Arzak de Donostia, on gaudirem d’un extraordinari menú gastronòmic de degustació acompanyat d’una selecció de vins blanc i negre del seu sommelier.

Acabat el dinar, ens traslladarem en autocar cap al centre de Donostia on ens allotjarem aquesta nit en un hotel de 4 estrelles. Vespre lliure que podem aprofitar per passejar pel “Casco Viejo” i veure l’ambient nocturn mentre potser encara tastem un parell de pintxos.

En acabat, ens traslladarem cap al nostre hotel per descansar.

La Concha, Hondarribia i dinar gastronòmic
Dimecres, 7 de juny

Després de l’esmorzar bufet a l’hotel, farem una bona passejada pel passeig de la Concha i pel centre de la ciutat. A mig matí, anirem en autocar cap a Hondarribia on farem una nova passejada pel seu pintoresc centre i dinarem a base d’un extraordinari menú gastronòmic de degustació i maridatge de vins al restaurant Alameda dels tres germans Txapartegui, amb 1 estrella Michelin i una de les grans promeses gastronòmiques d’Euskadi.

Acabat el dinar anirem cap a l’aeroport situat a menys de 2 km i a les 18:10 h sortirem en vol de Vueling Airlines cap a Barcelona on aterrarem a les 19:15 h.  A l’arribada al Prat, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

Fi del viatge.

En aquest viatge...

  • Trasllats a/de l’aeroport de Barcelona només des del Maresme, Vallès Oriental i Occidental i Barcelona ciutat. Altres llocs de recollida sota petició i amb un petit suplement a consultar.
  • Autocar privat pel nostre grup durant tota l’estada a Euskadi.
  • Guia acompanyant del Club del Viatger (Toni Corral).
  • Dinar gastronòmic al Restaurant Arzak de San Sebastian acompanyat de vi blanc i negre seleccionat pel seu sommelier (3 estrelles Michelin).
  • Dinar gastronòmic al Restaurant Alameda d’Hondarribia amb maridatge de vins (1 estrella Michelin).
  • Allotjament i desdejuni bufet en un hotel de 4 estrelles a Donostia.
  • Els vols de Barcelona a Bilbao i de San Sebastian a Barcelona que es reservaran el dia en que es reservi en ferm aquest viatge i es pagaran al preu que la companyia marqui aquell dia. Es recomana reservar com més aviat millor per poder evitar una pujada de la tarifa
  • El sopar del dimarts 6 de juny.
  • L’assegurança de cancel.lació. Preu: 45 € per persona.

Documents de la pòlissa