Escapada al Caire

Visita el Caire amb el Club del Viatger!

L’antic Egipte, una de les civilitzacions més avançades, amb més èxit i duradores de la història, que es va mantenir durant quasi 3.000 anys i va crear un cultura rica en molts aspectes, en l’art, l’arquitectura, els mètodes funeraris, en la medicina i en l’escriptura, que encara avui ens fascina i són raó d’estudi constant.

Incitem una altra vegada la passió per la terra dels faraons! Per a qui ja hagin vist Egipte, però volen reviure part de l’apassionant història, us recomanem aquesta escapada de cinc dies, per a recórrer els grans Museus del Caire amb nosaltres: del 26 al 30 d’octubre.

El Club del Viatger us proposa un viatge per a descobrir aquesta civilització. Ens deixarem sorprendre per als tresors guardats en el museu Egipci del Caire (inaugurat en 1902), recorrerem el Museu Nacional de la Civilització Egípcia (inaugurat en 2021) amb les seves mòmies reals, i per última, visitarem el museu arqueològic més gran del món: el nou Gran Museu d’Egipte (la seva inauguració està previst per a gener 2023).

A més ens esperen les espectaculars piràmides de Gizeh i el famós mercat Khan el-Khalili!

Itinerari

Barcelona – El Caire
Dijous, 26 d’octubre

Sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida acordats cap a l’aeroport de Barcelona per volar a El Caire. Un cop arribem, el nostre guia local i autocar privat ens vindran a buscar i ens acompanyaran al nostre hotel de 5 estrelles al centre de la ciutat, per allotjar-nos durant quatre nits.

Sopar lleuger i allotjament.

Menfis – Gizeh – Piràmides de Keops – Kefren i Mic
Divendres, 27 d’octubre

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Menfis, capital de l’Imperi Antic, només queden alguns vestigis com l’estàtua de pedra calcària de Ramses II tombat, l’esfinx d’alabastre i la necròpolis de Sakkara, la més gran d’Egipte, on trobarem la Piràmide esglaonada, la primera construcció de pedra del món.

Dinar en un restaurant local. Seguirem fins a Gizeh, la zona on fa uns 4.600 anys es van construir les tres grans piràmides de la dinastia IV, que forma part de la gran necròpoli de Menfis i s’estenia al llarg de més de 40 quilòmetres. Cadascuna de les tres grans piràmides tenia el seu propi nom, que designava també el cementiri que les envoltava. L‘horitzó de Kheops, Khefren és gran i Micerí és diví. Visitarem l’interior de la piràmide de Keops, per recorre els estrets passatges fins la cambra funerària.

Retorn al Caire.  Sopar l’hotel o a un restaurant local.

El Caire – Museo Egipci - Barri Copte – Khan el Kh
Dissabte, 28 d’octubre

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a la ciutat del Caire. Ens deixarem sorprendre pels tresors guardats en el museu Egipci del Caire (inaugurat en 1902). Dinar en un restaurant local i anirem a conèixer el barri copte on es troba l’església de San Sergi on es va refugiar la sagrada família quan fugia d’Herodes. També visitarem el Khan el-Khalili, el mercat més famós de tot Egipte.

Sopar a l’hotel.

Museu Nacional de la Civilització Egípcia al Fusta
Diumenge, 29 d’octubre

Esmorzar a l’hotel i trasllat cap al sud per arribar a la ciutat de Fustat on s’ha construït el nou Gran Museu Egipci, oficialment obert al públic el 4 d’abril de 2021 amb l’arribada de les mòmies dels faraons al recinte després d’una gran desfilada pública. Alberga la col·lecció arqueològica més gran del món, dotada amb peces de l’Antic Egipte provinents de l’antic Museu Egipci d’El Caire i altres institucions de prestigi.

Farem una completa visita per conèixer en profunditat aquest museu dedicat exclusivament a la cultura dels faraons des de l’època faraònica fins als nostres dies, incloent-hi les èpoques grecoromana, copte, i islàmica així com la moderna i la contemporània.

Dinar en un restaurant local. I finalment, visitarem el museu més gran arqueològic del món: el nou Gran Museu d’Egipte (la seva inauguració està previst per a gener 2023) que estarà íntegrament dotat de col·leccions de l’Antic Egipte. Aquest museu reunirà més de 45.000 peces procedents de diferents museus, de les quals més de 20.000 no han estat encara mostrades al públic.

Dues de les seves 12 sales estan destinades per complet al faraó més cèlebre d’Egipte i exhibiran, per primera vegada en la història, gairebé tots els més de 5 mil objectes que es van descobrir en la tomba del rei Tut. Les altres sales albergaran obres que recorreran des de la Prehistòria i el Període Predinàstic fins al Període Romà Tardà.

Abans de tornar a l’hotel, encara tindrem una temps per gaudir de l’espectacle Llum i so a les Piràmides.

Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

El Caire – Barcelona
Dilluns, 30 d’octubre

Esmorzar a l’hotel i temps per preparar les maletes. Posteriorment ens traslladarem a l’aeroport per agafar el nostre vol a Barcelona.

Un cop arribem a Barcelona l’autocar del Club del Viatger ens recollirà a l’aeroport i ens acompanyarà de nou als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu .
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats .
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Vols d’anada i tornada a El Caire.
 • Guia local castellanoparlant durant tot el viatge.
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge.
 • 4 nits a l’hotel Semiramis Interconti de 5* o similar a El Caire.
 • Esmorzar bufet .
 • Pensió completa des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar del darrer dia.
 • Les visites especificades en el programa amb les entrades incloses.
 • Visat d’entrada (modalitat no urgent).
 • Les propines.
 • Obsequi del Club del Viatger per a cada habitació.
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les begudes.
 • Assegurança d’anul·lació del viatge que es pot adquirir de forma opcional per 145 €.