Una romàntica setmana pels paisatges més romàntics de França

Estiu a França vol dir deixar-se seduir per les verdes planes del Loira. Recórrer pobles carregats d’història, passejar pels turons de Normandia i fer un Creuer per París tot navegant pel Sena al seu pas per la Ciutat de les Llums….

París es beneficia d’una reputació de gust i elegància que es deu  als seus modistes, perfums i joiers i és la ciutat de les festes, de la vida teatral i dels famosos cabarets. El nostre autocar passarà per Bercy, la Bibilioteca Nacional, Bastilla, el barri de Marais, el Barri Llatí, St. Germain. També anirem al Louvre, la Piràmide, l’Òpera Garnier, la plaça Vendôme, la Concòrdia, els Camps Elisis, l’Arc de Triomf, els Invàlids, Nôtre Dame, el Trocadero i la famosa Torre Eiffel.

Visitarem També el palau de Versailles classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El Palau de Versailles, fundat pel rei Lluís XIII i ampliat pel Rei Sol Lluís XIV, constitueix una de les obres més belles de l’art francès del segle XVII. L’arquitectura barroca de Jules Hardouin-Mansart ens mostra tota la pompositat i elegància del que fou el palau més gran dels reis de França i en el qual la política i les arts s’aliaren per homenatjar la grandesa dels reis francesos.

“Sempre ens quedarà París” diu Rick Blaine a la pel·lícula Casablanca, i és que París és una d’aquelles ciutats immortals i eternes on cada dia ens ofereix noves experiències.
Com seria visitar el nord-est francès a través del Sena? Descobreix-ho amb el Club del Viatger i aquest atractiu viatge a través dels Castells del Loira, de les costes de Normandia i de la capital francesa! A bord del creuer fluvial Seine Princess de 5 àncores, de la companyia Croisieurope, allotjant-nos en camarot SUPERIOR, exterior de gran finestral situats al pont superior.
Gaudirem d’una setmana inoblidable pels paisatges més romàntics de França tot visitant, a més de castells i palaus, la ciutat de Rouen i les encantadores poblacions de Honfleur i Pont l’Evêque.

Itinerari

Barcelona - Paris
Divendres, 20 de juliol

Sortida en autocar des dels punts de recollida habituals cap a l’aeroport de Barcelona per volar en vol directe cap a París. Després de recollir les maletes ens traslladarem directament al moll d’embarcament del nostre creuer Seine Princess, al Riu Sena i de 5 àncores. Embarcament a la tarda i acte seguit còctel de benvinguda i presentació de la tripulació. Sopar a bord. Navegació nocturna pel Sena recorrent aquesta bonica ciutat il·luminada.

París
Dissabte, 21 de juliol

Esmorzar bufet al creuer i dia dedicat a París, la capital francesa. Des de la fundació de Lutèce sobre l’Illa de la Ciutat, dos mil anys d’història han transcorregut passant per Eclesiàstics, Sobirans, Reis, Generals i Caps d’Estat que han imprès les seves marques, construint esglésies, erigint monuments i palaus, creant prestigiosos museus… París es beneficia d’una reputació de gust i elegància que es deu sobretot als seus modistes, perfums i joiers; és, a més, la ciutat de les festes, de la vida teatral i dels famosos cabarets. El nostre autocar passarà per Bercy, la Bibilioteca Nacional, Bastilla, el barri de Marais, el Barri Llatí, St. Germain, el Louvre, la Piràmide, l’Òpera Garnier, la plaça Vendôme, la Concòrdia, els Camps Elisis, l’Arc de Triomf, Els Invàlids, Nôtre Dame, el Trocadero i la famosa Torre Eiffel. Una visita completa i diversa a la ciutat de les llums! Dinar a bord. Havent dinat continuarem descobrint la capital francesa, passejant amb el nostre guia acompanyant pel seu centre històric. Sopar a bord i escala nocturna.

Castells del Loira
Diumenge, 22 de juliol

Esmorzar bufet al creuer i sortida per visitar de forma panoràmica els Castells del Loira. Aquesta visita ens possibilitarà conèixer diversos castells, tals com Chamord i Cheverny, acompanyats del nostre guia local. Una visita que ens introduirà a l’interior dels mateixos i ens explicarà els detalls d’aquestes arquitectures elegants i solemnes que esdevenen un dels principals atractius de França! Dinar en un restaurant local. La visita dura pràcticament tot el dia i tornarem al creuer per sopar i allotjar-nos-hi. Navegació nocturna cap a París i Mantes-la-Jolie.

París i Versailles
Dilluns, 23 de juliol

Esmorzar bufet al creuer, mentre arribem a Mantes la Jolie, punt de sortida amb autocar per visitar el magnífic i gegantí palau de Versailles. Classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Palau de Versailles, fundat pel rei Lluís XIII i ampliat pel Rei Sol Lluís XIV, constitueix una de les obres més belles de l’art francès del segle XVII. L’arquitectura barroca de Jules Hardouin-Mansart ens mostra tota la pompositat i elegància del que fou el palau més gran dels reis de França i en el qual la política i les arts s’aliaren per homenatjar la grandesa dels reis francesos. Visitarem els exteriors i interiors del palau i retornarem al vaixell a Vernon per dinar. A la tarda navegarem cap a Honfleur. Sopar i allotjament a bord.

Honfleur
Dimarts, 24 de juliol

Esmorzar bufet al creuer i sortida en autocar per la visita de Pont l’Evêque i d’Honfleur. Pont l’Evêque és una encantadora ciutat de la regió Auge. Visitarem la ciutat on descobrirem el barri de Vaucelles i les seves cases de fusta, el jardí medieval de monestir dels dominics i el de Touques. Podrem degustar també el seu famós formatge! Posteriorment anirem cap a Honfleur, on visitarem el seu antic estany, sens dubte el lloc més encantador de la ciutat- Continuarem cap a l’església de Santa Caterina, la més gran de França construïda en fusta i veurem els graners de sal del segle XVII. Aquests foren els últims quatre grans dipòsits de sal de Normandia. Tornada a peu al vaixell i dinar a bord.
A la tarda realitzarem la visita a la Costa d’Alabastro, un impressionant espai natural i estuari del Sena que es va convertir a finals del segle XIX en espai de trobada i inspiració dels més importants artistes i pintors francesos, tals com Claude Monet, Gustave Courbet o l’escriptor Gustave Flaubert. Podrem admirar la bellesa de la Costa d’Alabastro i la diversitat de la seva fauna i flora, tot visitant el poble d’Étretat, antiga vila de pescadors i posterior centre balneari a principis del segle XX. La ciutat compta amb varis castells, mansions i grans residències, com la de la Reina d’Espanya Maria Cristina i Isabel II. Posteriorment visitarem la ciutat de Fécamp, considerada “ciutat d’Art i Història”. Al vespre tornarem a bord per sopar.

Rouen
Dimecres, 25 de juliol

Esmorzar al creuer mentre passem pel majestuós pont de Normandia de camí a Rouen. Visita de la ciutat de Rouen que malgrat els bombardeigs de guerres passades, Rouen ha conservat el seu barri històric i els seus carrerons i edificis medievals. La catedral és un bell exemple d’arquitectura gòtica, edificada entre els segles XII i XVI. Visitarem la plaça del Vell Mercat, on fou cremada i castigada Joana d’Arc, veurem el Gros-Horloge, un dels monuments emblemàtics de la ciutat i finalment visitarem l’església de Santa Joana d’Arc. Dinar a bord.
A la tarda disposarem de temps lliure per passejar amb el nostre guia acompanyant per la ciutat de Rouen. Sopar i nit d’animació a bord.

Rouen - Les Andelys
Dijous, 26 de juliol

Esmorzar al creuer i navegació cap a Les Andelys, tot passant l’enclusa d’Amfreville. Avui realitzarem la visita del Castell de Martainville, la segona residència d’un banquer del segle XV. Per arribar-hi travessarem Petit Andelys, i un seguit de pintorescs pobles fins al Castell de Martainville. Aquest castell, construït per Jacques Le Pelletier ens permet recórrer 500 anys d’història de la Normandia a través de vestits originals, mobiliari i objectes històrics. A la tarda tornarem al vaixell per al Sopar de Gala. Navegació cap a París

París
Divendres, 27 de juliol

Esmorzar a bord i trasllat cap a l’aeroport de París per volar cap a Barcelona. En arribar l’autocar del Club del Viatger ens portarà cap als mateixos punts de recollida.

En aquest viatge...

 • Dinar o berenar previ al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols Barcelona – Paris – Barcelona
 • Guia local castellanoparlant durant tota l’estada
 • 7 nits d’allotjament en camarot SUPERIOR, exterior amb gran finestral situades al pont superior del creuer fluvial Seine Princess de 5 àncores
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi, cervesa, suc i un cafè)
 • En el creuer, begudes del bar incloses (excepte cava i carta de vins)
 • Totes les visites amb guies locals i entrades, segons l’itinerari:
 • Visita de París
 • Visita dels Castells del Loira
 • Excursió a Versailles
 • Visita d’Honfleur i Pont de l’Evêque
 • Excursió a la Costa d’Alabastro
 • Visita guiada a Rouen
 • Visita del castell de Martainville
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Obsequi del Club del Viatger per a cada habitació
 • Organització de trobada amb dinar o sopar post-viatge amb obsequi d’un àlbum de fotos representatiu.
 • Un arbre per viatger de manera que contribuïm tots plegats a mitigar els efectes nocius per al medi ambient que suposa la pràctica del turisme
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança opcional d’anul·lació