Creuer de Cap d’Any per la badia de Cadis

Un any més el Club del Viatger us proposa un viatge de cap d’any molt especial i diferent, per la badia de Cadis en creuer pel  Guadalquivir. Un viatge ple de gresca, il·lusió, de cultura i bona gastronomia amb la millor companyia! La vostra!

Aquest any no serà menys! Anirem a la recerca d’indrets excepcionals i per això us proposem un fantàstic viatge de sis dies en creuer pel Guadalquivir amb el qual descobrirem les ciutats càlides d’Andalusia a la vegada que celebrarem Any Nou. Visitarem els seus monuments més emblemàtics de Sevilla, Cadis, Jerez i Còrdova, ciutats que desprenen alegria i entreteniment per cada un dels carrers i places.

El Guadalquivir és un riu de la península Ibèrica que neix a la Cañada de Aguafría, a 1.400 metres d’altura, a la Serra de Cazorla (Jaén). Discorre per les províncies de Jaén, Còrdova i Sevilla i desemboca a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), en un ample estuari compartit amb la província de Huelva.

Els romans el van anomenar Betis, ja que era el riu principal de la Bètica (Andalusia) i la serralada on neix tant el Guadalquivir com els seus principals afluents es diu Bètica. És l’únic riu espanyol navegable, des de Sevilla fins a l’oceà Atlàntic.

Entre la capital andalusa i l’estuari s’estén una important zona humida: les marismes del Guadalquivir.

 

Itinerari

Volem a Sevilla
Dijous, 28 de desembre

Sortida en autocar des dels punts de recollida habituals cap a l’aeroport de Barcelona per volar a Sevilla.

A l’arribada trasllat fins al moll per embarcar al vaixell “Ms La Belle de Cadix” de 5 àncores, amb una capacitat màxima de fins a 88 cabines. Nosaltres ocuparem les cabines situades al pont intermedi equipades amb un gran finstral. A continuació ens presentaran la tripulació i ens oferiran un còctel de benvinguda.

Sopar a bord i allotjament al vaixell.

Sevilla - Cadis
Divendres, 29 de desembre

Esmorzar bufet a bord. Sortida amb autocar per l’excursió de Sevilla. Començarem amb la visita de la Plaça d’Espanya, adornada amb rajoles i construïda especialment per a l’exposició iberoamericana del 1929. La plaça forma un hemicicle de 200 metres de diàmetre, simbolitzant Espanya amb les seves antigues colònies.

La plaça mira cap al Guadalquivir, representant el camí cap a l’Oceà Atlàntic i Amèrica. Un edifici únic que forma un semicercle- Al centre de la plaça hi ha una font (construïda per Vicente Traver, arquitecte valencià). Entre el centre i el palau corren diversos canals i quatre ponts, que representen els antics quatre regnes d’Espanya.

Continuarem la visita pel seductor barri de Santa Cruz, on és agradable passejar per gaudir dels típics patis sevillans guarnits amb flors. L’antic barri jueu, situat al recinte de l’antiga muralla, pertany al cor històric de la ciutat i acull els monuments més coneguts de la capital andalusa. Lloc d’art i d’història, el barri té els seus orígens a l’edat mitjana i vessa de llegendes, esglésies i palaus, testimonis del passat. Valorat a principis del segle XX, avui és un dels barris més emblemàtics de Sevilla.

Després, visitarem l’Alcàsser, un dels palaus reials més antics d’Europa. Aquesta fortalesa és la il·lustració sublim de l’estil mudèjar, pel testimoni d’una combinació virtuosa de tècniques morisques i símbols cristians.

S’acabarà la visita completa de Sevilla amb la Catedral, una de les últimes d’estil gòtic. L’edifici va ser construït sobre una mesquita almohade, per tal de simbolitzar amb un monument prestigiós, la prosperitat de la capital andalusa convertida en una gran ciutat comercial després de la Reconquesta.

Tornada al moll al final del matí. Dinar a bord i tarda de navegació.

Sopar i allotjament a bord.

Cadis - El puerto de Santa Maria
Dissabte, 30 de desembre

Esmorzar bufet a bord. Sortida amb autocar per començar la visita de Cadis, una de les ciutats més antigues d’Europa. Aquesta visita panoràmica permetrà gaudir de la riquesa cultural i històrica de la ciutat i igualment descobrir la bellesa de la badia. Després, visita a peu de la ciutat.

El nucli antic acull els barris més típics de la ciutat, amb boniques esglésies barroques i cases senyorials, moltes amb façanes de colors pastel i balcons de forja. Es començarà la visita pel castell de Sant Sebastià edificat al segle XVII. Està situat a la platja de La Caleta sobre un petit illot.

Va ser construït per protegir la part nord de la ciutat. Des del 1908 hi ha instal·lat un far de 41 m d’alçada al seu interior. Visitarem el barri de la Vinya, al centre de la qual es troba la Plaça de Santa Maria. És un barri tradicional, seu principal del carnestoltes. Continuarem cap a la catedral. La seva construcció va durar cent setze anys, cosa que explica la diversitat d’estils que s’hi poden apreciar. L’edifici acull una cúpula amb teules daurades que li dona un aspecte impressionant. Tornada a bord.

Dinar i navegació fins a el Puerto de Santa Maria.

A la tarda, sortida a peu en companyia de la nostra guia en direcció a la bodega Osborne. És una de les bodegues més antigues de la zona que elabora els seus vins des de 1772. Inclou tast de 3 vins.

Sopar i allotjament a bord.

El puerto de Santa Maria - Jerez - Sevilla
Diumenge, 31 de desembre

Esmorzar bufet. El Puerto de Santa María serà el punt de sortida per a l’excursió a Jerez. Jerez deu el seu renom als vins, el flamenc, els cavalls i les ramaderies de toros. Visita panoràmica amb autocar de Jerez, per descobrir la catedral construïda el 1695 elevada sobre l’antiga mesquita de Jerez i l’antiga Església del Salvador.

La torre del campanar que es troba a l’exterior està construïda sobre el minaret de la mesquita. El temple rectangular té cinc naus i integra una estructura de creu llatina. Després, visita de L’Alcàsser, que conserva gran part de la construcció original. Aquesta construcció de planta quadrada és d’origen almohade i va ser construïda al segle XII. Va ser la residència dels califes sevillans i la seu dels governs cristians sota el regnat d’Alfons X. Tornada a bord per dinar.

Tarda de navegació fins a Sevilla i per preparar-nos pel sopar de Cap d’Any que ens oferiran a bord!

Sevilla - Còrdova - Sevilla
Dilluns, 1 de gener

Esmorzar bufet. Sortida amb autocar de Sevilla per a l’excursió a Còrdova, la ciutat dels Califes. El període gloriós de Còrdova va començar al segle VIII quan va ser conquerida pels Moros. Van construir-se 300 mesquites i innombrables palaus i edificis públics, rivalitzant amb l’esplendor de Constantinoble i Bagdad.

Al segle XIII, sota el regnat de Ferran III, la Gran Mesquita de Còrdova va ser transformada en catedral i es van edificar noves construccions defensives, com l’Alcàsser dels Reis Cristians i la fortalesa de la Calahorra. Dinar a un restaurant. A la tarda temps lliure per visitar la ciutat.

En acabar tornarem al nostre hotel flotant. Sopar i allotjament.

Sevilla - Barcelona
Dimarts, 2 de gener

Esmorzar bufet i trasllat cap a l’aeroport de Sevilla per volar directament cap a Barcelona. En arribar l’autocar del Club del Viatger ens portarà cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l'itinerari definitiu.
 • Trasllats a/des de l'aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat.
 • Vols Barcelona –Sevilla – Barcelona.
 • Taxes i impostos aeris inclosos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger.
 • 5 nits d’allotjament en cabina situada en pont intermedi, del vaixell MS La Belle de Cadix de 5 àncores.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa, des del dinar del primer dia fins al dinar de l'últim dia.
 • Sopar especial de Cap d’Any amb vins i copa de champagne.
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi i cafè).
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins).
 • Totes les visites i entrades, segons l’itinerari: Visita guiada de Sevilla i l’alcàsser, Visita guiada de Cadis, Bodega Osborne amb tast de vins, Visita guiada de Jerez, Dia d’excursió a Còrdova amb dinar inclòs.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les despeses de caire personal.
 • Les propines.
 • L’assegurança opcional d’anul·lació. Preu 90 € .

ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 32 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

 • Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent, no per agreujament d’un accident ocorregut amb anterioritat a la formalització de la pòlissa.
 • Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.
 • A més dels 32 supòsits que trobareu inclosos en la pòlissa.

 

DURANT EL VIATGE:

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit de fins a 50.000€ (cinquanta mil euros) com qualsevol malaltia greu.
 • Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.
 • En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 125 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

 • No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

 • Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

 

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

Documents de la pòlissa