Creuer de cap d’any pel Danubi

Què és el Cap d’Any sinó el moment de l’any en què totes les il•lusions, desigs i esperances són a flor de pell? Què és sinó una ocasió fantàstica per celebrar la vida i la companyia? El Club del Viatger fa anys que proposa als seus clients uns viatges de Cap d’Any molt especials i diferents, plens de gresca, d’il•lusió, de cultura, de bona gastronomia i de la millor companyia possible! Aquest any no serà menys i us proposem un fantàstic viatge de 6 dies navegant en creuer fluvial pel Danubi imperial tot visitant les clàssiques i encantadores ciutats de Viena, Budapest i Bratislava, banyades de neu i d’hivern, enlluernades per les garlandes de Nadal!

Aquest viatge serà a bord del creuer fluvial MS Vivaldi de 5 àncores de la companyia de confiança Croisieurope que tan bé coneixeu alguns de vosaltres. Un viatge que comptarà amb el confort habitual del Club del Viatger, amb una gastronomia d’influència francesa i molt acurada, a més d’un elegant sopar de gala i diverses visites a les ciutats de Viena, Bratislava i Budapest! Finalment, us oferim un excel•lent sopar i celebració de Cap d’Any en un dels creuers fluvials més bells d’Europa!

Nota Covid-19:
Des del Club del Viatger estem pendents de tots els protocols de seguretat específics per prevenir la transmissió de la COVID-19 i dels requisits d'entrada a les destinacions que visitem.
Us informarem i ajudarem de qualsevol gestió necessària tant de proves com de documents requerits.

Itinerari

Barcelona - Viena
Dimarts, 28 de desembre

A l’hora acordada, sortida en l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts habituals de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar equipatges i sortir en vol directe cap a Viena. A l’arribada ens trobarem amb el nostre autocar i trasllat cap a l’embarcador on estarà situat el nostre agradable vaixell MS Vivaldi de cinc àncores. Embarcament a la tarda, presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Preparem-nos ja la primera nit per al sopar austríac! Allotjament a bord i nit al port de Viena

Palau de Schönbrunn i Viena
Dimecres, 29 de desembre

Esmorzar a bord i sortida del vaixell per realitzar la primera excursió al Palau de Schönbrunn, el palau d’estiu de la monarquia Habsburg. Aquest palau barroc és un dels més grans d’Europa i ha acollit a la família imperial austríaca durant uns 200 anys. La seva arquitectura i els seus interiors embadaleixen als visitants. Descobrirem els secrets dels Habsburg recorrent els ambres del palau i admirant l’opulència i la riquesa d’una de les famílies més poderoses d’Europa durant els segles XVII, XVIII i XIX. Al migdia tornarem al vaixell per dinar.

A la tarda us proposem una altra visita, aquesta vegada a la imperial i bella ciutat de Viena, ciutat mil•lenària que arrela ja en època preromana. La ciutat fou posteriorment una colònia romana i la seva importància s’inicià a l’Edat Mitjana quan es convertí en capital d’Àustria i, posteriorment, capital imperial. Durant més de 400 anys, reis i emperadors han convertit aquesta ciutat en una de les més belles del món. Començarem la visita tot recorrent la famosa avinguda del Ring, projecte personal de l’Emperador Francesc Josep qui, el 1857 va decidir enderrocar les muralles de la ciutat i ampliar-la tot creant un magnífic bulevard ple d’esplèndids edificis. Podrem admirar l’aparador arquitectònic d’aquesta gran via, d’època austrohongaresa i on es troba l’Òpera Estatal, el Palau Hofburg, el Museu d’Història Natural, la Universitat, l’Ajuntament i el Burgtheater, entre d’altres. Retorn al vaixell per sopar i allotjament a bord

Viena - Budapest
Dijous, 30 de desembre

Esmorzar a l’hotel. Avui ens espera un dia sencer de navegació per recórrer el Danubi i els seus meandres entre la ciutat de Viena i la ciutat de Budapest. La navegació començarà creuant els entorns de Viena i la seva àrea metropolitana, especialment verda. Creuarem primerament el Parc Natural Donau-Auen característic pels seus boscos i per la seva vegetació de ribera, així com per ser un dels llocs d’esbarjo de la població tant de Viena com de Bratislava. Posteriorment passarem per davant de Bratislava però la deixarem enrere per tornar-hi més endavant. La navegació continuarà per la frontera entre Hongria i Eslovàquia i travessant ciutats com Komarno a Eslovàquia i la històrica Eztergom a Hongria així com per petits pobles rurals a les vores del Danubi. Navegant pels meandres del Danubi en territori hongarès i creuant pintorescs turons arribarem finalment a la ciutat de Budapest. L’entrada a Budapest en vaixell és una experiència única i molt bella, i serà sens dubte una de les primeres i intenses experiències del viatge! Arribarem a Budapest al vespre i un cop ancorats al seu port, es servirà a bord el sopar per donar-nos la benvinguda a la capital d’Hongria. Allotjament a bord

Budapest - Bratislava i cap d'any
Divendres, 31 de desembre

Esmorzar a bord i sortida del vaixell per pujar a l’autocar privat i realitzar una visita panoràmica de la ciutat de Budapest, la perla del Danubi. Budapest és, de fet, una ciutat dividida en dos, a un costat del Danubi hi trobem Buda, pintoresca i antiga, que arrela a l’Edat Mitjana i que ens permet parlar dels orígens d’aquesta noble ciutat a través de diversos monuments i edificis com el seu castell, l’església de Sant Maties i el monumental bastió dels Pescadors. A l’altre costat del Danubi i connectada pel bell Pont de les Cadenes hi trobem la ciutat de Pest, cosmopolita, de grans avingudes i d’aristocràtica presència, ens parlarà del dinamisme de la ciutat, de la seva multiculturalitat i la seva història imperial.

Ens dirigirem primerament a Buda, tot travessant el Pont d’Elisabeth i arribant al barri del castell des d’on podrem gaudir d’una meravellosa vista sobre tota la ciutat. Durem a terme un passeig a peu pel seu centre històric, a través de l’església de Sant Maties i arribant fins al Bastió dels Pescadors i posteriorment continuarem la nostra visita dirigint-nos cap a Pest. Visitarem la Plaça dels Herois, veurem els exteriors dels famosos banys Szecheni, del Parc Zoològic, del Castell de Vajdahunyad i arribarem fins a la coneguda i elegant Avinguda Andrassy fins a arribar davant la Basílica de Sant Esteve, un dels més importants reis d’Hongria i que data d’entre 1851 i 1905. Abans de tornar al vaixell admirarem els exteriors del bell Parlament. Dinar a bord.

Havent dinat disposarem d’unes hores lliures per poder passejar al nostre aire per Budapest, per transcórrer el passeig entorn el Danubi o per degustar els seus famosos dolços en alguna càlida cafeteria. Al vespre tornarem al vaixell per iniciar la navegació cap a Bratislava mentre es serveix el clàssic i elegant sopar de Cap d’Any que seguirà amb una nit de ball a bord! Aquesta és una nit especial, deixem enrere un any intens i n’iniciem un altre amb totes les il•lusions i esperances!

Bratislava
Dissabte, 1 de gener

Esmorzar a bord. Iniciem el primer dia de l’any gaudint de la navegació cap a Bratislava. La ciutat, abans de convertir-se en la capital d’Eslovàquia el 1993, va ser la capital d’Hongria des de 1536 fins a 1784 sota el nom de Presburg. Aquest fet li ha donat part de la seva noble aparença actual. Petita però elegant, destaca pel seu magnífic castell que domina la ciutat així com pels seus carrers costeruts i empedrats que li donen un aire certament provincià però molt encantador.

Bratislava és una ciutat de pas, de comerciants i de parada entre dues grans metròpolis europees i entre l’est i l’oest del continent. Aquest fet l’ha convertida en una petita ciutat, però oberta a l’exterior, una ciutat que encara conserva tota la màgia del seu passat.

Durem a terme una visita panoràmica de la ciutat que ens portarà fins al Castell de Bratislava, que data de 1811 i que ens ofereix unes esplèndides vistes al Danubi i a la ciutat. Posteriorment baixarem fins al centre històric on s’hi troben alguns dels seus principals monuments històrics com la medieval Porta de Miquel, la Plaça Central, envoltada d’elegants edificis com l’Ajuntament i el Palau Primacial, acabat el 1781 a mans de l’arquebisbe Jozef Bathyany. Acabada la visita podrem gaudir d’una estona lliure i tornar al vaixell a peu o en autocar en funció dels horaris de navegació. Dinar.

A mitja tarda iniciarem la navegació cap a Viena. Al vespre s’oferirà el Sopar de Gala per tal d’acomiadar aquest magnífic viatge i trajecte en creuer fluvial pel Danubi Imperial. Nit a bord

Viena - Barcelona
Diumenge, 2 de gener

Esmorzar a bord i desembarcament a les 9h del matí. Segons els horaris dels vols podrem encara disposar d’una estona per fer una darrera passejada per Viena i deixar-nos seduir per la gran ciutat imperial acompanyats del nostre guia del Club del Viatger. A l’hora acordada, trasllat cap a l’Aeroport de Viena per agafar el nostre vol directe a Barcelona. Un cop arribem, l’autocar del Club del Viatger ens recollirà i ens acompanyarà als punts de recollida del primer dia

En aquest viatge...

 • Trobada pre viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida acordats, del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Girona i Barcelona ciutat
 • Vols Barcelona – Viena – Barcelona
 • Taxes i impostos inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • 5 nits d’allotjament en cabina PRINCIPAL, exterior situada al pont principal del vaixell MS Vivaldi de 5 àncores
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim dia
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi i cafè)
 • Begudes del bar del vaixell incloses (excepte cava i carta de vins)
 • Totes les visites i entrades, segons l’itinerari: Palau de Schönbrunn, Viena, Budapest, Bratislava
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel•lació. Preu: 90€ per persona

INFORMACIÓ ASSEGURANCES:

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 34 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent.

Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.

DURANT EL VIATGE:

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  30.000 € ( trenta mil euros) com qualsevol malaltia greu.

Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 100 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 90 € per dia

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,

El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total de l’import del viatge.

Documents de la pòlissa