Aquest cop us proposem un Creuer pel Danubi Oriental, visitant les ciutats de Budapest i Belgrad i les famoses Portes de Ferro.

Un creuer pel Danubi,  més desconegut i alhora més interessant, el Danubi Oriental, des de Budapest fins a Sèrbia. Palaus barrocs que descansen sobre majestuosos turons que observen el Danubi, fortaleses medievals d’origen romà, paisatges considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i ciutats com Budapest on farem una visita panoràmica  tot travessant el pont de les Cadenes i arribant al barri del castell, des d’on gaudirem de les fantàstiques vistes de la ciutat. Farem un recorregut a peu per la ciutadella fins a arribar al bastió dels pescadors, construït l’any 1902 i veurem l’església de Sant Maties, la més antiga de la ciutat. A continuació ens dirigirem cap a Pest per visitar la plaça dels Herois, els exteriors dels Banys Szechenyi, el parc zoològic, el castell de Vajdahunyad i la famosa avinguda Andrassy on es troba la Basílica de Sant Esteve, tot admirant el famós Parlament que domina el Danubi.

A Belgrad visitarem el Teatre Nacional, el Museu Nacional, el Palau de l’Assemblea i l’antic Palau Reial. Visitarem a peu el  temple de Sant Sava i el centre històric, a més del Parc Kalemegdan, el més gran i bell de Belgrad.
Novi Sad Novi Sad, capital de la regió de Vojvodina i la segona ciutat més gran de Sèrbia. Visitarem la seu episcopal i una de les seves esglésies ortodoxes, passejarem pel barri històric i coneixerem els principals edificis de la ciutat.
Un magnífic recorregut a bord del creuer fluvial Vivaldi de 5 àncores, de la companyia Croisieurope, allotjant-nos en camarot SUPERIOR, exterior de gran finestral situats al pont superior.

Itinerari

Barcelona - Budapest
Dimarts, 15 de maig

Sortida en autocar des dels punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per volar cap a Budapest via una ciutat europea. Un cop arribem ens traslladarem directament als molls del Danubi on ens hi esperarà el nostre vaixell. Embarcament a la tarda i acte seguit còctel de benvinguda i presentació de la tripulació. Sopar a bord. Primera nit de navegació cap a Mohacs.

Mohacs - Osijek - Belgrad
Dimecres, 16 de maig

Esmorzar bufet al creuer i arribada a Mohacs. El vaixell continuarà navegant fins a Osijek. Visita guiada d’Osijek, situada a l’est de la regió croata històrica d’Eslavònia, la ciutat fou fundada pels eslaus sobre les restes d’una antiga ciutat romana. El 1526 els turcs s’apoderaren de la ciutat i l’ocuparen durant més de 160 anys, convertint-la en la capital de l’Eslavònia Otomana. Posteriorment la ciutat fou presa pels austríacs, els quals reconstruïren de nou la ciutat. Visitarem la ciutat alta, amb l’església de Sant Pere i Sant Pau i el barri històric, amb la fortalesa del segle XVIII. Dinar a bord. Tarda de navegació cap a Belgrad. Sopar i nit a bord.

Belgrad - Orsova
Dijous, 17 de maig

Esmorzar i visita de la ciutat de Belgrad, capital de Sèrbia. Belgrad és una de les ciutats més antigues d’Europa, amb més de 7.000 anys, la ciutat combina una fortalesa situada sobre un promontori amb un centre comercial i portuari molt dinàmic. Realitzarem un tour panoràmic per veure, entre d’altres, el Teatre Nacional, el Museu Nacional, el Palau de l’Assemblea i l’antic Palau Reial. Visitarem a peu el temple de Sant Sava i el centre històric, a més del Parc Kalemegdan, el més gran i bell de Belgrad.
Dinar a bord. Tarda lliure a Belgrad. Sopar i nit folklòrica sèrbia a bord. Navegació nocturna cap a Orsova.

Orsova - Les Portes de Ferro - Novi Sad
Divendres, 18 de maig

Esmorzar i visita d’Orsova i Baile-Herculane. Una visita panoràmica ens permetrà contemplar el riu Cerna i els seus paisatges, la imponent estàtua d’Hèrcules així com els magnífics edificis barrocs. Arribada a Baile-Herculane, una de les estacions termals més boniques i elegants d’Europa. Les seves aigües termals foren descobertes per legions romanes, qui anomenarem a aquestes aigües “Les aigües sagrades d’Hèrcules”. Visitarem després la ciutat d’Orsova, situada a les Portes de Ferro. Visita de la catedral. Dinar a bord. Tarda de navegació per les Portes de Ferro, entre els Carpats i els Balcans amb unes vistes impressionants i inoblidables! Sopar i Nit de Gala a bord. Navegació nocturna cap a Novi Sad.

Novi Sad - Iloik - Vukovar - Mohacs
Dissabte, 19 de maig

Esmorzar i arribada a Novi Sad. Sortida en autocar per visitar el monestir ortodox de Krusedol, fundat al segle XVI i situat a la regió muntanyosa de Fruska Gora. Krusedol és un dels monestirs més bells de la zona, decorat amb magnífiques pintures. Posteriorment seguirem la ruta cap a Sremski Karlovci , un petit poble a la vora del Danubi que fou durant segles un important centre cultural i teològic. Visita de la seva catedral i la farmàcia més antiga de Voivodina. Finalment, continuarem en autocar fins a Novi Sad, capital de la regió de Voivodina i la segona ciutat més gran de Sèrbia. Visitarem la seu episcopal i una de les seves esglésies ortodoxes, passejarem pel barri històric i coneixerem els principals edificis de la ciutat. Dinar a bord. Navegació cap a Ilok on a la tarda hi realitzarem una visita guiada. Ilok i Vukovar són dues ciutats medievals i emmurallades que destaquen per la seva història i per la seva arquitectura.
Nit de navegació cap a Mohacs. Sopar i nit d’animació a bord.

Mohacs (Pécs) - Kalocsa (Puszta)
Diumenge, 20 de maig

Esmorzar i visita de la ciutat de Pécs, anomenada la ciutat de les cinc esglésies. Pécs és una joia del sud d’Hongria que visitarem a peu tot coneixent la seva basílica amb el seu tresor i cripta. Visitarem també la necròpolis paleocristiana que data de la fundació de la ciutat romana al segle IV i és considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalment visitarem el Djami, l’antiga mesquita otomana reconvertida en església a partir de 1868. Dinar a bord. Navegació cap a Kalocsa i a la tarda realitzarem la visita en carruatge a Puszta, la gran plana, esquitxada per llacs a través de bells paisatges considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar a bord i navegació nocturna cap a Budapest.

Budapest - Visita de la ciutat i Tour Nocturn
Dilluns, 21 de maig

Esmorzar a bord i arribada a Budapest. Visita panoràmica de Budapest, tot travessant el pont de les Cadenes i arribant al barri del castell, des d’on gaudirem de les fantàstiques vistes de la ciutat. Farem un recorregut a peu per la ciutadella fins a arribar al bastió dels pescadors, construït l’any 1902 i veurem l’església de Sant Maties, la més antiga de la ciutat. A continuació ens dirigirem cap a Pest per visitar la plaça dels Herois, els exteriors dels Banys Szechenyi, el parc zoològic, el castell de Vajdahunyad i la famosa avinguda Andrassy on es troba la Basílica de Sant Esteve, tot admirant el famós Parlament que domina el Danubi. Dinar a bord. A la tarda visitarem el Palau de Gödöllö, el palau barroc més gran d’Hongria. Sopar a bord. A la nit realitzarem la visita panoràmica nocturna de la ciutat. Nit a bord.

Budapest - Barcelona
Dimarts, 22 de maig

Esmorzar i desembarcament. Trasllat cap a l’aeroport de Budapest per volar cap a Barcelona. En arribar l’autocar del Club del Viatger ens portarà cap als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Dinar o berenar previ al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols Barcelona – Budapest – Barcelona via una ciutat Europea
 • Guia local castellanoparlant durant tota l’estada
 • 7 nits d’allotjament en camarot SUPERIOR, exterior amb gran finestral situades al pont superior del creuer fluvial Vivaldi de 5 àncores
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim dia
 • Begudes incloses en tots els àpats (aigua, vi, cervesa, suc i un cafè)
 • En el creuer, begudes del bar incloses (excepte cava i carta de vins)
 • Totes les visites amb guies locals i entrades, segons l’itinerari: Osijek Belgrad Balneari d’Hèrcules i Orsova Monestir de Krusedol Ilok i Vukovar Pécs Puszta Budapest, de dia i de nit Castell de Gödöllö
 • Nit folklòrica sèrbia a bord
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Obsequi del Club del Viatger per a cada habitació
 • Un arbre per viatger de manera que contribuïm tots plegats a mitigar els efectes nocius per al medi ambient que suposa la pràctica del turisme
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança opcional d’anul·lació