Corea del Sud

Corea del Sud és un país ple de contrastos. Avui dia, és reconegut a escala mundial per ser un dels estats més avançats tecnològicament, però on encara existeixen espais on es respiren les tradicions més ancestrals i arrelades d’aquest país asiàtic. Podrem ser partícips d’una de les cultures més importants del continent i ens deixarem encisar pel seu patrimoni no només cultural, sinó també natural, mentre recorrem la meravellosa Illa de Jeju, una de les 7 meravelles naturals del planeta.

Deixa’t fascinar per Corea del Sud amb el seu ric i divers llegat cultural en forma de temples, palaus centenaris i història que banya cada un dels seus carrers.

El Club del Viatger us proposa un viatge ple d’experiències que, de segur, no us deixarà indiferents!

Itinerari

Volem cap a Corea
Dimecres, 9 d'octubre

A l’hora acordada, sortida amb l’autocar del Club del Viatger des dels diferents punts de recollida cap a l’aeroport de Barcelona per facturar equipatges i volar cap a Seül via una ciutat europea, on arribarem a l’endemà.

Àpats i nit a bord.

Arribada a Seül
Dijous, 10 d'octubre

Arribarem a l’aeroport de Seül al matí, on recollirem els equipatges i ens trobarem amb el nostre guia local de parla espanyola. Dinarem en un restaurant local i farem una petita visita panoràmica per anar habituant-nos al país. Arribarem fins a la Torre G de Songdo, una meravella de l’arquitectura moderna, i passejarem pel Parc Central de Songdo.

Tot seguit, trasllat fins a l’hotel on podrem descansar una estona abans de sopar.

Allotjament.

Seül – Zona desmilitaritzada – Seül
Divendres, 11 d'octubre

Esmorzar a l’hotel. Ben aviat al matí, ens trobarem amb el nostre guia i emprendrem el camí per passar el dia a la Zona Desmilitaritzada de Corea (DMZ), emplaçada en la frontera entre Corea del Nord i Corea del Sud. Establerta l’any 1953, la DMZ és una franja de seguretat que s’estén per tot el límit territorial i actua com una bandera blanca entre les repúbliques coreanes. Actualment, la DMZ és un símbol de pau, comunicació i prosperitat amb una naturalesa resplendent. Nosaltres podrem conèixer de ben a prop el Pont de la Llibertat, l’observatori Dora i el Poble de la Unificació, entre d’altres. Dinar en ruta.

A la tarda, tornarem cap a Seül on visitarem el famós Museu Nacional de Corea. Tot seguit, tornarem cap a l’hotel per descansar una mica abans d’anar a sopar en un restaurant local.

Allotjament al nostre hotel de Seül.

Coneixem Seül
Dissabte, 12 d'octubre

Després d’un bon esmorzar a l’hotel, ens trobarem amb el nostre guia i anirem plegats a descobrir les meravelles que amaga la capital coreana. Considerada com una ciutat dinàmica i plena de contrastos, Seül ha emprès un camí cap al futur mentre que preserva orgullosa el seu passat més emblemàtic. Podrem veure enormes gratacels que s’aixequen per sobre de nombrosos monuments mil·lenaris d’interès mundial i serem testimonis d’una perfecta combinació de tradicions antigues i modernes tot passejant pels seus carrers.

Visitarem el Palau Gyeongbokgung, construït en el 1395, que és el més gran dels cinc palaus construïts durant la dinastia Joseon. Nosaltres tindrem l’oportunitat de conèixer a fons la seva llarga història mentre el recorrem vestits amb l’Hanbok, la vestimenta tradicional coreana de colors llampants que ens permetrà gaudir d’una experiència diferent i inoblidable. A l’hora indicada, ens traslladarem cap a la porta Gwanghwamun per assistir al famós canvi de guàrdia, cerimònia que es duu a terme des del 1469. Dinar en ruta.

Havent dinat, continuarem explorant Seül tot recorrent el cèlebre mercat de Gwangjang. A dins podrem copsar de la cultura coreana mentre passegem entre milers de paradetes on podrem tastar delícies tradicionals de la regió. Continuarem cap a la N Tower de Seül i pujarem a l’observatori per gaudir d’unes espectaculars vistes panoràmiques de la ciutat. De tornada cap a l’hotel passejarem pel carrer Myeongdong, el carrer comercial més conegut de la ciutat amb un gran ambient i amable atmosfera.

Sopar en el nostre hotel de Seül i allotjament.

Seül – Yongin – Daejeon
Diumenge, 13 d'octubre

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Yongin, ciutat ubicada al sud-est de Seül. Abans d’arribar-hi, farem una parada a la fortalesa de Suwon Hwaseong, reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hwaseong és una fortalesa de pedres i maons amuntegades que envolta tot el centre de la ciutat de Suwon, a la província de Gyeonggi-do. Aquestes muralles tenen incorporats una sèrie d’elements defensius únics que, encara ara, resten intactes.

Després de dinar en un restaurant local, arribarem a la Vil·la Folklòrica de Corea, un poblet tradicional de l’època de la dinastia Joseon, on podrem presenciar diversos espectacles típics, representacions d’arts marcials i casaments tradicionals que ens faran retrocedir en el temps i sentir-nos part d’aquesta curiosa cultura.

En acabar la visita, ens dirigirem cap a la ciutat de Daejeon, una de les ciutats metropolitanes més importants de la península.

Arribada a Daejeon i sopar en un restaurant local abans d’anar al nostre hotel a descansar.

Daejeon – Temple Maisan Tapsa – Jeonju
Dilluns, 14 d'octubre

Esmorzar bufet a l’hotel. Avui començarem el dia anant a descobrir una de les joies més ben amagades de la regió, el Temple Tapsa. Ocult entre roques i arbres al sud del Mont Maisan, s’alça el Temple Tapsa, un recull de més de 80 pagodes construïdes a finals del segle XIX. Podrem passejar-nos pels seus camins sinuosos mentre admirem les diverses agrupacions de pagodes esquitxades pel Mont Maisan.

Seguirem viatge fins a Jeonju, on dinarem en un restaurant local. Havent dinat, continuarem la ruta fins a arribar al poble d’Hanok, una vil·la tradicional de Jeonju, que ha sabut mantenir el seu encant més tradicional que contrasta amb els seus voltants més industrialitzats i modernitzats. L’actual poble hanok és el resultat de diversos anys de desenvolupament i de grans esforços per part dels locals per mantenir intacte la seva essència més encisadora. Coneixerem també la catedral Jeondong, el primer edifici romànic de la regió d’Honam i una de les catedrals més boniques de tot el país. A més, també farem un petit tast dels famosos vins d’arròs de la regió abans de sopar en un restaurant local.

Havent sopat, ens dirigirem cap al nostre hotel de Jeonju. Allotjament.

Jeonju – Busan
Dimarts, 15 d'octubre

Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar per anar a conèixer la regió de  Busan. Abans, però, farem una parada a la regió de Gaya per visitar el temple Haeinsa, reconegut com a Patrimoni Mundial per la UNESCO en el 1995. En el temple Haeinsa és on es troba la “Tripitaka Koreana,” la col·lecció més completa de textos budistes que es conserva actualment. Aquesta col·lecció està gravada en 80.000 taules de fusta que daten d’entre el 1237 i el 1248, un llegat cultural conservat durant dècades entre les parets dels edificis de Janggyeong Panjeon, venerats com a obres d’art excepcionals. Després d’aquesta interessant visita, seguirem el nostre camí cap a Busan. Dinar en ruta.

Havent dinat, continuarem el nostre camí fins a arribar a Gamcheon, el poble conegut com el Machu Picchu de Corea. El poble de Gamcheon consisteix en una agrupació de cases construïdes en forma d’escala per la muntanya, on es van assentar refugiats de la guerra de Corea. Amb el pas del temps, els habitants del poble van anar decorant els carrers amb colors vius i escultures fetes per ells, fet que va fer que Gamcheon fos cada vegada més popular i encantador.

Després d’aquesta visita, seguirem el nostre camí cap a la ciutat de Busan. Un cop arribem, ens traslladarem al nostre hotel per sopar. Allotjament.

Coneixem Busan
Dimecres, 16 d'octubre

Esmorzar bufet a l’hotel. Avui coneixarem a fons la famosa ciutat de Busan. La primera visita del dia serà al parc Taejongdae, un oasi de pau lluny del bullici i soroll de la gran ciutat, que compta amb paisatges impressionants amb vistes dels espectaculars penya-segats rocosos que el caracteritzen. Un cop arribem, pujarem a bord del Tren Danubi per poder conèixer a fons aquest meravellós indret.

Tot seguit, retornarem cap al centre de Busan per coneixer de ben aprop el mercat de peix i marisc de Jagalchi, el més gran de Corea del Sud. Quan ens anem apropant al mercat, ja respirarem el típic ambient mariner i podrem veure diferents paradetes de peix fresc repartides per tot el port. Actualment, el mercat és considerat un dels millors llocs del món per tastar diferents tipus de peix i viure de primera mà la vida i els costums dels pescadors de la zona. Dinarem en un restaurant del mercat i continuarem descobrint la ciutat de Busan tot visitant el mercat tradicional de Gukje, epicentre de la cultura i tradicions més arrelades del país. Després d’aquest passeig, pujarem a la Torre de Busan per admirar les vistes panoràmiques de la ciutat.

Acabat el circuit, retornarem cap a Busan per sopar en un restaurant local.

Allotjament al nostre hotel de Busan.

Busan – Gyeongju
Dijous, 17 d'octubre

Esmorzar i sortida en autocar cap a Gyeongju, l’antiga capital del país on es diu que es va originar la cultura coreana. La primera parada del dia la farem al Temple Bulguksa, la relíquia representativa de la regió declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Construït l’any 528 de la nostra era, el Temple de Bulguksa és conegut arreu del món per la seva bellesa històrica i pel toc artístic que desprenen les relíquies de pedra amagades a l’interior. Actualment, el temple és habitat per monjos que treballen per mantenir viva la tradicional cultura budista coreana. Acabada la visita, dinarem en un restaurant local i seguirem la nostra ruta per continuar coneixent Gyeongju. Passarem per l’Observatori de Cheomgseongdae ens aturarem en el complex funerari de Daereungwon per visitar una de les seves tombes. Per finalitzar el dia, visitarem el Museu Nacional de Gyeongju, on trobarem milers de tresors trobats en les tombes dels antics reis coreans.

Sopar i allotjament en el nostre hotel de Gyengju.

Gyeongju – Illa de Jeju
Divendres, 18 d'octubre

Després d’un bon esmorzar a l’hotel, ens traslladarem cap a l’aeroport de Gyeongju per volar cap  a l’Illa de Jeju. Durant molt de temps, l’Illa de Jeju ha sigut la gran desconeguda del país, però tot va canviar quan la van anomenar com una de les 7 meravelles del Món Natural. Esculpida per erupcions volcàniques de fa milions d’anys, l’illa ha mantingut en secret la seva excepcional bellesa que deixa a tothom qui la visita, bocabadat. La característica més destacada de Jeju és la seva forma particular, ja que la majoria del territori està ocupat pel Mont Hallasan, el pic més alt de Corea.

Un cop aterrem, el nostre autocar ens estarà esperant per portar-nos a recórrer aquesta meravella natural. Després de dinar en un restaurant local, començarem a descobrir l’illa tot visitant el Parc d’Hanlim, un territori on podrem gaudir d’innumerables varietats d’arbres, plantes i flors. Les altes palmeres amb les seves branques obertes cap al cel, la filera de pins que rodegen el parc i les belles flors de tots els colors, embelleixen les 4 estacions de l’any i fan d’aquest indret un paradís.

A continuació, ens dirigirem cap a les Cascades de Cheonjeyeon, conegudes també com “L’Estany de Déu”, format per 3 grans salts d’aigua envoltats per plantes exòtiques.

Retornarem cap al nostre hotel de Jeju per descansar abans de sortir a sopar en un restaurant local.

Allotjament.

Recorrem l’Illa de Jeju
Dissabte, 19 d'octubre

Després de l’esmorzar, sortirem cap als penya-segats de Jusangjeolly, on tindrem l’oportunitat de fotografiar una vista única del paisatge marítim de Jeju. Tot seguit, ens traslladarem cap al poblet tradicional de Seongeup. Localitzat als peus del Mont Halla, aquesta vil·la destaca per la gran quantitat de joies culturals que alberga en els seus dominis. Podrem veure tresors com les cases antigues, on encara resideixen amables locals; l’escola confuciana, les dolhareubang, que són estàtues de pedra amb forma humana; i el yeonjabanga, el tradicional molí de pedra rodona que presidia l’indret.

Dinar en ruta. Tot seguit, anirem a conèixer una de les particularitats més destacables de la cultura coreana: les haenyeo, dones de totes les edats que coneixen a la perfecció els secrets més profunds del mar. Veurem el famós espectacle de les haenyeo en el preciós pic Seongsanilchulbong, un indret natural de postal. Des de fa molts anys, l’illa de Jeju compta amb una enorme comunitat de bussejadores que es guanyen la vida submergint-se per pescar marisc. El que més destaca d’aquesta pràctica és que arriben fins a 10 metres de profunditat sense màscares d’oxigen.

Per tal de continuar coneixent les haenyeo coreanes, considerades Patrimoni Immaterial de la Humanitat, anirem a visitar el museu dedicat a les reconegudes “dones del mar”.

En acabat, retornarem cap al nostre hotel on soparem i ens allotjarem.

Jeju – Retorn a Seül
Diumenge, 20 d'octubre

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’aeroport de Jeju per tornar cap a Seül. A l’arribada, ens estarà esperant un autocar per poder fer l’última visita abans de tornar cap a casa. Avui passejarem pel districte de Gangnam, el barri de moda de la capital sud-coreana. Dinarem en un restaurant local i tindrem temps per fer les últimes compres mentre visitem els llocs més importants del districte. També podrem passejar per la vora del llac Jamsil Seokchon i fer una visita panoràmica de la moderna Lotte World Tower de Seül.

A mitja tarda, tornarem cap al nostre hotel per descansar una mica i preparar-nos pel sopar de comiat en un bon restaurant local.

Havent sopat, tornarem cap al nostre hotel per descansar.

Tornada a casa
Dilluns, 21 d'octubre

De bon matí, ens traslladarem cap a l’aeroport de Seül per facturar les maletes i tornar cap a Barcelona.

Un cop aterrem, l’autocar del Club del Viatger ens recollirà i ens acompanyarà als mateixos punts de recollida del primer dia.

En aquest viatge...

 • Trobada previatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts de recollida.
 • Vols internacionals a Seül via una ciutat europea.
 • Vols interns a l’Illa de Jeju.
 • Taxes i impostos inclosos.
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona.
 • Bus privat durant tot el recorregut.
 • Guia local de parla castellana durant tot el recorregut.
 • 3 + 1 nits a l’hotel Courtyard Marriott Namdaemun de 4* o similar a Seül.
 • 1 nit a l’hotel Ramada by Wyndham de 4* o similar a Daejeon.
 • 1 nit a l’hotel Lahan de 4* o similar a Jeonju.
 • 2 nits a l’hotel Asti de 4* o similar a Busan.
 • 1 nit a l’hotel Lahan Premier de 5* o similar a Gyeongju.
 • 2 nits a l’hotel Jeju Suites de 5* o similar a Jeju.
 • Esmorzar bufet diari.
 • Pensió completa durant tot el recorregut, des del dinar del segon dia fins a l’esmorzar del darrer.
 • Begudes incloses (aigua i cafè).
 • Refresc, cervesa o soju (beguda tradicional coreana) inclosa en els àpats.
 • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari.
 • Les propines.
 • Les despeses de caire personal.
 • Assegurança opcional de cancel·lació a consultar preus i condicions

Documents de la pòlissa