Cap de setmana musical a Londres. Così fan tutte de Mozart al Royal Opera House

Gaudeix amb el Club del Viatger d’un viatge cultural i musical inoblidable a un dels temples mundials de la cultura i de la música. Visita el Palau de Westminster, els barris de la City, West End, Trocadero i Xina Town i deixa’t seduir pel paisatge més típicament anglès als jardins de Hampton Court Palace i RichmondPark. Observa Londres des del cel assegut a la sínia London Eye i gaudeix d’una de les òperes còmiques més simpàtiques de Mozart, el Così fan tutte al seu temple de la música, Royal Opera House a el Covent Garden!

Itinerari

Barcelona - Londres
Divendres, 8 de març

Trobada al matí amb l’autocar del Club del Viatger des dels diversos punts de recollida per anar cap a l’Aeroport de Barcelona des d’on volarem fins a Londres.

Un cop arribem ens trobarem amb el nostre guia local i autocar i ens traslladarem al port de St. Katherine, un dels originaris molls de la ciutat on hi queden encara alguns dels pubs més tradicionals. A dia d’avui St. Katherine’s Dock és una de les zones de luxe de la ciutat on s’hi troben ancorats un bon nombre de iots i embarcacions. El nostre restaurant, el The Dickens Inn conserva encara l’atmosfera dels antics restaurants del moll londinenc.

Havent dinat visitarem el Palau Reial i Fortalesa de Sa Majestat, més coneguda amb el nom de “la Torre de Londres”. És en aquest indret on s’hi guarden les joies de la corona. L’edifici, fundat per Guillem el Conqueridor al s. XI i situat a la vora del riu Tàmesi, ha estat escenari de grans esdeveniments i s’ha utilitzat com a palau, com a fortalesa, com a presó i com a lloc d’execucions públiques. Fou aquí on foren executades vàries de les esposes d’Enric VIII, incloent-hi a Ana Bolena, el fantasma de la qual diuen que segueix present en aquest castell. Després de la visita disposarem de temps lliure per fer fotografies a la city londinenca i als ponts del riu Tàmesi des de la vora del riu.

Posteriorment, realitzarem una visita panoràmica del centre de Londres, coneixent els principals monuments de La City, veient la catedral de Saint Paul, Trafalgar Square, el West End i el China Town i descobrint una de les capitals del món dels negocis, les finances i la cultura. Amb una població diversa i multicultural, Londres és una de les ciutats més atractives del món i una de les més grans d’Europa amb una població metropolitana que sobrepassa els 12 milions d’habitants.

Finalment arribarem al nostre hotel, on ens hi allotjarem les tres properes nits. Sopar a l’hotel

Londres: Cultura, música i art
Dissabte, 9 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida amb l’autocar i el nostre guia local cap al Parlament i el Palau de Westminster. A mitjans segle XIX Londres decidí canviar l’aparença del seu històric parlament, és així com el 1847 es concloïa l’enorme construcció dissenyada per Charles Barry i Augustus Welby. El nou parlament d’Anglaterra disposava ara d’una ostentosa façana d’estil neogòtic amb pinacles daurats i estàtues dels reis que es reflecteixen al riu. Al costat del Parlament hi trobem la Victoria Tower i el Big Ben, un conjunt monumental que ens parla d’un dels Parlaments més antics d’Europa, datant els seus orígens al s. XI. Visitarem el Palau de Westminster o Cases del Parlament, antiga residència reial i actual parlament anglès, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, que alberga les dues cambres que componen el Parlament Britànic, cambra dels Lords i cambra dels comuns.

Posteriorment ens traslladarem fins a Southwark on hi visitarem el reconegut museu Tate Modern. El Tate Modern és un dels museus d’art contemporani més importants del món amb una rica col·lecció que acull a artistes com Matisse, Rothko, Picasso, Richter i Kandinsky. Un cop acabada la visita anirem a dinar a un restaurant local.

Havent dinat viurem una experiència inoblidable, un passeig amb la sínia London Eye, la més alta d’Europa, construïda per celebrar el canvi de mil·lenni l’any 2000 i amb unes vistes excepcionals sobre la ciutat. A mitja tarda ens traslladarem de nou a l’hotel per descansar i arreglar-nos per anar a la Royal Opera House de Covent Garden.

La Royal Opera House és una de les cases d’òpera més reconegudes i antigues del món. La seva activitat es remunta a principis del segle XVIII però la seva aparença actual l’obtingué amb les reformes de 1892. Anar al Covent Garden vol dir assistir a un dels temples mundials de l’òpera, allà mateix on Händel, Wagner, Massenet o Britten hi estrenaren algunes de les seves obres.

Us proposem assistir a la representació de l’òpera Cosí fan tutte de W.A. Mozart, una de les seves més cèlebres òperes buffa i destacada per la seva simetria, bellesa i dinamisme.

Un cop acabat l’espectacle ens traslladarem a un restaurant local per sopar i trasllat al nostre hotel.

Hampton court palace - Richmond park
Diumenge, 10 de març

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Westminster on embarcarem en un petit creuer que ens portarà fins a Hampton Court Palace en un recorregut de tres hores, que ens permetrà descobrir un Londres diferent, que pocs turistes hi accedeixen. Un cop arribem ens traslladarem al nostre restaurant per dinar i posteriorment visitarem el palau i els seus entorns. Hampton Court Palace va ser la residència de l’ostentós i carismàtic rei Enric VIII el qual adquirí aquest palau el 1520 i l’engrandí i embellí. Els seus interiors destaquen pel ric mobiliari i per la col·lecció de tapissos i quadres de diverses èpoques. A l’exterior hi podrem descobrir un jardí de més de 24 hectàrees, incloent-hi el laberint i les vinyes de Great Vine (la gran vinya) . Després d’Enric VIII, el palau fou utilitzat pels monarques de la dinastia Tudor i posteriorment per al rei Guillem III i Joan II fa més de 250 anys.

Després de la visita al palau i als seus jardins ens traslladarem fins a Richtmond Park, el parc més gran de Londres i pertanyent als Parcs Reials. El parc té una extensió de 955 hectàrees, essent el parc urbà més gran d’Europa. Actualment és una reserva nacional on s’hi troben ramats salvatges de cérvols, entre d’altres, importants estols d’aus i una gran quantitat d’arbres centenaris.

Després d’un dia dedicat a la naturalesa ens traslladarem de nou a l’hotel i des d’allà caminar per Picadilly Circus i Leicester Square, el famós barri dels teatres i la vida nocturna on s’hi troben edificis tan emblemàtics com el London Pavillon i el Trocadero a més de teatres com el Majesty i el Royal Theatre. Sopar en un restaurant local i retorn al nostre hotel

Londres - Barcelona
Dilluns, 11 de març

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l l’Aeroport per agafar el nostre vol directe a Barcelona. Un cop arribem a Barcelona l’autocar del Club del Viatger ens recollirà i ens acompanyarà als diversos punts de recollida del primer dia. Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats al Maresme, Barcelona i Vallès
 • Vols d’anada i tornada a Londres amb les tasses incloses
 • Guia local castellanoparlant durant tot el viatge
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge
 • 3 nits en el Holiday INN London Regent’s Park o similar
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins a l’esmorzar del darrer dia
 • Totes les visites i excursions descrites a l’itinerari, amb les entrades corresponents.
 • Passeig en la sínia gegant “The London Eye”
 • Passeig amb creuer des de Westminster fins a Hampton Court Palace
 • Entrada a Royal Opera House Òpera: Così fan tutte de Mozart
 • Obsequi del Club del Viatger per habitació
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les begudes als àpats
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança de cancel•lació