Camins de Passió, un viatge captivador al cor d’Andalusia

Us convidem a descobrir l’apassionant cor d’Andalusia, passarem per la història, les tradicions, la natura, la gastronomia i la cultura de diversos enclavaments patrimonials de l’interior andalús.

Gaudirem del seu patrimoni historicoartístic format per impressionants palaus, belles esglésies i recòndits claustres en enclavaments centenaris, que daten de l’època romana, medieval i moderna, així com  valuoses mostres d’estil andalusí, renaixentista o barroc.

Ens delectarem de la seva gastronomia, ja que si hi ha un àmbit en el qual Andalusia i els seus municipis presumeixen, és de la seva riquesa en la dieta mediterrània, plena de tradició, productes de la terra i la seva elaboració artesanal exquisida

Itinerari

Viatge cap a Antequera i Priego de Còrdova
Dilluns, 5 d'abril

Sortida en autocar al matí, des dels diferents punts de recollida, cap a l’aeroport de Barcelona per volar fins a Màlaga, on ens espera l’autocar i el guia que ens acompanyarà durant els dies vinents.

 

Arribarem a la nostra destinació i viatjarem des de Màlaga fins a Antequera. Aquesta província andalusa amaga una de les mostres més representatives del paisatge de la Serra Subbètica, considerades les escultures naturals més belles d’Europa, el Torcal, anomenat així per les formacions circulars originades per l’erosió de vent, l’aigua o la neu.

Dinar en un restaurant local on gaudirem dels plats tradicionals de la zona.

 

Arribant a Antequera, podrem visitar aquesta bella ciutat, coronada pel castell i per la basílica de Santa Maria. Visitarem el seu nucli antic i passejarem per la història de les seves esglésies, convents, arcs i palaus.

A continuació ens dirigim ja cap al nostre hotel situat a Priego de Còrdova, un bell edifici històric amb un pati bellíssim i un frondós jardí centenari. Aquí ens brindaran un sopar en un conjunt perfecte per gaudir tastant el millor de la cuina andalusa tradicional i mediterrània des d’una perspectiva creativa, innovadora i sempre sorprenent. Allotjament a l’hotel durant les properes tres nits

Priego de Còrdova - Alcalà la Real
Dimarts, 6 d'abril

Esmorzar a l’hotel. Avui comença realment el nostre recorregut per les localitats pertanyents als Camins de Passió. Visitarem Alcalà la Real, el seu nucli antic està declarat Bé d’Interès Cultural. El monument més emblemàtic de la ciutat és el Conjunt Monumental de la Fortalesa de la Mota, emplaçament original de la ciutat fins al segle XVI. Passejarem pels carrers de l’antiga ciutat medieval mentre descobrim els testimonis d’edificis civils i religiosos com la Torre de la Presó, l’Alcassaba i l’Església Major Abacial, la Plaça Alta, el Bahondillo i el Nevero.

 

Dinar en un restaurant en ruta. Després d’un descans, tornarem fins a Priego de Còrdova, on descobrirem el bell barri de la Villa, d’origen musulmà i amb un magnífic llegat barroc, ple d’edificis preciosos i fonts plenes d’aigua. Farem un petit descans al barri antic, on el Parc Natural de les Serres Subbètiques ens regala una de les vistes més belles de la zona.

Ens dirigirem al nostre hotel per refrescar-nos abans de sopar en el seu encantador restaurant. Allotjament

Baena - Almàssera - Cabra - Priego de Còrdova
Dimecres, 7 d'abril

Després d’un bon esmorzar a l’hotel, viatjarem cap a la ciutat mil·lenària de Baena. Conserva en el seu centre històric part de la seva fortalesa i l’entramat dels carrers de l’almedina àrab. És terra de tradició olivera i posseeix la Denominació d’Origen més antiga de país. Per conèixer aquesta tradició de prop, gaudirem d’una visita a una almàssera amb un tast dels seus olis.

Dinar al centre de la ciutat on gaudirem de la gastronomia tradicional de Baena.

 

La nostra ruta segueix per serralades, deus i paratges naturals, fins a arribar a la localitat de Cabra. És una de les poblacions més antigues de la comarca i aquí coneixerem la seva rica història, passejant pels seus pintorescs i barrocs carrers, juntament amb les seves cases senyorials, esglésies, i el castell i diverses fonts. Cal destacar que en l’època visigòtica fou una de les principals seus episcopals del sud de la Península i la pervivència del cristianisme es perllongà fins i tot durant l’època àrab.

Retorn al nostre hotel de Priego de Còrdova. Sopar i allotjament

Priego de Còrdova - Lucena - Osuna
Dijous, 8 d'abril

Ben esmorzats, ens dirigirem cap a Lucena, coneguda com la Perla de Sefarad, ja que conseva un important llegat, la Necròpolis Jueva excavada més gran de la península Ibèrica. L’herència d’un important passat jueu, àrab i cristià, la van convertir en pròsper enclavament que atresora un ric patrimoni històric i artístic. Visitarem també l’imponent Sagrari de Sant Mateu i el Castell del Moral, on va estar presoner Boabdil, l’últim rei de Granada.

Dinarem abans de seguir en ruta cap al centre geogràfic de la comunitat andalusa. Passant per paratges naturals arribem a Osuna, la joia patrimonial de les terres de Sevilla. Coneixerem la ciutat de la mà del nostre guia, visitant tres dels seus monuments més representatius: la insigne Col·legiata, el Monestir de l’Encarnació i els exteriors de la Universitat d’Osuna.

 

Ens allotjarem avui en un preciós palauet al centre de la localitat. En el seu restaurant tastarem la cuina tradicional combinada amb les més innovadores de la mà dels seus xefs. Allotjament

Osuna - Écija - Utrera - Carmona
Divendres, 9 d'abril

Esmorzar. Continuarem amb les nostres visites, en aquest cas, ens dirigirem a la vila del sol, Écija, considerada com un dels centres artístics més importants d’Andalusia, la Ciutat de les Torres i del Sol, el qual sorprèn pel seu excepcional patrimoni. Passejant per la ciutat coneixerem el seu passat i el seu paper en la història d’Andalusia, destacant l’empremta que diferents civilitzacions han deixat a la ciutat. Destaquen els palaus amb imponents façanes i algunes arquitectures religioses, entre d’altres, l’església de Sant Jaume, de construcció gòtic-mudèjar.

 

Gaudirem d’un típic dinar en un restaurant local i després de descansar una mica, seguirem el nostre camí.

 

Enclavada entre les terres camperoles sevillanes les maresmes del Guadalquivir, se situa Utrera, un important centre de culte i peregrinació, així com el bressol de grans figures del flamenc i d’una rica gastronomia superada per la seva excel·lent pastisseria, de la qual destaquen els coneguts Mostachones. Passejarem pel seu ric conjunt històric, on s’entrecreuen joies de l’arquitectura, esglésies, convents, cases-palaus i places arbrades.

 

Acabada la visita ens traslladarem cap a Carmona, una ciutat envoltada per la fèrtil horta sevillana. Com a colofó ​​d’aquest viatge tan especial, pernoctarem la darrera nit al Parador de Carmona. L’edifici s’erigeix sobre les ruïnes d’un impressionant alcàsser àrab del segle XIV que corona el poble i ofereix bellesa, tranquil·litat, una exquisida gastronomia i bells paisatges.

 

Després d’un merescut descans, ens retrobarem en el restaurant del Parador, situat en un espectacular antic refectori, amb vistes precioses a més de delectar-nos de deliciosos plats tradicionals i la seva dolça rebosteria. Gaudirem del sopar en un indret únic, ple de màgia, llum i gent acollidora. Allotjament

Carmona
Dissabte, 10 d'abril

Esmorzar a l’hotel i ens preparem per visitar Carmona, una ciutat plena d’edificis de l’època romana, islàmica, barroca i contemporània. Recorrerem el seu antic barri jueu, veurem diversos llegats religiosos, entre ells la catedral, el bell temple gòtic de Santa Maria.

Visitarem també dos dels edificis més emblemàtics de caràcter militar i civil: la Fortalesa de la Porta de Sevilla, i la Fortalesa del Rei Don Pedro.

 

Dinarem al Parador i a l’hora prevista ens traslladarem a l’aeroport de Sevilla per agafar el nostre vol cap a Barcelona, on ens espera l’autocar del Club del Viatger que ens retornarà als mateixos punts de recollida del primer dia

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Trasllats a l’aeroport des dels diferents punts de recollida habituals del Maresme i Barcelona ciutat
 • Vols directes: Barcelona – Màlaga i Sevilla – Barcelona amb les taxes incloses
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 Kg
 • Autocar privat per al nostre grup durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Guia local castellanoparlant per a totes les visites indicades al viatge
 • 3 nits a l’hotel Museo Patria Chica de 4* o similar a Priego de Còrdova
 • 1 nit a l’hotel Palacio Marqués de Gomera de 4* o similar a Osuna
 • 1 nit al Parador de Carmona de 4* o similar a Carmona
 • Esmorzar bufet diari
 • Pensió completa durant el viatge, des del dinar del primer dia fins a l’esmorzar del darrer
 • Begudes incloses als àpats: aigua, vi i cafè
 • Entrades especificades incloses
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat anteriorment
 • Les despeses de caràcter personal
 • Les propines
 • Assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 60€

INFORMACIÓ ASSEGURANCES

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX  “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 34 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent.

Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.

DURANT EL VIATGE:

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 1.500 € (mil cinc-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 100 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS -INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a 1.500 € (mil cinc-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 90 € per dia

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,

El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament total de l’import del viatge.

Documents de la pòlissa